Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Ilyenkor bármikor belefuthatsz esőbe, vagy dzsuvás útba, fő a védelem, avagy egy kis optikai tuning, mintha hátul is lenne kerék

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Aki közel van és unatkozik, holnap nálunk CX kupa. Én hivatalból megyek, bár elkerekedett a szemem, amikor megláttam az eredményhirdetés időpontját, axittem délre vége
http://dksi.hu/team/2022/11/velopark-de ... vember-27/

http://dksi.hu/team/2022/11/velopark-de ... vember-27/
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Csak semmi cycó, nálam van a slukkerpärt írta: ↑2022.11.25., pén. 17:38avl2 kolléga, ha még nincs meg a bótbajáró, akkor kaszát, kapát eldobni, ez elég jó ajánlatnak tűnik:
https://bolha.testbike.hu/apro/alu-vaza ... NO.935.jpg

halfnote.hu
halfnote.hu
Ennyiért már rollert sem adnak.
Szerintem barátkozz meg ezzel a váltóval. Egy kis odafigyeléssel, ápolással, ez a bicaj évekre megoldaná a problémádat.

Szerintem barátkozz meg ezzel a váltóval. Egy kis odafigyeléssel, ápolással, ez a bicaj évekre megoldaná a problémádat.

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6215
Ennyi pézér' ilyen állapotban ajándék.pärt írta: ↑2022.11.25., pén. 17:38avl2 kolléga, ha még nincs meg a bótbajáró, akkor kaszát, kapát eldobni, ez elég jó ajánlatnak tűnik:
https://bolha.testbike.hu/apro/alu-vaza ... NO.935.jpg

Csak mint tudjuk a kolléga nincs jóban a markolatváltóval...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5031
avl2 kolléga, ha még nincs meg a bótbajáró, akkor kaszát, kapát eldobni, ez elég jó ajánlatnak tűnik:
https://bolha.testbike.hu/apro/alu-vaza ... to--449477
https://bolha.testbike.hu/apro/alu-vaza ... to--449477
De akkor nem is sys,mint én emlékeztem... de az 515 mókás lehetet

halfnote.hu
halfnote.hu
Egy "kicsit" kiröhögtek...
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1269
Ja, amikor anno megvettem a Fausto Coppi ősmontimat, kérdezték a haverok, hogy milyen váltó van rajta, nagy büszkén mondtam nekik, hogy Shimano 515.

- Csatolmányok
-
- Shimano SIS.jpg (372.79 KiB) Megtekintve 1415 alkalommal
szerintem vedd meg neki az álmát, aztán pakold tele bicajokkalrevox írta: ↑2022.11.20., vas. 21:09![]()
![]()
![]()
Számolni kell![]()
Reacto, pinarello, axxony Caminja, téli enyém, téli axxonyé, spinning, sima görgő, direktgörgő, monti enyimé, monti axxonyé. De nem mind a napoaliban vanpl a régi Reacto váz, melóhelyen van, meg a sima görgő
monnyuk kerék is van eldugdosva mindenhova, de még montihoz is több szett van, gumi meg vagy 10 pár (már mtb). Ja, axxony nagy kedvence, a BMX
![]()
Nade ez... Ezzel nemtommi lesz. Axxony mindig mondja, hogy neki lakóautó kell és nem érdekli a bicikli. Engem meg érdekel... Axxem ez a közös osztó, csak hova teszem?![]()
4127.jpg

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
(vagy Pécsett?
)
Persze ez csak ürügy lenne egy jó kis mecseki tekerésre
Meg kellene már látogatnom a hugomékat Pécsen

Persze ez csak ürügy lenne egy jó kis mecseki tekerésre

(mingyá' 55 vagyok).
Köszönöm a tippet, korábban gondoltam rá én is, de ez így autentikus. Meg aztán ott van az örök dilemma, hogy a vásárolt új alkatrész nehogy többe kerüljön az egész bringánál (pedig de...
).
- Rotox
- Beköltözött
Én is

Köszönöm a tippet, korábban gondoltam rá én is, de ez így autentikus. Meg aztán ott van az örök dilemma, hogy a vásárolt új alkatrész nehogy többe kerüljön az egész bringánál (pedig de...

Amúgy abban az időben hiába nem volt pozícionált a váltókar, sose húztuk mellé terepen se... Kéz rááll. Nem is értettük az első sys váltókat, mit is csinál
Voltam is olyannal un terepversenyen, ami ma a cyclocross kb... Ment az, míg a váltófel nem tekert egy gallydarabot

halfnote.hu
halfnote.hu
Számolni kell
Reacto, pinarello, axxony Caminja, téli enyém, téli axxonyé, spinning, sima görgő, direktgörgő, monti enyimé, monti axxonyé. De nem mind a napoaliban van
pl a régi Reacto váz, melóhelyen van, meg a sima görgő
monnyuk kerék is van eldugdosva mindenhova, de még montihoz is több szett van, gumi meg vagy 10 pár (már mtb). Ja, axxony nagy kedvence, a BMX
Nade ez... Ezzel nemtommi lesz. Axxony mindig mondja, hogy neki lakóautó kell és nem érdekli a bicikli. Engem meg érdekel... Axxem ez a közös osztó, csak hova teszem?

Számolni kell

Reacto, pinarello, axxony Caminja, téli enyém, téli axxonyé, spinning, sima görgő, direktgörgő, monti enyimé, monti axxonyé. De nem mind a napoaliban van

Nade ez... Ezzel nemtommi lesz. Axxony mindig mondja, hogy neki lakóautó kell és nem érdekli a bicikli. Engem meg érdekel... Axxem ez a közös osztó, csak hova teszem?

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
Én az "elsőszámú" montim mellett ezt
váltanám ki, hogy akkor se jöjjek zavarba, ha a Mecsekben útközben jön meg a kedvem lekanyarodni az aszfaltról.

- Csatolmányok
-
- Mali.jpg (2.13 MiB) Megtekintve 1283 alkalommal
) bringára.
Nálam a monti van első helyen - az karbon. 
Ááh, lehet, hogy inkább veszek megint egy Parasound P6-ot; most van három is eladó, és az árak is egész szépen "alakulnak".
- Rotox
- Beköltözött
Elöl egysebességes, GRX szettel szerelt karbonvázas gravelt (alsóhangon) 7-800 E Ft alatt nem látok - annyit meg én nem szánnék egy második (vagy inkább harmadik?

Ááh, lehet, hogy inkább veszek megint egy Parasound P6-ot; most van három is eladó, és az árak is egész szépen "alakulnak".
- Rotox
- Beköltözött
Ha van erről véleményetek, köszönöm, ha megosztjátok:
https://bolha.testbike.hu/apro/2022-gra ... 1-m-448217
https://apro.bikemag.hu/apro/corratec-allroad-a1-78582
(Bár már így is 7 bringa van a garázsban - de egy ötfős családhoz az még nem olyan sok, ugye?
)
https://bolha.testbike.hu/apro/2022-gra ... 1-m-448217
https://apro.bikemag.hu/apro/corratec-allroad-a1-78582
(Bár már így is 7 bringa van a garázsban - de egy ötfős családhoz az még nem olyan sok, ugye?

Most harcsát nyomtam,igaz, egy pogácsával, de holnap tervzek mozogni...
halfnote.hu
halfnote.hu
Igen, reggel szoktam 1-1,5 kiflit tolni. Délben, este hal + rizs vagy krumpli. Reggel 71kg voltam. 5kila mínusz. Megyünk tovább
halfnote.hu
halfnote.hu