Münchenbe iden a kiallitasra nem is terveztem, hogy elmegyek, de vegul a sors csak ugy hozta, hogy odakeveredtem ket kollegammal. Ha mar ugy adta a sors, az elso napon bementunk. Ezt azert szeretem jobban, mert sokkal kevesebben vannak, siman le lehet ulni barhova, nem kell sorba allni, varakozni. Plusz emellett siman lehet beszelgetni a kiallitokkal, konstruktorokkel. Altalaban a fejhallgatos reszt elkerulom, de most volt egy par darab, amire nagyon kivancsi voltam, ugyhogy oda is beszabadultam…
Az elso fejes, amit nagyon meg szerettem volna hallgatni, az a Yamaha uj 5000-es szerias fejese. Nem csalodtam (kiveve a demo helyisegben, ahol elnyomta a kornyezo zene, nyitott fejes reven alig lehetett ertelmezni a hallottakat, szerencsere mashol tudtam potolni). Szoval osszessegeben nekem pozitiv volt a benyomasom, most nem szeretnek eluszni a reszletekben. + az egesz Yamaha kinalat, mintha feltamadt volna, kivalo hang volt a highend arazashoz kepest nagyon jo aron a teljes 5000-es szeriat figyelembe veve.
A kovetkezo aldozatomhoz masik standra kellett menni, ez a STAX uj X9000 fejhallgatoja volt. Na igen, ez az aljatol a tetejeig rendben volt. Vegallomas fejes, joval olcsobban megkap az ember egy ilyen kaliberu hangot, mintha hangsugarzokkal szeretne azt megoldani. Igy is horror az ara, de melyik csucs fejese nem az. Talan osszessegeben ez a fejhallgato tetszett a legjobban a Susvara mellett.
Ami a nagy meglepi volt, az a kepen lathato francia gyarto fejhallgato erositoje. Egyreszt nagyon kedvesek, udvariasak voltak es volt bennuk egy olyan attitud, ami miatt jolesett a standon maradnom: Kallyste
Ha mast nem hallok, csak ezt az erositot, akkor is elegedetten tavozok a kiallitasrol, annyira tetszett. A 14.000€ koruli ara nagyon nagyon magasra pozicionalja, viszont a megepitettsege es a kepviselt hangminoseg az ide pozicionalja.

- F5B3E854-43A4-417E-B2AD-145AD99B4FF0.jpeg (2.12 MiB) Megtekintve 2914 alkalommal

- E55699CC-853A-45E5-9FC3-EA5F468B0D2A.jpeg (2.19 MiB) Megtekintve 2914 alkalommal

- 07055FDE-A78E-4FC9-B39A-89110954A83C.jpeg (2.12 MiB) Megtekintve 2914 alkalommal