Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2142

Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hozzászólás Szerző: wittao »

Alex_Aston írta:
2023.03.20., hétf. 10:31
-KP- írta:
2023.03.20., hétf. 09:44
Alex_Aston írta:
2023.03.20., hétf. 09:35

Én ennyire nem akadtam fent ezen a részen, sajnos ehhez hozzá kell szoknunk, ilyen a Hollywood évek óta. Próbál erőltetetten PC lenni, mert a hangos kisebbséget ki kell elégíteni, különben jön a megbélyegzés, stb. Látjuk, mi történt pl. Gina Caranoval...
Ezt el kell fogadnunk sajnos, vagy nézni kell más régiók filmjeit (is).
Nem, nem kell hozzászoknunk, és nem, nem kell elfogadnunk. Ha te ezt el akarod fogadni,meg meg akarod szokni, akkor tégy úgy. De ne csodálkozz, ha nem fog mindenki követni.
Akkor mostantól nem nézel semmilyen Hollywoodi filmet? Ezzel "bünteted" őket? Kötve hiszem.

De mondjátok meg, mit lehet tenni ellene? Amit lehet, én megteszek általában az ellen, mi nem tetszik, de itt most én nem tudom, mi lehet a jó megoldás.
Azt lehet tenni, hogy a közösségi médiában, amit nagyon is monitoroznak azok, akik közvélemény-kutat ásnak, egyszerűen leírod a véleményedet. Meg Lemmy is. Én is. És ha sok ember leírja, hogy mozijegyre nem költök. VAGY a streaminget pont annál a jelenetnél leállítod (tud róla a szolgáltató), akkor előbb vagy utóbb észbe kapnak. Persze itt nem lesznek azonnali eredmények, mint ahogy ez a trend sem azonnal alakult ki.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3877

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

-KP- írta:
2023.03.20., hétf. 09:44
Alex_Aston írta:
-KP- írta:
2023.03.20., hétf. 09:23

Sokan panaszkodnak, hogy a játékhoz sokkal kevésbé vannak jelen a zombik. Bőven lehetett volna fordítani azt az időt az évadban valamikor egy jó akciójelenetre, mert valóban nem volt belőle sok. Vagy akár Joel Ellie kapcsolatának tovább mélyítésére. Vagy bármi egyébre.
Én ennyire nem akadtam fent ezen a részen, sajnos ehhez hozzá kell szoknunk, ilyen a Hollywood évek óta. Próbál erőltetetten PC lenni, mert a hangos kisebbséget ki kell elégíteni, különben jön a megbélyegzés, stb. Látjuk, mi történt pl. Gina Caranoval...
Nem, nem kell hozzászoknunk, és nem, nem kell elfogadnunk. Ha te ezt el akarod fogadni,meg meg akarod szokni, akkor tégy úgy. De ne csodálkozz, ha nem fog mindenki követni.
Akkor mostantól nem nézel semmilyen Hollywoodi filmet? Ezzel "bünteted" őket? Kötve hiszem.

De mondjátok meg, mit lehet tenni ellene? Amit lehet, én megteszek általában az ellen, mi nem tetszik, de itt most én nem tudom, mi lehet a jó megoldás.
Csak a Marantz! :-D

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 851

Hozzászólás Szerző: Lemmy9.1 »

"Hozzá kell szoknunk".

Ne legyünk már semleges bamba birkák.
Bárki bármit mond, de egy egészséges férfiember felhúzza a szemöldökét.
A többieknek meg kilóg a szőrös bokája a gatyaszárnál. :D
Szerintem!

wittao
V.I.P.
V.I.P.

Alex_Aston írta:
-KP- írta:

Sokan panaszkodnak, hogy a játékhoz sokkal kevésbé vannak jelen a zombik. Bőven lehetett volna fordítani azt az időt az évadban valamikor egy jó akciójelenetre, mert valóban nem volt belőle sok. Vagy akár Joel Ellie kapcsolatának tovább mélyítésére. Vagy bármi egyébre.

Ettől függetlenül szerintem jó sorozat, nem a zombi kaszabolásra ment rá, amivel alapvetően nincs baj, mert mindig kiderül, hogy sz embertől kell félni a legjobban, nem a "szörnyektől". Lásd pl. a 28 nappal később című filmet, vagy akár az Alien műveket, ahol ugyanúgy kiderült, hogy az ember az igazi szörnyeteg, akitől rettegni kell.
Szerintem van egy egeszseges egyensuly, amire illene torekedni. Ha mondjuk megnezzuk a vilagon a homoszexualisok aranyat a heteroszexualisok aranyaval, akkor ennyit el tudnek fogadni a filmipar reszerol is. Lassan ott tartunk, hogy ha a finn-orosz haborut ujra leforgatnak, abban is lenne szinesboru es echte azsiai szereplo, mert csak. Ez is egy elmebeteg iranyzat, fuggetlenul attol, hogy nekem az egadta semmi bajom nincsen az embertipusokkal, multikulti kornyezetben elek jopar eve. De :
E215B9E4-1764-4B22-8112-903791C198B3.jpeg
E215B9E4-1764-4B22-8112-903791C198B3.jpeg (15.98 KiB) Megtekintve 1687 alkalommal

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Alex_Aston írta:
-KP- írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3877

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

-KP- írta:

Ettől függetlenül szerintem jó sorozat, nem a zombi kaszabolásra ment rá, amivel alapvetően nincs baj, mert mindig kiderül, hogy sz embertől kell félni a legjobban, nem a "szörnyektől". Lásd pl. a 28 nappal később című filmet, vagy akár az Alien műveket, ahol ugyanúgy kiderült, hogy az ember az igazi szörnyeteg, akitől rettegni kell.
Csak a Marantz! :-D

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

venomer írta:
2023.03.19., vas. 21:08
ZolaBA írta:
2023.03.19., vas. 20:42
The Last of Us...Harmadik rész...
Ha ezt így tolja tovább a filmipar akkor meg fogják kapni azt a gyűlöletet ami eddig nem is volt.
Szerintem jó rész volt. Nem azért írom, hogy szándékosan ellent mondjak neked vagy mert meleg lennék, hanem tényleg egy tartalmas, hangulatos, jól megszerkesztett epizódja a sorozatnak, a végkicsengése meg igazi nagyívű forgatókönyv és rendezés. E tulajdonságai mellett a taszítófaktor elenyésző, illetve a jó értelemben tud trigger lenni. Nem kell a puzséri svungot szűklátókörűség megvastagításához felhasználni. A tárgyalt kultúra egyébként eleve jobban magába ágyazza a jelenséget, csak erre fele divat ennnyire kiakadni rajta.
Szerintem meg nem volt jó rész. Meg is indoklom miért. Az egész arra volt jó, hogy egy rublikát kipipáljanak, hogy meg volt a kötelező woke rész. Ráadásul szerintem pontosan tudták, mekkora visszhangja lesz, és ugye minden reklám jó reklám. Már előre jöttek "a következő rész nagyot fog szólni kijelentések". Két teljesen jelentéktelen karakter kapott egy önálló részt. Ha még manapság is a régi iskola szerint menne egy sorozat, évadonként 22-24 résszel, még akkor se mondanám azt, hogy erre szükség volt, vagy hogy rendben van. De egy összesen 9 részből álló évadnál majdnem egy teljes részt elpocsékolni erre????? Ez most komoly???? Gyakorlatilag annyi szerepük volt, hogy Joel fogta elvitte az autójukat, meg némi felszerelést, és mielőtt Ellie megjelent az életében azelőtt csereüzletelt velük párszor. El lehetett volna intézni az egészet azzal, hogy Ellie megkérdi, hogy kik ők, amire Joel elmondja neki, hogy két régi barát, akiket ekkor meg ekkor ismert meg és pluszba üzletelt velük párszor. 1-2 perc elég lett volna rá. Persze erre lehetne mondani azt, hogy ha nem akarjuk két pasi szerelmes jeleneteit nézni, akkor ne legyen pasi nő szerelmes jelenet sem. Csakhogy épp ez az, pasi nő jelenet nincs is, de azért a pasi pasi felállás kap majdnem egy teljes részt... Úgyhogy sajna pont megállja a helyét, hogy ez is csak egy újabb példa a téma torkunkon való leerőltetésének. Csinálhattak volna egy különálló spinoff részt, vagy egy külön játékfilmet, csak ugye az a lőtéri kutyát nem érdekelte volna, egyszerűbb volt a sorozat körüli hype-ot és nézettséget meglovagolni... Jócskán lett volna a fősztoriban fontosabb történés, vagy esemény, amire jobban fordítható lett volna ez a 30-40perc játékidő. Sokan panaszkodnak, hogy a játékhoz sokkal kevésbé vannak jelen a zombik. Bőven lehetett volna fordítani azt az időt az évadban valamikor egy jó akciójelenetre, mert valóban nem volt belőle sok. Vagy akár Joel Ellie kapcsolatának tovább mélyítésére. Vagy bármi egyébre.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Én mondom már régóta, hogy nem jó ez az eröltetett irány. Visszájára is fordult.
A leszbi vonal is zavar, hiába arcoskodnék, hogy lennék szendvicstöltelék a csajokkal, ez a vonal is durva.

Most tekintsünk el a mérhetetlen homofóbiámtól. :D
Szerintem!

wittao
V.I.P.
V.I.P.

ZolaBA írta:

Plííííz legközelebb érthetőbben figyelmeztessetek... én kis naív azt hittem, hogy majd folyik a vér vagy durvulnak a zombik... De nem... Nem. Ez az utóbbi idők legdurvább meleg propagandája volt.
Egy olyan jófajta belegerjedős cenzúrázatlan Puzséri jelző-halmozással lehetne csak elmondani, hogy mennyire nem vagyunk erre kíváncsiak censored.gif

Ha ezt így tolja tovább a filmipar akkor meg fogják kapni azt a gyűlöletet ami eddig nem is volt.
Shadow&Bones
Nekem nagyon tetszik a sorozat a maga esetlensegevel egyutt. Elegge tolerans vagyok, de ebbe is az a teljesen feleslegesen belecsempeszett meleg vonulat annyira felhuzott, abba is hagytam par napra…
Nem ertem miert kell ezt ennyire tolni. Az a velemenyem, hogy inkabb ellenreakciot valt ki, mint megszokast, elfogadast. Sot, az eddigi elfogadok esetleg tultelitodnek es azt mondjak eddig es nem tovabb…

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

ZolaBA írta:
Szerintem jó rész volt. Nem azért írom, hogy szándékosan ellent mondjak neked vagy mert meleg lennék, hanem tényleg egy tartalmas, hangulatos, jól megszerkesztett epizódja a sorozatnak, a végkicsengése meg igazi nagyívű forgatókönyv és rendezés. E tulajdonságai mellett a taszítófaktor elenyésző, illetve a jó értelemben tud trigger lenni. Nem kell a puzséri svungot szűklátókörűség megvastagításához felhasználni. A tárgyalt kultúra egyébként eleve jobban magába ágyazza a jelenséget, csak erre fele divat ennnyire kiakadni rajta.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Plííííz legközelebb érthetőbben figyelmeztessetek... én kis naív azt hittem, hogy majd folyik a vér vagy durvulnak a zombik... De nem... Nem. Ez az utóbbi idők legdurvább meleg propagandája volt.
Egy olyan jófajta belegerjedős cenzúrázatlan Puzséri jelző-halmozással lehetne csak elmondani, hogy mennyire nem vagyunk erre kíváncsiak censored.gif

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Köszönöm az ajánlást a ST Strange new world kapcsán.
Nekem nem jött be az első két rész alapján.
Nincs egyetlen egy szimpatikus színész sem, sőt inkább mind egy nagy nulla. A sztori meg gyatra.
Beindul, vagy hagyjam?
Szerintem!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

DeLorean írta:
2023.03.17., pén. 20:41
Lemmy9.1 írta:
2023.01.30., hétf. 21:11
The Last of Us.
Na, végignéztem. A 3. rész 32 percig tartott.
Jól indult, de hamar vége lett ennek a sorinak.
bravo.gif
Rohadjanak meg ezek a lib...s mocsodékok.
Ááá, mondom azért csak folytatom az első részt.
Második --- huh, kis izgalom. Tiszta Trónok Harca!

Harmadik rész - Lemmy9.1 biztos hülyeségeket írt, jó lesz az!
Én kicsit tovább néztem, de nem jutottam el a végéig.
Ráadásul a vacsorát fogyasztottam közben...
Mondom - tuti leveszi a törölközőt!!! Ott már a vacsi igencsak nehezen ment.

De miért? Hogyan? Minek? Csak így? Semmi előzmény, csak legyen egy ilyen?
Lesz több is egyébként?
HIHETETLEN!!!
:ohnoohnoohno:
Az első évadban nem. Hogy a későbbiekben mi lesz, azt a jó ég tudja.

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 265

Hozzászólás Szerző: scaurus »

Wednesday

Az Addams Family sosem érdekelt, sem az eredeti képregény paneleket, sem korábbi sorozatokat, sem a filmeket nem láttam.

Az új sorozatba a nagy felhajtás, illetve Tim Burton miatt belenéztem, sőt, tőlem szokatlan módon 1 hét alatt meg is néztem.
Nem bántam meg.

A cselekmény már jól ismert klisékből (van itt minden, iskola fura figuráknak, a kívülálló főhős, akire nagy dolgok várnak, a menőkkel összetűzés, lúzerrel barátkozás, az iskoláért mindent típusú igazgató) építkezik, ki is számítható, de mindezt megfelelően és szórakoztatóan tálalva, és nincs az az érzés, hogy "már az n+1. fura Harry Potterbe oltott X-Men-t nézek, de minek".

Főhősnők (Jenna Ortega) és szobatársa (Emma Myers) parádésak.
(Megjegyzem, a szinkron is kifejezetten jó.)

Tim Burton-re jellemzően az egésznek van hangulata, stílusa, morbid humora, pl. "12 éves korom óta orosz rulettezek apámmal".

Az 1. évad első 6 része nagyon szépen építkezik, az utolsó 2-t kicsit összecsapottnak érzem (pl. Tyler anyjának a története többet érdemelt volna, mint egy képernyőn kívüli nyomozás eredményét).

Ami kritika illetheti, mint minden amerikai tini sorozatot, hogy, egyébként persze érthető okokból, 19-20, illetve 20+ éves figurák játszanak tiniket (pl. Tylert alakító Hunter Doohan már 27 év körül járt a forgatáskor) .

Nem forradalmi, nem zseniális, de egy tisztességesen összerakott sorozat remek szereposztással.
Soha rosszabbat!

Kíváncsian várom a folytatást.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

Alex_Aston írta:
2023.03.01., szer. 23:18
Mandalorian 3. évad.
Ütős kezdés, csak ne fogyjon el a lendület. Azt kapjuk, amire szerintem a legtöbben vártunk ezzel a sorozattal kapcsolatban.
Ha ilyen lesz az évad, akkor megérte várni rá.

