youtu.be/PPg9R0jl3Ac
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
Meredeken én is leveszem sokszor. Okát nem tudom... eredendően meztelenek vagyunk. Felfele nem sokat véd, egy lommal kevesebb
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?
Én sosem veszem le. Igaz dioptriásat használok…
trane írta: ↑2022.11.05., szomb. 09:42mivel a megoldás eleve kompromisszumos, számomra egy, ha becsukod a szárait, akkor is (a szélessége okán) a kormányba belógó szemüveg akkor, amikor azt (ti. a kormányt) ott, a 'közepénél' is fognám (eleve hegyről beszélünk), ráadásul előre néző lencsebelsőkkel (amibe így a bogártól az izzadságig, esőig, stb. simán bármi bepereg) sokkal kevésbé praktikus, mint egy 90 fokkal elforgatott, a fentieket kiküszöbölő, nyilván becsukott-száras pozíció
. de mindegy, má' elb@szták, segíteni meg így nem tudok rajtuk
![]()
Ha nem is a bőrlégzés, de akár az is lehet, a tülöltözöttség diszkomfortot okozhat.de ez valóban adódhat a lassabb izzadságelvezetésből, de okozhatja a nem megfeldlő hőháztartás is. ASebi biztos tudja a megfejtéstRotox írta: ↑2022.11.05., szomb. 10:20Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt...) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"?
(Ezt tényleg komolyan gondolom.)
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt...
Egyetértej, de nekem furák az ilyen "praktikumok". A hemügének van tradicionális helye a sisakon, nyaknál a mezbe húzva egyik szárral, vagy sprinten eldobod, ha zavar
Egy egész kollekcióg fel kell pakolni max azt hiszik szemüvegnepper vagy
Drága Barátom,trane írta: ↑2022.11.04., pén. 20:55van még új a Nap alatt> https://kooworld.cc/row/en/product/gear/koo-billy/
. má' csak el kéne forgatni 90 fokkal, azt' jó is lenne
. gondoltam, megírom nekik, de nincs semmi digitális lehetőség erre, úgyhogy megszívták
![]()
Érdemes ellátogatni a Biondobike-ba, ha a Gaerne bejön.
Igen, ide mindenképp akarok menni.