A hiby nálam azzal rúgta el a pettyest, hogy képtelenek évek óta megoldani, hogy dlna forrás esetén a mappákon belül a számok ne betűrendben, hanem a trackek számozása alapján legyenek rendezve. Ez az egyetlen dlna képes program, amelyik képtelen track sorszám szerint rendezni. Egyszerű hanyagság. A head-fi-n egy ideig aktívak voltak, ott többen is szorgalmasan jelezték nekik a problémát, aztán valahogy már senkit nem érdekelt eléggé... Engem még mindig bosszant, ha véletlenül ráfanyalodom a hibyre.turho írta: ↑2022.08.13., szomb. 19:40Van még olyan megátalkodott különc rajtam kívül, aki komolyabn, Qualcomm chipes Android mobilról hallgat, usb-n DAC-on keresztül is zenét?
(Mondjuk egy Androidos DAP se sokkal másabb).
Hibymusic programra tudtok-e ingyenes vagy nem vészes arú alternatívát? Van 1-2 fejlesztési gondom vele, szoktam levelezni a készítőjével, de mostanában nem túl aktív.
Olyan program kellene, ami szintén tudja a natív DAC vezérlést, hardveres volume, DSD512, gapless lejátszás, lejatszás mappaból/folderből, FLAC, APE, esetleg Wavpack, cue értése, és kicsi betűk, azaz minél több legyen olvasható a mappa/filenevekből.
Hibymusicban nem töketes a Gapless, néha nehéz visszanavigálni a főoldalra, nem jeleníti meg elég hosszan a file-és mappaneveket, meg még 1-2 apró bosszúság...
UAPP megvolt már? Az elég okos.