Screen Shot 2023-01-17 at 5.17.03 PM.png
Azt kell, hogy mondjam, hogy a 3. évaddal a Mandalorian szintet lépett, legalábbis számomra (3 rész alapján). Pörgős jelenetek, pazar látványvilág. Kevés sallang. Fantasztikus hangok. Valamiféle történet is halad. A legjobb StarWars spin-off a nagy filmek óta.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Nálam ez volt a tavalyi év egyik legjobbja:

Kép

Egy 6 részes minisorozat. Nem is tudom milyen stílus. Western-dráma? Nem egy akciódús western, karakterizál rendesen, de persze a sörétes azért itt is eldurran párszor, jó párszor. De ettől független nem az akción van a hangsúly. Emily szokás szerint elbűvölő. Nem egy vidám sorozat, nem is a legkönnyebben követhető, könnyű elveszteni a fonalat szerintem, hogy ki kicsoda. Úgyhogy ha egy mód van rá, ne teljenek el hetek az egyes részek között.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6554

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

zx07 írta:
2023.03.14., kedd 09:10
Nem friss sorozat, de nekem most került a látóterembe.
Mi kb 2-3 hónapja néztük, szerintem sem rossz.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Most fejeztem be az elsőt.
Szerintem!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.

Lemmy9.1 írta:
2023.03.14., kedd 14:39
Ez a Picard nekem bejön.
Picit utána kellett wikizni hogy kik mik :) , de fogyasztható abszolúte. Darálós.
A 2. évad katasztrófa volt. Az első ok volt, meg a harmadik is az egyelőre. De semmi világmegváltó. A Strange New Worlds sokkal jobb szvsz.

Lemmy9.1
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez a Picard nekem bejön.
Picit utána kellett wikizni hogy kik mik :) , de fogyasztható abszolúte. Darálós.
Szerintem!

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

VIGIL

Izgalmas, érdekes 6-részes sorozat. A történet két szálon fut. Egyrészt egy angol atom tengeralattjárón (ahová egy civil nyomozót küldtek érdekes módon), másrészt a szárazföldön Skóciában. Az utolsó pillanatig nem derül ki, hogy ki a hunyó. Nehéz otthagyni. Különleges a helyzet, hogy tengeralattjárón nyomoz egy női nyomozó. A szokásos LMBTQ szál itt is fellelhető, mert a szárazföldön a barátnője(élettársa) nyomoz. A két helyszín közt minimális kommunikáció van, mivel a tengeralattjáró csak ritkán megy a felszín közelébe, így még izgalmasabb, hogy a két helyszínen zajló nyomozás hogy halad szinte egymástól függetlenül. Nem friss sorozat, de nekem most került a látóterembe.
p20528088_b_h8_ad.jpg
p20528088_b_h8_ad.jpg (1.07 MiB) Megtekintve 1603 alkalommal
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

Halvány kék szemek (Blue Pale Eye)

Van néhány karakter, amivel nekem sok mindent el lehet adni (pl. Sherlock Holmes, E.A. Poe, Dorothy, Alíz), ezért kíváncsi voltam erre a filmre.

Egy mondatban összefoglalva: E.A.Poe mint kadét besegít egy nyomozásban a West Pointon.

Sajnos, csalódást keltő, az egész film lapos, unalmas, érdektelen, kb. 5 perc után ásítozik az ember, mind az elején elhunyt fiatalember, mind a nyomozónk, mind Poe karakterének sorsa teljesen hidegen hagyott.

Egyedül Gillian Anderson, illetve a magyar hangja, aki értékelhető ebből az opuszból.

Az élet önmagammal (Living with Yourself)

Ajánlásra néztem bele.
Paul Rudd sosem volt kedvenc színészem, de itt meglepően jó volt.

Az alapötlet teljesen jó (nem rontócozom el), különösebb rosszat sem tudok róla mondani, de valami mégis hiányzik belőle, a 2. rész után nem éreztem azt, hogy folytatnom kellene.

