A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A kockafejűek nagyon érzik a bugit.
(Off:Fiam gimis osztályában még az érettségi környékén valamelyik tanár kitalálta, hogy a diákok csináljanak flashmobot a város főterén, mert drónról baromi jól videózható meg haladni kell a korral és kell a "fiatalos" arculat a sulinak. Többször kivonultatták őket gyakoroltatni a spontán villámcsődületet, négyszög alakzatban felvonultatva az osztályokat. )
A hatvani kerékpáros kalandparkot, ami 140 millióba került, de kompex fejlesztés keretében bringaúttal, híddal egymilliárd körül fájt, tavaly őszi döntés szerint lebontják, mert a megnyitás óta 55-en használták. Ja, természetesen az is csak előzetes regisztrációval működött.
Akkor ez most valami tendencia. Valahol máhol is bontottak az is manny
A kockafejűek nagyon érzik a bugit.
(Off:Fiam gimis osztályában még az érettségi környékén valamelyik tanár kitalálta, hogy a diákok csináljanak flashmobot a város főterén, mert drónról baromi jól videózható meg haladni kell a korral és kell a "fiatalos" arculat a sulinak. Többször kivonultatták őket gyakoroltatni a spontán villámcsődületet, négyszög alakzatban felvonultatva az osztályokat. )
A hatvani kerékpáros kalandparkot, ami 140 millióba került, de kompex fejlesztés keretében bringaúttal, híddal egymilliárd körül fájt, tavaly őszi döntés szerint lebontják, mert a megnyitás óta 55-en használták. Ja, természetesen az is csak előzetes regisztrációval működött.
De a menő gyerekeknek vázig van leengedve a nyereg
Óóó, az már a skateparkos verzió, ahol nem ülnek rajta, csak röpködnek a180 rámpán. Ezt oda be se engedik, sok az acél, meg alu (tényleg nem mehet be. Túl mamut. Ha elszállsz vele, behorpasztja a rámpát )
Azért ez jó. Veszel egy qrva drága, menő bmx-t, de a pályára sem engednek be vele.
Ülhetsz rajta a kerítés mellett és kiabálhatsz a többieknek vagy ha zárt pálya,akkor lelakatolod és besétálsz
itt most még keményebb... axxony látta, én nem néztem, de épült valami új pálya, ahova előzetes regisztráció kell, hogy mikor mégy és QR kóddal lehet bemenni oxt még van is portásbódé, gondolom nála kell becsekkolni a BMX meg pont arról szól, hogy előre eltervezett módon, majd megyünk a pályára és nem adHoc, punk módra csapjuk (már nem én, a kölykök) a brengát ja, persze, tök üres. telibexarják
Ez közben alakul. Megnézettem egy nagyon szakival, aki jelentkezett apróban, hogy nyerrgcsövet keresek... nyereg mèg nem 93as évjárat ès a nagytànyér se (de az fekete, ami nekem nem tetszik) Nyeregcső már '93. Nem NOS, de mint condition
20230403_211926.jpg
Óóó, az már a skateparkos verzió, ahol nem ülnek rajta, csak röpködnek a180 rámpán. Ezt oda be se engedik, sok az acél, meg alu (tényleg nem mehet be. Túl mamut. Ha elszállsz vele, behorpasztja a rámpát )
Azért ez jó. Veszel egy qrva drága, menő bmx-t, de a pályára sem engednek be vele.
Ülhetsz rajta a kerítés mellett és kiabálhatsz a többieknek vagy ha zárt pálya,akkor lelakatolod és besétálsz
Ez közben alakul. Megnézettem egy nagyon szakival, aki jelentkezett apróban, hogy nyerrgcsövet keresek... nyereg mèg nem 93as évjárat ès a nagytànyér se (de az fekete, ami nekem nem tetszik) Nyeregcső már '93. Nem NOS, de mint condition
20230403_211926.jpg
20230403_211926.jpg
20230403_211926.jpg (792.97 KiB) Megtekintve 992 alkalommal
Ja, tényleg, meg a nyeregcső alatti, légypiszoknak látszó folt a név lehet, csak abban a felbontásban nem kivehető. De őszintén: nekem ez a trikolór már ha áll, ha fekszik, beégett olasznak.
ugyanígy jártam vakartam a fejem vagy félórát, kiazIsten olasz bajnok a Jumboban
Ja, tényleg, meg a nyeregcső alatti, légypiszoknak látszó folt a név lehet, csak abban a felbontásban nem kivehető. De őszintén: nekem ez a trikolór már ha áll, ha fekszik, beégett olasznak. Meg futólag azt a ronda drap sávot is a színséma részének gondoltam, pedig az a transzpondert rögzítő zsugorcső lehet.
vele, de az nyilván megszépíti a sportrajongóknak.)
Ennek pirosFehérZóld a villája, így Valteré lesz de a kép nevét utána néztem, tartalmazza is a VA monogramot. Mondjuk nem ezzel nyerte az OB-t, de úgy tünik ad az országimázsnak.
20230403_191924.jpg (900.68 KiB) Megtekintve 870 alkalommal
Nyilvàn nem maradt így, csak a fejcsapágy-kupakot így húztam be a helyére... de visszament a 4mm-es pinarello. Amit vettem, kb 1,5mm-el nagasabb, már érezhetö :(
A Cervelo-nál minden műszakkezdéskor valszeg valami jó "anyagot" adnak a formatervezőknek.
Az tuti!
De statikából nem hüle az is bizti
És esélyes, hogy a dinamikát is kapisgálja.
Az S3 aerobike 2010 környékén már megvolt. De régebben időfutamon egyeduralkodó volt. Az S3 szintjét most kapizsgálja a konkurencia, egy gáz van vele: haver nagy büszkén jött a Vision Metronomat megvenni (még a másikat, két szett volt), aztán a 25ös gumival nem fért be a vázba.
De azóta a cervelo se aludt, úgy tünik, most ez a csúfság az innováció.
ezeket a formákat az innováció és a szügség hozta, kérdezz meg egy triatlonost hogy endurancét vagy az előbbit vinné magával hawaira....szépség néha áldozatul esik a szügségben, jó példa erre pl egy triatlonos nyereg...
ism-pn-3.1-road-triathlon-saddle.jpg (35.12 KiB) Megtekintve 810 alkalommal
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Hát nem tudom... Akartam még pár képet nézni róla, de nem jutott eszembe a típusszáma, úgyhogy rágugliztam így: "ugly Cervelo". Pontosan tudta, mire gondolok, rögtön az első képtalálat az S5 volt
(Nem tudom, ki, mit nyert vele, de az nyilván megszépíti a sportrajongóknak.)
baxxa meg, ez most esett le... reggel írni akartam, hogy nem olyan szép ez, de ha ez az ára, hogy olasz bajnok legyek, egye-fene... de most nézem, EZ NEM OLASZ festés
xal, na,fura ez a froma,az tény, de hordozz magában fantáziát... de ezt még szokni kell. bár néztem a női Flandriát és kis méretben már nem is annyira necces. Annyira kicsi a a bicaj, a rajta ülő kitakarja a fura részeket egy próbakörre elvinném.