Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
Re: Lemezjátszó
Köszönöm, Sebestyén, az az.
Sajnos, ez a belinkelősdi nekem nem megy.
Helyesebben lehet, hogy menne, csak nem tudom, hogy kell...
Sajnos, ez a belinkelősdi nekem nem megy.
Helyesebben lehet, hogy menne, csak nem tudom, hogy kell...
- tamagaba
- Törzsvendég

- Értékelés: 694
- Kapcsolat:
.. engem is érdekel, magnómra csináltatok egy porvédőt 
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8021
Ha jól sejtem, erre gondol: viewtopic.php?p=2743733#p2743733
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Na az a kép engem is érdekelne.
Belinkelhetnéd, nem tudom hol van ez a 964. oldal :(
Belinkelhetnéd, nem tudom hol van ez a 964. oldal :(
A 964. oldalon van fenn kép a csináltatott plexiről a lemezjátszón.
Szia, Hukkle !
Plexi és polikarbonát
Bp. 1047 Attila u. 143.
06309314487
Én is itt csináltattam, szépen dolgoznak.
4 - es anyagból 20 - 22 ezres kb.
Csináltathatod tetszőleges vastagságú anyagból, az ára arányosan változik.
Tejkaramella nem jár hozzá...
Plexi és polikarbonát
Bp. 1047 Attila u. 143.
06309314487
Én is itt csináltattam, szépen dolgoznak.
4 - es anyagból 20 - 22 ezres kb.
Csináltathatod tetszőleges vastagságú anyagból, az ára arányosan változik.
Tejkaramella nem jár hozzá...
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2912
- Kapcsolat:
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Esetleg kevésbé cizellált megoldás is jó lehet.
Pld ilyen
Pld ilyen
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
Sziasztok! Plexi tetőt gyártó ember, cég kellene nekem. Alany egy VPI Scout 1.1
[attachment=1]222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg
[attachment=1]222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg
- Csatolmányok
-
- 222216-61b9b436-vpi_scout_turntable_with_clearaudio_talisman_moving_coil_cartridge_ginko_acrylic_cover_and_accessori.jpg (105 KiB) Megtekintve 1203 alkalommal
Akkor ez egy mega - projekt.
Sok sikert !
Sok sikert !
Még felújítás előtt áll ez a lemezjátszó a 40 éves kondikkal és a gyárinál jóval komolyabb hálózati trafó sincs még beépítve. Az egyenirányítás is lehet át lesz alakítva, ami azóta sokat fejlődött. Az a kar egyedi gyártás, 12 colnál hosszabb lesz. Már nagyon kezd összeállni, csak másokra várunk .
Ezek talán a legjobb értékek eddig.
Kicserélted már a kart a 12 collosra ?
Kicserélted már a kart a 12 collosra ?
Komoly mérési eredmények a Viktor - ról.
Igen, erre én is gondoltam, hogy ahány mérés, annyi mérőeszköz.
Mindenesetre nem lehet nem észrevenni, hogy a komolyabb DD gépek milyen jól teljesítenek mindenkinél.
Igen, erre én is gondoltam, hogy ahány mérés, annyi mérőeszköz.
Mindenesetre nem lehet nem észrevenni, hogy a komolyabb DD gépek milyen jól teljesítenek mindenkinél.
Szia!
Az a gumi az Sorbotane, és nagyon jó.
Más márkatárs is agitált, de itt máshogy működik, mint a kis Rockon.
A plinth azon támaszkodik ugyan - remekűl elcsatolva a környezettől az egész herkentyűt - de a szubsasszie három olajos lengéscsillapítón piheg, gyakorlatilag anulálva, hogy mi történik egy szinttel alatta.
Nincsen nagy ingerenciám, hogy belekotorjak az alapkonstrukcióba, de ha majd ez lesz a legnagyobb problémám, akkor lehet, hogy elkísérletezgetek vele.
Most az Air - Tangenthez passzoló első vályú projektben vagyok, hogy az eredeti tervezési koncepciót ide is kiterjesszem.
Macerásabb a sztori mint elsőre gondoltan, de az benne a szép...
Az a gumi az Sorbotane, és nagyon jó.
Más márkatárs is agitált, de itt máshogy működik, mint a kis Rockon.
A plinth azon támaszkodik ugyan - remekűl elcsatolva a környezettől az egész herkentyűt - de a szubsasszie három olajos lengéscsillapítón piheg, gyakorlatilag anulálva, hogy mi történik egy szinttel alatta.
