Ezt a mérést olvastam asszem én is korábban. Ez alapján igencsak jól teljesít a PM11, nemde?dixie-chicken írta: ↑2022.11.02., szer. 12:45
nu,mondjuk azt hogy semmi közöm az egészhez,és ha vlki megkérdezne hogy Dyno meghajtáshoz mit ajánlanék,biztos nem a Marantz PM11 jutna elsőre eszembe
..itt vannak bizonyos mérések,a PM11S1-hez:
https://www.audioholics.com/amplifier-r ... lysis.html
fül és szemtanúja voltam amikor a kisebb,PM15S1 csukladozott (sztem) egy C1/1.4 meghajtásával (túl puha,lagymatag hang volt az egész),a másik Cambridge Audio CA840 meg röhögve,meghajtotta az emlitett Dyno-t..a másik szobában lévő C2 sem járt sokkal jobban az akkori MAC top integráltjávál,talán az MA8900/MA9000 lehetett,ugyanazon gondokkal küzdött a párositás mint PM15S1 és C1/1.4...kábelezés mind a esetben Nordost volt..
a D700 meghajtása sem a kezesbárány kategória,volt rákötve már sokminden,volt gyalázat szint,és jó (számomra)..jóslatókba nem mennék bele,soha,semmilyen szinten,amig nincs saját rendszerbeli tapasztalatom...volt hogy egy tápkábelcsere hozta meg a pozitiv eredményt...innét aztán szwsz tavasz 3x
(Az Orkan érdékében én már felkináltam egy hangszorókábel cserét,talán egy teszt erejéig elegendő lehet a 2x2,5m(vagy x2,5m)![]()
Ahogy mondtam, fizikailag próbáltam mindkét Dynot itt, nálam, és nem volt semmi hiba.
PM15S1 azért más kategória, hiába hasonló a két erősítő kívülről.
33Hz tüske szerű kiemelést, miként old meg egy hangszóró kábel? Ezt nem egészen értem meg most sem. De majd azért, ha járok feléd, kipróbálom, milyen a hangja, köszi.

mellett - van mélyük, képesek akár 30m2-t is behangosítani (sic.!), nem kerülnek csilliárdokba sem - és nem Dyno-k...