Ne feledd, hogy itthon nagy keletje van Tidal családoknak. Havi pár száz Forint spórolásért is inkább ezt választják igen sokan, tele van mindenhol a net ilyen hirdetésekkel, itt az AVX is (miközben ezeknek az embereknek biztos vagyok benne, hogy mindig lesz pénze kávéra, cigire, energia italokra, ha ilyesmikkel élnek...).pjm írta: ↑2023.08.30., szer. 13:30Nincs ezzel gond. Én pont ezért csodálkozom, hogy olcsóbb, magyar, van beépített keresője, hasonló minőség és még is alig páran használják.andarson írta: ↑2023.08.30., szer. 13:23Ebből is látszik, hogy sokan sokfélék vagyunk. Számomra lehelletnyi különbség van hangban a két szolgáltató között, mindkettővel ugyanolyan boldog lennék, de a Tidal hangja közelebb áll hozzám, ha már hasonlítani kellene. Viszont vakteszten simán elbuknék, csak hogy éreztessem a lehelletnyi különbséget is.
Valószínűleg ez épült be az emberek tudatába, ez forog jobban a beszélgetésekben. Fene tudja, csak szerintem is jó csomag a Deezer.

Én leginkább azért tettem le mellette a voksomat a Deezer mellett, mert több zeneszám elérhető rajta, vagy legalább is szűk két éve több előadó összehasonlításánál ezt tapasztaltam. No meg volt néhány zeneszám, de tényleg csak néhány, ami nem volt jó minőségben fent.
Simán lehet, hogy ez változott, viszont most meg már minek váltsak, úgy megszoktam, és bajom sincsen vele.