Wednesday

Csak az első részt láttam még belőle, de érteni vélem a felhajtást körülötte.
Az első perctől szórakoztató, a cselekmény szövés, a karakterek, különösen főhősnőnk, teljesen jó.
Ezt biztosan folytatni fogom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek

scaurus
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem vagyok nagy rajongója a krimiknek (kivéve egyes kosztümös krimiket, pl. Murdoch nyomozó rejtélyei), sem az utóbbi év(tized)ekben töretlen népszerűségű procedurális sorozatoknak.

Persze, láttam a CSI-kből, Döglött aktából, Nyomtalanulból részeket, talán teljes évadokat is, a legtöbbet talán a Criminal Minds-ból.
De egyiket se néztem, úgy, hogy az elejétől ledaráltam volna az egészet, csak, ami épp ment a tévében.

Nemrégiben, agyzsibbasztásra kerestem valamit, s a HBO Max-on szembejött A mentalista.

Tudtam, hogy van ilyen sorozat, de korábban nem néztem, sőt egy epizódot se láttam.
Belekezdtem, s meglepően szórakoztató.

Oké, nem nagy durranás, hihetetlen ostobaságok is vannak benne (pl. autóból megpillantják a körözött személyt, még kiszállás előtt a kocsiból rákiáltanak, hogy ne mozduljon, majd csodálkoznak, hogy elszalad...), a Red John-szál, bár központi elem, kifejezetten idegesítő.
De, a karakterek szórakoztatóak, működik közöttük a kémia, s a rendszeresen visszatérő mellékszereplőket legtöbbször jól hasznosítják újra, pl. Bret Stiles kifejezetten érdekes, Erica Flynn szerepében Morena Baccarin parádés.

Ami viszont nagyon furcsa, hogy ez az első olyan sorozat, amivel találkoztam (aminél észrevettem?), ahol a magyar szinkronban nem csak időnként vannak hibák, félrefordítások, hanem folyamatosan, tömegével; helyenként már teljes átköltés a magyar szöveg, előfordul, hogy pont ellentétes a tartalma vagy épp értelmetlen, a kontextusban értelmezhetetlen.
(Olyan szinten, pl. hogy "a két hete (two weeks) eltűnt", a magyar szinkronban "már kétszer eltűnt"-ként hangzik el.)

Mondjuk, ez a Leiter Jakab blognak is feltűnt:
https://leiterjakab.blog.hu/tags/a_mentalista

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 449

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Alex_Aston írta:
2023.03.01., szer. 23:18
Mandalorian 3. évad.
Ütős kezdés, csak ne fogyjon el a lendület. Azt kapjuk, amire szerintem a legtöbben vártunk ezzel a sorozattal kapcsolatban.
Ha ilyen lesz az évad, akkor megérte várni rá.

Screen Shot 2023-01-17 at 5.17.03 PM.png
Remélem azért alváskor levehetik a sisakot vagy lehet azért nem vehetik le, mert már belerohadt a fejük, mert még ekkor sem vehetik le gondolkodik.gif

Nekem ez a sori kissé gyerekes a bébivel, 30 perces részek pont elég egyszerre, Obi Van + főleg Andor jóval komolyabb.

Tegnap néztem Cruella/Szörnyella c. filmet. Azt kell mondjam jó volt, tetszett, szinte egy megfilmesített soundtracket hoztak össze. Emma Stone remekül játssza a karaktert + csini is, dögös is. Kicsit hátulütője a dolognak illetve fura így a film után elképzelni, hogy a 101 kiskutyában lévő gyerekes/esetlen Szörnyella lesz belőle.

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

@-KP-
Igen a Skyshowtime-on sajnos mnden hang (angol/magyar) is csak 2.0.
Eddig egy film van amit az angol hang 5.1 az a Top Gun 2.

@ZolaBA
Én nem tapasztaltam ilyeneket. Én egy Amazon Firestick 4K MAX-on nézem.
Mondjuk én eddig csak angol hanggal és magyar felirattal néztem sorozatot (Halo).
De a múltkor belenéztem a Rohamamnetőba és ott változtattam magyar hangra majd vissza angolra és nem volt ilyen hosszú idő.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”