Nincsen nagy ingerenciám, hogy belekotorjak az alapkonstrukcióba, de ha majd ez lesz a legnagyobb problémám, akkor lehet, hogy elkísérletezgetek vele.
Most az Air - Tangenthez passzoló első vályú projektben vagyok, hogy az eredeti tervezési koncepciót ide is kiterjesszem.
Macerásabb a sztori mint elsőre gondoltan, de az benne a szép...
- Indy
- V.I.P.

- Értékelés: 1642
Az eredmények összehasonlítását erős fenntartásokkal kezelem, mert nem ugyanazzal az eszközzel készültek, ami a minimum követelmény lenne. :)
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 783
Azokat a gumi lábakat kéne lecserélni.A Max nagyon mellényúlt avval.Rock60 írta: ↑2023.05.01., hétf. 10:10Persze, az eredmény nem változtat semmit a Rock hangján, csak egyszerűen kíváncsi lennék ennek a mérésnek az eredményére, ha már annyian fáradoztak vele, én is szívesen kipróbálnám.
Rengeteg mindennek kell összeállni egy futóművön, hogy jó hangja legyen, abból a Wow csak egy paraméter, de szerintem nem vitatható a fontossága a végeredmény szempontjából.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Persze, az eredmény nem változtat semmit a Rock hangján, csak egyszerűen kíváncsi lennék ennek a mérésnek az eredményére, ha már annyian fáradoztak vele, én is szívesen kipróbálnám.
Rengeteg mindennek kell összeállni egy futóművön, hogy jó hangja legyen, abból a Wow csak egy paraméter, de szerintem nem vitatható a fontossága a végeredmény szempontjából.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2787
én úgy mértem hogy minden már a forgó tányéron volt,celux központositva,teló is (már ahogy),és rányomtam a "start" gombra...kötve hiszem hogy a stabilizáláshoz 5mp-re van szüksége egy 1210-snek...de ne tornáztasd magad feleslegesen mert hasonló mérési eredményeket talász majd csatolva,viszont hangra totál ellentétes mutatók vannak egy pár példánynál...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Csak én vagyok ilyen ügyefogyott, hogy nem vagyok képes letölteni ezt az átkozott alkalmazást.
Még a végén meg kérek szépen valakit, hogy tegye már rá a telóját a Rock-ra...
Még a végén meg kérek szépen valakit, hogy tegye már rá a telóját a Rock-ra...
Semmi probléma, közel sem vagyok megsértődős fajta.
Ha a pirossal kiemelt mondatomat kivesszük a képletből, úgy is kerek a hozzászólásom, és mondjuk úgy, hogy ahhoz a verzióhoz már ragaszkodnék...
Viszont, én sem akarlak megbántani, Vidor, de az olyan kijelentések, mint a
" Az áru legyen minél drágább, és ezzel legtöbbször együtt jár, hogy rosszabb "
akkora zöldség, amivel egy nyúlfarm egy évig el lenne...
Ha a pirossal kiemelt mondatomat kivesszük a képletből, úgy is kerek a hozzászólásom, és mondjuk úgy, hogy ahhoz a verzióhoz már ragaszkodnék...
Viszont, én sem akarlak megbántani, Vidor, de az olyan kijelentések, mint a
" Az áru legyen minél drágább, és ezzel legtöbbször együtt jár, hogy rosszabb "
akkora zöldség, amivel egy nyúlfarm egy évig el lenne...
Én is készítettem kiváncsiságból méréseket:
Rega P8
Thorens TD3001
Rega P8
Thorens TD3001
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230430_202652_Turntable Speed.jpg (362.4 KiB) Megtekintve 1380 alkalommal
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
-
alfaati
Az egyenes szakasznál éppen lineárisan fut?
Bocs, az elöbbiért Félreértettelek.
DENON-on van sebbesség finom beállítás. Beállítottam, hogy közelebb legyen 33.33-hoz, de ilyenkor romlik a WOW értéke. Na nem sokat, de mérhető.
Bocs, az elöbbiért Félreértettelek.
DENON-on van sebbesség finom beállítás. Beállítottam, hogy közelebb legyen 33.33-hoz, de ilyenkor romlik a WOW értéke. Na nem sokat, de mérhető.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20230430-194030_Turntable Speed.jpg (273.19 KiB) Megtekintve 1363 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alfaati 2023.04.30., vas. 20:18-kor.
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Ugylatszik csak a DD-k produkálnak rövid egyenes szakaszokat a méréseken. Supravox sp10-esén is ez volt az azonos motivum.