Vajon a felhasználói réteg hány százaléka használná ki az A-B lehetőséget, és ezen felül mennyien az A-B-C-t?
Úgy gondolom, ez lehet a válasz a kérdésedre.

Vajon a felhasználói réteg hány százaléka használná ki az A-B lehetőséget, és ezen felül mennyien az A-B-C-t?
Lehet, hogy off lesz, de azért megkérdezem. A 40A-nak erőteljesebb a subtartománya mint a 150-nek? Mert ugye tottyinak, elmondása alapján a hang legalja (20-30 Hz) hiányzik...supravox írta: ↑2023.04.20., csüt. 22:15Persze.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 22:04Én még nem hallottam az összes gd terméket, de az én Ref 10.32-met én is kevésnek érzem egy ATC-hez, ahhoz túl nagyot torzít, még ha kellemesen is, pont az ATC kiemelkedő tulajdonságába rondítana bele. Azért egy ingyen átmeneti megoldásnak talán elmegy, míg megérkezik a végleges választás.![]()
![]()
Bocsánat nem a felajánlást "kritizáltam"
Nem akartam senkit megbántani.
De Tottyinak 40A-t kellett volna vennie.
Nem kínlódna...

Jaaa, nem, semmi ilyesmi!supravox írta: ↑2023.04.20., csüt. 22:15Persze.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 22:04Én még nem hallottam az összes gd terméket, de az én Ref 10.32-met én is kevésnek érzem egy ATC-hez, ahhoz túl nagyot torzít, még ha kellemesen is, pont az ATC kiemelkedő tulajdonságába rondítana bele. Azért egy ingyen átmeneti megoldásnak talán elmegy, míg megérkezik a végleges választás.![]()
![]()
Bocsánat nem a felajánlást "kritizáltam"
Nem akartam senkit megbántani.
De Tottyinak 40A-t kellett volna vennie.
Nem kínlódna...
Persze.asebestyen írta: ↑2023.04.20., csüt. 22:04Én még nem hallottam az összes gd terméket, de az én Ref 10.32-met én is kevésnek érzem egy ATC-hez, ahhoz túl nagyot torzít, még ha kellemesen is, pont az ATC kiemelkedő tulajdonságába rondítana bele. Azért egy ingyen átmeneti megoldásnak talán elmegy, míg megérkezik a végleges választás.![]()
![]()

Én még nem hallottam az összes gd terméket, de az én Ref 10.32-met én is kevésnek érzem egy ATC-hez, ahhoz túl nagyot torzít, még ha kellemesen is, pont az ATC kiemelkedő tulajdonságába rondítana bele. Azért egy ingyen átmeneti megoldásnak talán elmegy, míg megérkezik a végleges választás.
Az Audio GD-nek egyetlen normális terméke van az pedig a Master 7 dac.tottyi írta: ↑2023.04.19., szer. 12:26Koszonom szepen. Nem is tudod mennyire ki akarom probalni egy Audi-gd-vel a rendszeremet, irogattunk errol parszor.asebestyen írta: ↑2023.04.19., szer. 10:25Az Audio-gd Ref 10.32-t szívesen odaadom kölcsön, ha jár erre a rokonod.
Nem merek elni a lehetoseggel mert ha valami tortenne vele akkor az nagyon kinos lenne, akar csak egy pici karc, na meg még nemtudom mennyi ideig lenne az az ideiglenes megoldas. De ha egyszer ujra erre jarsz akkor magaddal hozhatnad, szivesen meghallgatnam akar DAC/Elofok vagy csak elofokkent.
Epp tegnap irtam, hogy a forumon mindenki lehetne egy kicsit baratsagosabb de nem epp igy gondoltam,nagyon rendes toled, hogy felajanlottad.
Hol?

Tottyi...

Tottyi,

Nem féltem Tőled, szóval bátran élj a lehetőséggel és vidd el. Nem használom per pillanat, szóval nyugodtan használhatod amíg jól esik. Írd meg privátban, ha jönnétek érte, akkor elhozom magammal melóba.tottyi írta: ↑2023.04.19., szer. 12:26Koszonom szepen. Nem is tudod mennyire ki akarom probalni egy Audi-gd-vel a rendszeremet, irogattunk errol parszor.asebestyen írta: ↑2023.04.19., szer. 10:25Az Audio-gd Ref 10.32-t szívesen odaadom kölcsön, ha jár erre a rokonod.
Nem merek elni a lehetoseggel mert ha valami tortenne vele akkor az nagyon kinos lenne, akar csak egy pici karc, na meg még nemtudom mennyi ideig lenne az az ideiglenes megoldas. De ha egyszer ujra erre jarsz akkor magaddal hozhatnad, szivesen meghallgatnam akar DAC/Elofok vagy csak elofokkent.
Epp tegnap irtam, hogy a forumon mindenki lehetne egy kicsit baratsagosabb de nem epp igy gondoltam,nagyon rendes toled, hogy felajanlottad.

Eladtam, kulon utakon fognak jarni a DAC es az elofok.BLX írta: ↑2023.04.19., szer. 11:06Eladtad a Parasound P6-ot? Mi lesz helyette?
Nagyjából ismerve a rendszered én ideiglenesnek egy ilyen kis Focusrite hangkártyával azt hiszem átvészelném, amennyiben PC a forrás, amíg meg nem jön az új előfok: https://www.thomann.de/intl/focusrite_s ... rd_gen.htm
Olcsó és jó. És eltudod könnyen adni majd. Persze nem távos, de Amir jónak mérte és ajánlja. A kimenete szimmetrikus TRS.
Nincs rajta hangeroszabalyzo, egyenlore software-esen lesz.

Koszonom szepen. Nem is tudod mennyire ki akarom probalni egy Audi-gd-vel a rendszeremet, irogattunk errol parszor.asebestyen írta: ↑2023.04.19., szer. 10:25Az Audio-gd Ref 10.32-t szívesen odaadom kölcsön, ha jár erre a rokonod.
A DAC-od milyen fajta? Ha van rajta hangerőszabályzási lehetőség, akkor átmenetileg (vagy akár végleg, ha tetszik úgy a hang) azt is tudnád használni előfoknak.

BIG like. Olyan jó ilyen és ehhez hasonló pozitív postokat olvasni a fórumon.asebestyen írta: ↑2023.04.19., szer. 10:25Az Audio-gd Ref 10.32-t szívesen odaadom kölcsön, ha jár erre a rokonod.

Eladtad a Parasound P6-ot? Mi lesz helyette?

Az Audio-gd Ref 10.32-t szívesen odaadom kölcsön, ha jár erre a rokonod.

Az előbb rájuk kerestem és a Luxman 7,8M a Gryphon 8,9M. Azért olyan nagy különbség nincs köztük.Alex_Aston írta: ↑2023.04.13., csüt. 13:19Egyik több, mint 2x annyiba kerül, mint a másik. Van értelme így összehasonlítani őket?![]()

Simán. Nem feltétlen korrelál az ár a hangminőséggel. Meg lehet jobb a szinergia épp az olcsóbbal.Alex_Aston írta: ↑2023.04.13., csüt. 13:19Egyik több, mint 2x annyiba kerül, mint a másik. Van értelme így összehasonlítani őket?![]()

Egyik több, mint 2x annyiba kerül, mint a másik. Van értelme így összehasonlítani őket?
Én egyértelműen a Luxmant, amúgy is a szívem csücske...

Rossz erősítőt nem nehéz csinálni. Ha két erősítő ugyanúgy szól, akkor mindkettő jó, ha a többi mind másképpen, akkor valószínűleg, mind rossz.