Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 434

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Aszpirin írta:
2022.10.19., szer. 14:28
kargidje írta:
2022.10.19., szer. 12:37

A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!

Viszont te nem válaszoltál a kérdésemre :rolleyes: Pedig volt egy kérdés ott, hogy mit tennél... kíváncsi lennék. :D
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...
Ja, azt nem néztem. ;)

Akkor itt van a válaszom, pl. az én hirdetésem: Marantz PM-15S1, mennyire árazta be a piac mostanra? 330-400e között. Én 280e-et adtam kezdőárnak.
Igaz a tetején van pár karc, viszont a lényegen nem változtat, úgy szól, mint a karcmentes. Viszont egy karcmentes is ugyan úgy elromolhat ennyi évesen, mit az enyém karcos tetővel. Semmi garancia nincs rá.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6078

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

kargidje írta:
2022.10.19., szer. 12:37
Aszpirin írta:
2022.10.19., szer. 11:00

250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?

Egyébként a piacon minden annyit ér, amennyiért valaki megveszi, ezt már érdemes lenne észbe vésni.

A 203-as Oppo-k pl az újkori áruknál is drágábban mennek el itthon (tudom, mert nekem is van egy, pontosan tudom, mennyiért vettem). Nem akarom ugyan eladni, de ha mondjuk el akarnám most, akkor hirdessem meg 250ezerért (miközben 300ezer fölöttre árazta be a piac, ennyiért mennek el) csak azért, hogy olcsóbban adjam, mint amiért vettem? Te azt tennéd? De most őszintén ám!
Biztosan engedett belőle 100e-et. :rolleyes:
Az meg, hogy annyit ér, amennyiért megveszik, szerintem meg nem, nem ér annyit, hanem annyi az ára. Az ár és érték két különböző dolog.
Szerintem mindennek van egy reális használt piaci értéke, ami több tényezőtől függ. Az, hogy valaki megvesz egy 100e Ft-os terméket 10milláért, mert neki annyira kell, akkor az annyit ér? 1 embernek igen, a többi 7milliárdnak meg nem.
Vagy pl. ugyan olyan termék elkelt 200e-ért, elkelt 80e-ért, elkelt 130e-ért, na akkor mennyit ér a termék?
Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ... gondolkodik.gif
Teljesen fölösleges ismételgetnem azt, amit már én is, és most előttem szóló is leírt. (nyilván az utolsó a sorban többet nyom abban a kérdésben, hogy mennyiért áruld, de azt hiszem, hogy nem érted... minden annyit ér, amenyit valaki fizet érte. Az a konkrét termék. Nem tudom, ebben mi a nehezen értelmezhető. A korábban elkelt cuccok iránymutatást nyújtanak, hogy mennyit érdees kérni, de ezt még kismillió egyéb tényező is befolyásolja)

Viszont te nem válaszoltál a kérdésemre :rolleyes: Pedig volt egy kérdés ott, hogy mit tennél... kíváncsi lennék. :D
Vagy ha nem akarsz az én felvetésemre válaszolni, akkor átfogalmazom a Te példádra: ha lenne egy pont olyan cuccod eladó, amit láttál elkelni 200ezerért, 80ezerért és 130ezerért is, Te mennyit kérnél érte? Még egyszer, őszintén. Mert a válaszod azt is mutatni fogja, mennyire vagy őszinte magaddal szemben...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 140

Hozzászólás Szerző: Vappali »

"Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ..."

Továbbra is : Amennyiért el lehet adni. A piac beárazza. Ha elviszik a kiírt áron akkor annyit, ha nem - akkor nem.
De most miért kellene ahhoz igazodni PONT A HIFI cuccokkal, hogy mennyiért vette? Ki nem sz@rja le? A mai árakhoz ( használt és új ) kell igazítani. Aki nem így csinálja, az az gondolkodik.gif ... ufó.

