Rock60 írta: ↑2023.01.16., hétf. 16:37
Nem teljesen értem ezt a listát. Ha az EMT - nél mérték a legnagyobb dübörgést, hogy kerülhetett az első helyre ?
A Linn jelenléte a listán meglepetést okoz ? Az nem, hogy a Thorens is ott van, ráadásul a korábban megcsodált Kenwood előtt ?
A Linn - fóbia valami csodálatos dolog lehet, honnan veszed hozzá az energiát ? Ha semmi másért nem született volna meg a Linn, csak hogy állandó vitatéma legyen, és hozzá hasonlítsanak mindent még 40 év múltán is - trane hsz - már megérte.
nekem nincs Linn fóbiám

,lehet félreérthető voltam

de a korai '80 évekbeli LP12-sek,azért hagyhatnak némi kivetnivalót

,kidolgozás oldalrol nézve (volt egy párhoz szerencsém "láthatósági szinten" is),megvolt a "nah,ezt kézzel,lábbal rakták össze " ahogyan profi asztalos haverom mondogatta akkortájt,Wettingen/Lahr-ban lehet jobb asztalos munkát végeztek a '80 évek elején,mint Glasgow-ba....hogy ma hol tart a dolog,más tészta...
126 vs Kenwood...a 126-os nagy mennyiségben eladott példány,ezért szerepelt vlszinű a listán,mérési erdényei nem voltak rosszak,nem volt a legjobb,de a logrosszabb sem,árához viszonyitva jó szerepelt...hogy ugyanazon csportba lett besorolva mint a Kenwood+jó pár másik "nagyágyú" közé, érdekes dolgokat vethet fel,akárcsak az EMT 930...úgy látszik a japcsi tesztelőknek ferde hajlamaik voltak a svájci/német termékek iránt,és fittyet hánytak a japán hazafiáságal szembe

...végül is,azok is emberek voltak...de lehet hogy csak az Osawa PL500 lebegett a szemük elött
Az a Kenwood meg egy komoly gép,azt nem szabad csak úgy csuklóbol elvetni,volt itt egy eladó példány kb jó 10 éve,eredeti dobozával,minden tartozékával,emlékeim szerint akkor 2000 euró alatt volt az ára,és 220/240V vátozat volt...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Shure M95ED,Shure 44-7,Shure M75ED Type 2,Soulnote E-1,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)