Ja, azt nem néztem.Aszpirin írta: ↑2022.10.19., szer. 14:28kargidje írta: ↑2022.10.19., szer. 12:37
A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!
Viszont te nem válaszoltál a kérdésemrePedig volt egy kérdés ott, hogy mit tennél... kíváncsi lennék.
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...

Akkor itt van a válaszom, pl. az én hirdetésem: Marantz PM-15S1, mennyire árazta be a piac mostanra? 330-400e között. Én 280e-et adtam kezdőárnak.
Igaz a tetején van pár karc, viszont a lényegen nem változtat, úgy szól, mint a karcmentes. Viszont egy karcmentes is ugyan úgy elromolhat ennyi évesen, mit az enyém karcos tetővel. Semmi garancia nincs rá.