Mondjuk ez a fórum arra jó, hogy amit nem tudunk mindennap az élelmiszerboltban, használt autó kereskedőnél, ingatlanosnál ......stb.... elmondani, azt itt kiírhatjuk magunkból.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
2022.10.19., szer. 11:00

250ezres irányáron hirdette, de honnan tudod, hogy annyiért adta el? Rákérdeztél?

Egyébként a piacon minden annyit ér, amennyiért valaki megveszi, ezt már érdemes lenne észbe vésni.

Biztosan engedett belőle 100e-et. :rolleyes:
Az meg, hogy annyit ér, amennyiért megveszik, szerintem meg nem, nem ér annyit, hanem annyi az ára. Az ár és érték két különböző dolog.
Szerintem mindennek van egy reális használt piaci értéke, ami több tényezőtől függ. Az, hogy valaki megvesz egy 100e Ft-os terméket 10milláért, mert neki annyira kell, akkor az annyit ér? 1 embernek igen, a többi 7milliárdnak meg nem.
Vagy pl. ugyan olyan termék elkelt 200e-ért, elkelt 80e-ért, elkelt 130e-ért, na akkor mennyit ér a termék?
Hogy is van akkor ez a mennyit is ér dolog ... gondolkodik.gif

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó

kargidje írta:
2022.10.19., szer. 10:03
Vappali írta:
2022.10.19., szer. 09:01
kargidje írta:
2022.10.18., kedd 21:47
Azért még mindig elég nagy az a bizonyos állatkert:
viewtopic.php?f=31&t=181411&sid=0d586e3 ... 912b61437e
250e-ért megvette valaki, basszzki!!!

Lehet ezek egyike, a matricából ítélve:
https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?t=134651
viewtopic.php?t=124618

De még 1 éve is 100-120e körül mentek itt avx-en.

Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni. leborulok.gif
Nem ismerem ezt a lejátszó piacot. De ha valaki MOST szeretne venni egy ilyen, vagy hasonló tudású lejátszót, az mennyibe kerül az üzletben?
A covid alatt elkezdték emelni az árakat a gyártók, aztán hozzájött itthon a k. gyenge Forint, szóval 2x árak vannak itthon. Azaz boltban szinte semmit nem éri meg megvenni, mert a 2 éve 200-250e Ft-os készüléket MOST 400-430e-ért kapod meg! Azaz a már hallgatható belépő szintet kapod középkategóriás áron.
pl.
https://www.arukereso.hu/asztali-cd-lej ... 435489024/
Emiatt végülis akkor igazodott az ára a piachoz.
Tudom ... a hifi nem olyan mint a használt autó, stb. De az ingatlan áraknál is háborgunk, de ha házat, lakást cserélünk, akkor senki nem a hajdani vételárhoz igazítja az eladandó ingatlanját, hanem a jelenlegi ingatlan ( használt és új ) árakhoz, az a kiindulási alap.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

kargidje írta:

viewtopic.php?t=124618

Szóval ez sem nyerészkedés ... persze, nem hát csak jófejség 150%-al drágábban adni. leborulok.gif

• Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Vappali írta:
2022.10.19., szer. 09:01
kargidje írta:

viewtopic.php?t=124618

Nem ismerem ezt a lejátszó piacot. De ha valaki MOST szeretne venni egy ilyen, vagy hasonló tudású lejátszót, az mennyibe kerül az üzletben?
A covid alatt elkezdték emelni az árakat a gyártók, aztán hozzájött itthon a k. gyenge Forint, szóval 2x árak vannak itthon. Azaz boltban szinte semmit nem éri meg megvenni, mert a 2 éve 200-250e Ft-os készüléket MOST 400-430e-ért kapod meg! Azaz a már hallgatható belépő szintet kapod középkategóriás áron.
pl.
https://www.arukereso.hu/asztali-cd-lej ... 435489024/

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 495

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Volt nekem ilyen Denon BD futóművem kb 1 hétig. nem tudom mit tudtak elrontani rajta a mérnökök, de gyalázatos hangja volt. Az eggyel ez alatti sorszámozású BD lejátszójukat cseréltem volna le, de az jobban szólt, mint ez a transzport.

