Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- Torzonborz
- Fórumlakó

- Értékelés: 0
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem. Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt. :box:
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben.
Szép lett az állványod! Gratulálok, nagyon igényes munka!
Ezt a fekete plexit viszont nem értem...
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben.
Olyan mintha a világítás egy westernfilmből lépett volna ki, értsd "Polk-rendszer a lenyugvó nap fényében"... :box: Nagyon szuper, ilyet szeretnék énis
Na elkészült az új saját készítésű állványom, de sajna sok nem látszik belőle még max. világításnál sem.
Majd nappali fénynél csinálok még róla.
Teljesen saját tervezés, a polcok között végig üveglapok fekszenek, és az egyes kis tárolók előlapjai fekete plexivel vannak borítva. Mondjuk ebből sok nem látszik, hiába nyomtam fel az összes villanyt.
Addig is ilyen most a mozim, esti olvasgatós, zenehallgatós hangulatfényben. :box:
Simon
Nem installáltad Te fordítva a hangsugárzókat?
Majd otthon lecsekkolom, de így elsőre nekem úgy tűnik, mintha a bal és a jobb oldali felcserélődött volna!
Most, hogy mondod, a szombat esti nagy szerelgetős kavalkádban megcseréltem a kettő. :box: Pedig még rá is van írva a hátuljára, hogy melyik melyik. Köszi, visszacseréltem.
akkor már nyugodtan alszom!
gordon314.fw.hu
-
Vendég
ST
Gyönyörű a rendszered.
Tényleg próbáld még elhúzni a faltól. A polk nem a sovány mélyéről híres.
-
Vendég
Simon
Majd otthon lecsekkolom, de így elsőre nekem úgy tűnik, mintha a bal és a jobb oldali felcserélődött volna!
Most, hogy mondod, a szombat esti nagy szerelgetős kavalkádban megcseréltem a kettő. Pedig még rá is van írva a hátuljára, hogy melyik melyik. Köszi, visszacseréltem. :box:
Simon
tükörből fényképezett
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Simon
gordon314.fw.hu
induljon a "barátnőink" topic ?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
De ha belegondolok hogy nekem meg a csajom jó akkor nem is bánom
Khm. Abba a versenyszámba is szívesen benevezek. :box:
Ok. De a guminőt fújd fel rendesen.
Láttam már komolyabb szobákat is DE ez nekem mindent visz öszintén.
MAximális respect meg minden. Annyira feelinges meg precíz hogy fél életem odaadnám érte. Gratula
A Polkos csapatnak ajánlom ezt a képet, hogy ilyen is van és nem csekély képességekkel bír ez a Monitor 70-es sem .. azért Simonét szívesen meghallgatnám a nappalimban :box:
Ja! ..a kép.
- lecci meretezd at max. 700 szelessegure
na talán összejön már..
Akkor márcsak egy olyan kategória kell, hogy kinek a párja szebb a hifi állványon??? :box:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
A Polkos csapatnak ajánlom ezt a képet, hogy ilyen is van és nem csekély képességekkel bír ez a Monitor 70-es sem .. azért Simonét szívesen meghallgatnám a nappalimban
Ja! ..a kép.
- lecci meretezd at max. 700 szelessegure
A Polkos csapatnak ajánlom ezt a képet, hogy ilyen is van és nem csekély képességekkel bír ez a Monitor 70-es sem .. azért Simonét szívesen meghallgatnám a nappalimban
-
Vendég
Akkor márcsak egy olyan kategória kell, hogy kinek a párja szebb a hifi állványon???
-
Vendég
Khm. Abba a versenyszámba is szívesen benevezek.
Simon, annyira irigyellek
-
Vendég
Tényleg jól néznek ki az állványok, meg az Lsi , de különösen az erősítő (Sony STR???)Milyen HTPC-t veszel/csinálsz?
STR-DB830. Mikor vettem még nagy szó volt. :box:
A HTPC egy Asus Pundit-R lesz 1600Mhz-es P4 procival, DVD-Rommal, hálózatba kötve a "szervergéppel". Szépen elfér az állvány mellett a földön.
de még a HTPC-t mindenképpen meg szeretném venni. Majd jövőre időnként ha rámjön valami, cserélek egy komponenst.
Tényleg jól néznek ki az állványok, meg az Lsi , de különösen az erősítő (Sony STR???)
Milyen HTPC-t veszel/csinálsz?
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
-
Vendég
Simon
Nagyon szép! Csak az a Cd lejátszó lenne fekete (Nálam a dvd lejátszó lóg ki a sorból az ezüst színével)
A hang hogyan változott, az állványok hatására? (Jó lenne ha el tudnád még húzni a faltól az LSi-ket. Márha tudtok közlekedni akkor még mellettük.)
Furi dolog, de szándékosan más színű a CD lejátszó, mint a többi. Nem szeretem az egységes komponenseket, olyan unalmasak. Persze az erősítő, a DVD lejátszó (még a régi Sony, a Pio a gyerekeknél van) és a VHS magnó is cserélődik HTPC-re és DVD íróra, úgyhogy még azok is változni fognak. A HTPC hamarosan, a DVD író pedig egy-két hónapon belül.
Valóban csökkent az LSi-k mélye, de nem drasztikus mértékben. Tegnap éjszaka lettem kész, még komoly teszteket nem végeztem, de első úgy tűnik, hogy nem lesz szükség a mélynyomóra zenéhez.
A hangfal 20cm-re van a faltól, nem sokkal tudnám előrébb hozni, talán 5-6 centivel, utána már azért útban lenne.
Cosmo: igen, a center is LSi-re cserélődik, sőt a surround is. Az igazság az, hogy szeptember óta több, mint 1 milliót költöttem a "moziszobára" amit már így is túlzásnak érzek, de még a HTPC-t mindenképpen meg szeretném venni. Majd jövőre időnként ha rámjön valami, cserélek egy komponenst.
Köszi a dícsérő szavakat, tényleg nagyon szép lett. :box:
Simon: Nagyon szép és igényes!
Gondolom center csere is lesz előbb-utóbb.
Simon
Nagyon szép! Csak az a Cd lejátszó lenne fekete (Nálam a dvd lejátszó lóg ki a sorból az ezüst színével)
A hang hogyan változott, az állványok hatására? (Jó lenne ha el tudnád még húzni a faltól az LSi-ket. Márha tudtok közlekedni akkor még mellettük.)
gordon314.fw.hu
-
Vendég
Anyáám! Ez mese szép. Gratula mindkettőtöknek. :box: