85!!!asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
Lacee, mit tud felhozni mentségére?![]()

de Te is menték megint rendesen. valami 120 rémlik, de volt benne erősebb is... volt meló

85!!!asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
Erről az jut eszembe, amikor mentünk fel a Kékestetőre. Revi nagyon el volt készülve a betegségtől,láztól,mindentől. Kicsit tolni akartam,de ahogy hozzáértem,arrébb rántotta magát és úgy rám ordított,hogy te meg mi a f...szt csinálsz,nem csalunk, hogy majdnem leestem a bicajról. De komolyan. Nem számítottam ilyen reakcióra és hirtelen megijedtem.
Láttam,az durva,gratulálok,nem lennék a hátsód helyébengeza123 írta: ↑2023.06.18., vas. 20:36Én ma nem voltam, de tegnap volt 310km, az még belefér?asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
![]()
Tour de Alföld? Nagyon "elvetemült" lányok-fiúk indultak ottgeza123 írta: ↑2023.06.18., vas. 20:36Én ma nem voltam, de tegnap volt 310km, az még belefér?asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
![]()
Főni,voltam a másikkal is,kb.+12 km.+1,5 km. gyaloglás?asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
Én ma nem voltam, de tegnap volt 310km, az még belefér?asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
Hát nem ment a zasszony paripája és szerelni kellett. Utána meg már nem volt idő menni.asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 20:23Revinek a 80km elfogadva, de Laceenak a 37km határeset.![]()
Elég ütős
Szerencsére nem csak azt kell csinálnom
Akkor elnézést
lásd a tegnapit
normálisra értem
gondoltam rá én is, hogy Laceet felhívom, de csak egy kis laza tekerésre helyben, de nem is lakik annyira közel... de kivonszoltam a seggem. végülis megérte. volt nálam tegnap egy fulcrum speed kicsit rendbevágni, aztán eszembejutott, nekem is van egy és bepróbáltam a pinarelloba. ezzel nem volt lomha a Pincsi, úgy tűnik csipázzák egymást. azt passzolom, mennyi van benne, de most éreztem rajta, hogy menne, csak Z2-t mentem, elég romon voltam a héten. de, ha engedtem volna neki, ment volna tiszteségesen. nem reacto, de most egész jó arcát mutatta.asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 09:48Semmilyen kifogást nem fogadunk el.Tessék menni! Ha Bükkben szeretnél, de messze van, bicaj be a kocsiba, aztán kész. Vihetnéd Laceet is. Ott vannak a király kerekei, amik állnak forgás helyett.
![]()
Revinek is kész a napi penzumlacee írta: ↑2023.06.18., vas. 13:30Főni,jelentem a tekerés letudva.asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 09:48Semmilyen kifogást nem fogadunk el.Tessék menni! Ha Bükkben szeretnél, de messze van, bicaj be a kocsiba, aztán kész. Vihetnéd Laceet is. Ott vannak a király kerekei, amik állnak forgás helyett.
![]()
![]()
Nálunk az asszony most rákapott a tekerésre, annyira még nem penge, de nem rossz a tempó, az a baj, hogy a váz mérete nagy neki szerintem (M)revox írta: ↑2023.06.18., vas. 09:35Mivel hegyi segítő és van tőle jobb hegyi menö és allRounder is, még valsz dokàig, de sose lehet tudni. Nekem Valter a pink trikóval megtette, amit kell, azt senki nem veszi el tőle és sokáig nem lesz színes trikó magyar versenyzőn megint, így én tisztes helytàllásssal beérem tőlelacee írta: ↑2023.06.18., vas. 08:03Nekem inkább csapat az SD Worx már emberileg mint a Jumbo,az insta sztoriban is mindig elvannak mint a gyerekek,a Jumbósok meg mint a befeszült robotok….+egy Valter győzelemre aztán nem tudom meddig kell majd várni…..AAttila írta: ↑2023.06.18., vas. 01:01
Sose volt még ekkora. Jól kigyúrták a cx szezon után![]()
Ami egyébként itt is megfigyelhető, pont, mint a Jumbo csapatnál: a filozófia. Ezek tényleg Csapatok. Mindenkire odafigyelnek, bárki nyerhet közülük. Ez amúgy is egy jó taktika. A többi csapat nem tudhatja,hogy kire kell figyelni,mert mindegyik SD csaj potenciális ellenfél. Bárkinek adhatják a győzelmet és a többiek mindannyian segítik. Egyénileg is jó,mert nyerhetsz versenyeket. Ez egy tipikus win-win helyzet, ami még feljebb emeli a csapatot.![]()
Kéne bicajozni, de fáradt vagyok bükkig menni, az axxony meg bemondta az unalmast...
Főni,jelentem a tekerés letudva.asebestyen írta: ↑2023.06.18., vas. 09:48Semmilyen kifogást nem fogadunk el.Tessék menni! Ha Bükkben szeretnél, de messze van, bicaj be a kocsiba, aztán kész. Vihetnéd Laceet is. Ott vannak a király kerekei, amik állnak forgás helyett.
![]()