Konkrétan szart sem ér a mai mkv-s digitális korszakban. :ohnoohnoohno:
Usher - Valhalla - Emotiva

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó

kargidje írta:

viewtopic.php?t=124618

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

viewtopic.php?t=124618

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

RedMage írta:
2022.10.18., kedd 14:11
Aszpirin írta:
2022.10.18., kedd 14:01
RedMage írta:
2022.10.18., kedd 13:48
Mikor kibontottam a Luminomat, csak néztem döbbentem, aztán hívtam a Többieket is röhögni.
RM
Ja, mert te is - mint a többség - megfeledkezel ezeknek a látszólag "levegős" dolgoknak a fejlesztési költségeiről, csak a látható anyag mennyiségét nézed. Gondolom ezért: mi kerül ebben a néhány chipben x-százezer forintba? :D
Nem feledkeztem meg, hiszen megvettem. :) :) És még a marketinget, az adót stb. is kifizettem. :)

Nyilván igazad van, azt meg, hogy egy egy ilyen cucc mennyire van felárazva a cég egyenlegéből láthatnánk, de engem ez ennyire nem érdekel. :) :)
Igen, megvetted, és utána hívtad a szomszédokat röhögni :) Én csak megnyugtatásul írtam, hogy nem vertek át. A Luminban sok agymunka van, ami nem feltétlenül látszik, ha kibontod a dobozt, de meg kell fizetned. A marketingköltségük nem tudom mekkora, mert nem látom, hogy minden csapból Lumin-reklám dőlne, tudtommal nem is bombáznak heti kétszer e-mailben küldött reklámanyagokkal, mint pl. a Denon, de azért nyilván nem nulla, és persze az is meg kell érje. Az is valahol meg kell térüljön, hogy igen hosszú ideig nyújtanak támogatást és frissítéseket a termékeikre.

Hogy mennyire van "felárazva", azt persze nem fogod egyszerűen megtudni, de láttam már nagynevű cégeket megszűnni, tönkremenni, nagyon nagyra értékelt, és ennek megfelelően látszólag "felárazott" termékeik mellett (csak két példa hirtelen, mert ezek egy-egy termékéből nekem is van itthon: Wadia és Resonessence Labs).

Erről jut eszembe: a napokban jelent meg egy nagyon jó cikk a telexen, ami taglalta többek között, hogy milyen vásárlói beidegződések vannak, amiknek közük sincs a valósághoz (pl. ha súlyosabb, akkor jobb, ha drágább, akkor jobb is, stb stb ilyenek.)

RedMage
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: RedMage »

Aszpirin írta:
2022.10.18., kedd 14:01
RedMage írta:
Mikor kibontottam a Luminomat, csak néztem döbbentem, aztán hívtam a Többieket is röhögni.
RM
Ja, mert te is - mint a többség - megfeledkezel ezeknek a látszólag "levegős" dolgoknak a fejlesztési költségeiről, csak a látható anyag mennyiségét nézed. Gondolom ezért: mi kerül ebben a néhány chipben x-százezer forintba? :D
Nem feledkeztem meg, hiszen megvettem. :) :) És még a marketinget, az adót stb. is kifizettem. :)

Nyilván igazad van, azt meg, hogy egy egy ilyen cucc mennyire van felárazva a cég egyenlegéből láthatnánk, de engem ez ennyire nem érdekel. :) :)

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

RedMage írta:
RM

RedMage
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 18

Hozzászólás Szerző: RedMage »

RM

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3238

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

prando írta:
2022.10.18., kedd 07:23
trane írta:
2022.10.17., hétf. 23:31
wittao írta:
2022.10.17., hétf. 23:26
Egy alapanyagot mondj légyszíves, ami hifi cuccokba kell és nem emelkedett az ára.
levegő ;) - pedig az újabbakban egyre több van :kiss:
Halózati lejátszót kajtatok és csak ámulok egy-egy belső fotó láttán...eszembe jut Márkus László: mi kerül ebben a fotelben ötezer forintba?
(jó persze értem én, de akkor is)
"7200Ft" volt az a fotel, de amúgy igazad van, és is ezt látom.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

trane írta:
2022.10.17., hétf. 23:31
wittao írta:
2022.10.17., hétf. 23:26
Egy alapanyagot mondj légyszíves, ami hifi cuccokba kell és nem emelkedett az ára.
levegő ;) - pedig az újabbakban egyre több van :kiss:
Halózati lejátszót kajtatok és csak ámulok egy-egy belső fotó láttán...eszembe jut Márkus László: mi kerül ebben a fotelben ötezer forintba?
(jó persze értem én, de akkor is)
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2059

Hozzászólás Szerző: wittao »

gomolalaci írta:
2022.10.17., hétf. 20:52
wittao írta:
2022.10.17., hétf. 15:58
pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 15:52

Asztalos fórumokon ugyanez a téma, csak persze nem a kábelekről. Kinéztem egy marógépet 90.000 körüli áron. Most 130.000-be kerülne ott, ahol nem lehet kapni, ahol meg lehet rendelni, ott 150.000 feletti áron megy, de a hírek szerint nem is fog érkezni belőle. Eleve 320€ körüli áron indul, lehet tippelni, merre megy az ár. Egy gyalugép egy cseh webáruházból 140.000-ről 200-ra ment fel hirtelen, és azt mondják, talán karácsonyi ajándék még lehet belőle - mondom talán. :rolleyes:

Nem véletlen, hogy az eladós topikban azon vitatkoznak, a használt árakba beépüljön-e az új termékek áremelkedése. Lehet ezen is gondolkodni. gondolkodik.gif
Szerintem aki azt gondolja, hogy egy használt termék ára nem fog feljebb menni, nem ezen a világon él.
Ha valami 500.000 Ft volt 6 hónappal ezelőtt, és most 900.000 Ft, miért kellene valakinek 350.000-ért adnia ma is a használt piacon? És erre nem válasz, hogy neki akkor 500.000-be került és csak nyerészkedni akar. Egyáltalán nem nyerészkedik ha 550.000-ért kínálja, mivel a pénze jóval kevesebbet ér azóta, tehát ha reálértéken adja, úgy lesz 550.000 Ft, ha saját magát akarja kirabolni, akkor 350.000. Se az eladó, se a gyártó, se a vevő nem tehet arról, hogy ugyanaz a termék 6 hónap alatt közel a duplájára ment fel. Hogy ki kit hibáztat ezért, azt mindenki eldöntheti maga.
Sok gyártó, (nem csak hifi) bár a költségei nem is emelkedtek, azért emel, mert most ,,ez a divat" :smile33: Persze az ő ,,élete" is emelkedett ha nem is abban a mértékben....
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 703

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

gomolalaci írta:
2022.10.17., hétf. 20:37
Az árakat lehet emelni mindaddig, amíg megveszik akármire hivatkozva... Ha nem fogy, akkor olcsóbb lesz. Ez a piacgazdaság, ha jól tudom....
Igen, így tanítják a piacgazdaságot az iskolában. Valójában az árú sosem lesz olcsóbb, hanem eltűnik a piacról.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

wittao írta:
pali923 írta:
wittao írta:
2022.10.17., hétf. 11:38
Kacsa irt hirlevelet, hogy brutal merteku dragulas van a gyartoknal 70-90%.
Ez a tobbi gyartonal is hasonlokeppen varhato.
Asztalos fórumokon ugyanez a téma, csak persze nem a kábelekről. Kinéztem egy marógépet 90.000 körüli áron. Most 130.000-be kerülne ott, ahol nem lehet kapni, ahol meg lehet rendelni, ott 150.000 feletti áron megy, de a hírek szerint nem is fog érkezni belőle. Eleve 320€ körüli áron indul, lehet tippelni, merre megy az ár. Egy gyalugép egy cseh webáruházból 140.000-ről 200-ra ment fel hirtelen, és azt mondják, talán karácsonyi ajándék még lehet belőle - mondom talán. :rolleyes:

Nem véletlen, hogy az eladós topikban azon vitatkoznak, a használt árakba beépüljön-e az új termékek áremelkedése. Lehet ezen is gondolkodni. gondolkodik.gif
Szerintem aki azt gondolja, hogy egy használt termék ára nem fog feljebb menni, nem ezen a világon él.
Ha valami 500.000 Ft volt 6 hónappal ezelőtt, és most 900.000 Ft, miért kellene valakinek 350.000-ért adnia ma is a használt piacon? És erre nem válasz, hogy neki akkor 500.000-be került és csak nyerészkedni akar. Egyáltalán nem nyerészkedik ha 550.000-ért kínálja, mivel a pénze jóval kevesebbet ér azóta, tehát ha reálértéken adja, úgy lesz 550.000 Ft, ha saját magát akarja kirabolni, akkor 350.000. Se az eladó, se a gyártó, se a vevő nem tehet arról, hogy ugyanaz a termék 6 hónap alatt közel a duplájára ment fel. Hogy ki kit hibáztat ezért, azt mindenki eldöntheti maga.
Sok gyártó, (nem csak hifi) bár a költségei nem is emelkedtek, azért emel, mert most ,,ez a divat" :smile33: Persze az ő ,,élete" is emelkedett ha nem is abban a mértékben....
A gondolkodás nem megerőltető...

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 367

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

wittao írta:
Snipi írta:
2022.10.17., hétf. 10:27
Ma piszokul kiakadtam. Nézegettem a kábeleket. Közben láttam, hogy az AQ Tower kábel amit egyszer vettem a háttérzenés rendszerembe az akkori 7ezer valamennyi forintról 20 ... mondom a "számmal" húsz ezer forint lett. (1 méteres). Nem mintha venni akartam volna, csak egy "hangyányit" meglepett. (A drágább kábeleket már meg se néztem ... ).
Az árakat lehet emelni mindaddig, amíg megveszik akármire hivatkozva... Ha nem fogy, akkor olcsóbb lesz. Ez a piacgazdaság, ha jól tudom....
A gondolkodás nem megerőltető...

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2729

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Alex_Aston írta:
2022.10.17., hétf. 16:46
pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 16:32

Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet.
Azok szerintem sült bolondok, akik azt sem tudják, hogy a pénz mire való.

Tök egyértelmű, hogy ami fel év alatt emelkedett 50%-ot, az viszi magával a többi dolgot is. Ha csak az inflációt nézzük, akkor 20% (amit be mertek vallani...) a szeptember. Miért kéne veszni hagyni valaminek az értékét akkor valaminek?

a fiam a kábelgyárban (X) stratégiai anyagbeszerző...vannak granulátumok/adalékok,amelyeket a szigetelőanyaghoz kell keverni mert.....van köztük olyan is,amely 100x (százszor !) drágább lett,mint 6-7 hónapja...nem 100% -ot drágultak,100x...keveset használnak,de kell.... ;)
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3462

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

pali923 írta:
2022.10.17., hétf. 16:32

Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet.
Azok szerintem sült bolondok, akik azt sem tudják, hogy a pénz mire való.

Tök egyértelmű, hogy ami fel év alatt emelkedett 50%-ot, az viszi magával a többi dolgot is. Ha csak az inflációt nézzük, akkor 20% (amit be mertek vallani...) a szeptember. Miért kéne veszni hagyni valaminek az értékét akkor valaminek?
Csak a Marantz! :-D

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Hozzászólás Szerző: pali923 »

wittao írta:
Szerintem is ez a realitás, és mondjuk a használt autók piacán még jobban látszik, mint itt a hifinél.
Viszont ezzel az állásponttal nem mindenki ért egyet. Én meg azt mondom, úgyis a piac dönt a világ jobbik felén. Ha majd nem lesz elérhető a pár évvel ezelőtti áron, úgyis megvesszük az újon.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2059

Hozzászólás Szerző: wittao »

pali923 írta:
wittao írta:

Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1219

Hozzászólás Szerző: pali923 »

wittao írta:

erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”