Pont ez jutott eszembe. Tele van Cambridge és Naim cuccokkal. A Technicsnél igen meglepődtem az addigi sor alapján...alto írta: ↑2022.08.13., szomb. 13:02A Whathifi lista jószokásuk szerint belterjes, szinte kizárólag csak brit, vagy brit gyökerű márkákat említenek, pedig ennél sokkal nagyobb a választék. Említést sem érdemelt például a prémium streamer kategória három nagyágyúja, a Lumin, az Aurender, és az Auralic, vagy kommerszebb nevek közül a Marantz, a TEAC, vagy Denon.andarson írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:45Szia,-MM- írta: ↑2022.08.12., pén. 21:55
- van-e esetleg egyben olyan DAC Bluetooth képességekkel, ami fogad USB-t és Toslinket is nagyon jó minőségben, és hasonló hangzás világ, mint a 2008-2010 környéki Bodor DAC, és az lenne a legegyszerűbb, azt pedig nyugdíjazhatnám digit kijáratostul, külső tápostul, kábelrengetegestül,ha lehet 300K alatt.
Én biztosan a fenti felé indulnék el ha a hangminőség az első, azaz egyszerűsíteném a rendszert egy egybekészülék streamerrel, de ez csak az én véleményem. Én 10 éve használok Linn belépő streamert, szóval az elégedettség meg van, de más streamerekkel ugyanakkor viszont semmi tapasztalatom nincs.
A következő whathifi linken(https://www.whathifi.com/best-buys/stre ... -streamers) sok új streamer van ami alkalmas az általad felállított elvárásoknak, talán még új árban is van olyam ami benne van a kijelölt keretben, de nekem tényleg csak Linnel van tapasztalatom, az viszont használtan is kívül esik a kereteden.
Ha találsz szimpatikus streamert biztosan megpróbálnék tapasztalatokat is begyűjteni róla, mennyire jó a software-e stb... bár ahogy olvaslak elég körültekintőnek tűnsz szóval ezzel újat nem írok.
A lényeg: 1 szavazat a streamer megoldásra.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
Re: Hálózati audio lejátszók
Mindenkinek köszönöm a válaszokat, bepróbálok először egy alap DAC-ot, aztán meglátjuk...
A kis költségű DAC-kal még a BT nincs megoldva de azt is lehet párezerért, kérdés hogy győzöd-e bemenettel illetve hogy boldogul-e a család a bemenetválasztással:)
Nálam a streamer DAC már mindent megoldott de drága volt.
Viszont ha egy komoly DAC lesz inkább vehetsz olyan BT vevőt ami csak digitális kijárattal bír.
Hogy mi fog hasonlítani a Bodorra? Ezt aligha fogja tudni bárki megjósolni.
Nálam a streamer DAC már mindent megoldott de drága volt.
Viszont ha egy komoly DAC lesz inkább vehetsz olyan BT vevőt ami csak digitális kijárattal bír.
Hogy mi fog hasonlítani a Bodorra? Ezt aligha fogja tudni bárki megjósolni.
A Whathifi lista jószokásuk szerint belterjes, szinte kizárólag csak brit, vagy brit gyökerű márkákat említenek, pedig ennél sokkal nagyobb a választék. Említést sem érdemelt például a prémium streamer kategória három nagyágyúja, a Lumin, az Aurender, és az Auralic, vagy kommerszebb nevek közül a Marantz, a TEAC, vagy Denon.andarson írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:45Szia,-MM- írta: ↑2022.08.12., pén. 21:55
- van-e esetleg egyben olyan DAC Bluetooth képességekkel, ami fogad USB-t és Toslinket is nagyon jó minőségben, és hasonló hangzás világ, mint a 2008-2010 környéki Bodor DAC, és az lenne a legegyszerűbb, azt pedig nyugdíjazhatnám digit kijáratostul, külső tápostul, kábelrengetegestül,ha lehet 300K alatt.
Én biztosan a fenti felé indulnék el ha a hangminőség az első, azaz egyszerűsíteném a rendszert egy egybekészülék streamerrel, de ez csak az én véleményem. Én 10 éve használok Linn belépő streamert, szóval az elégedettség meg van, de más streamerekkel ugyanakkor viszont semmi tapasztalatom nincs.
A következő whathifi linken(https://www.whathifi.com/best-buys/stre ... -streamers) sok új streamer van ami alkalmas az általad felállított elvárásoknak, talán még új árban is van olyam ami benne van a kijelölt keretben, de nekem tényleg csak Linnel van tapasztalatom, az viszont használtan is kívül esik a kereteden.
Ha találsz szimpatikus streamert biztosan megpróbálnék tapasztalatokat is begyűjteni róla, mennyire jó a software-e stb... bár ahogy olvaslak elég körültekintőnek tűnsz szóval ezzel újat nem írok.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Abszolút friss élmény, történetesen tegnap vettem egy C1-es LG OLED TV-t és van rajta.Alex_Aston írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:43Az a helyezet, hogy a mai TV-ken gyakorlatilag nincs már sem jack füles kimenet, sem RCA, vagy hasonló. Én egyedül a Philips modelleken találtam már csak jack kimenetet, ezért vettem tavaly ilyen TV-t. Mert az a módi, hogyha füles, akkor már mindenki úgy is BT eszközt használ, hiszen a kábel az ördögtől való, és hülyeség....
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2619
@-MM-
A két végletben gondolkodnék:
Vagy marad a mostani felállás, ha szereted, és a tv hangot optikain kihoznám egy FiiO minivel analógra; szerintem nem lenne visszaesés a hang a régi tv analóg kimenetéhez képest, sőt lehet jobb is;
Vagy teljes átépítés, ebben az esetben minden megy a “levesbe” - itt azt kell átgondolnod, mennyire tudod elengedni az eddig (nyilván odafigyelve) épített rendszert.
Neked kell döntened, az első variáció kipróbálásával kezdeném, mert az gyakorlatilag filléres, sok rizikót nem vállalsz vele.
A két végletben gondolkodnék:
Vagy marad a mostani felállás, ha szereted, és a tv hangot optikain kihoznám egy FiiO minivel analógra; szerintem nem lenne visszaesés a hang a régi tv analóg kimenetéhez képest, sőt lehet jobb is;
Vagy teljes átépítés, ebben az esetben minden megy a “levesbe” - itt azt kell átgondolnod, mennyire tudod elengedni az eddig (nyilván odafigyelve) épített rendszert.
Neked kell döntened, az első variáció kipróbálásával kezdeném, mert az gyakorlatilag filléres, sok rizikót nem vállalsz vele.
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 615
Szia,-MM- írta: ↑2022.08.12., pén. 21:55
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3864
Az a helyezet, hogy a mai TV-ken gyakorlatilag nincs már sem jack füles kimenet, sem RCA, vagy hasonló. Én egyedül a Philips modelleken találtam már csak jack kimenetet, ezért vettem tavaly ilyen TV-t. Mert az a módi, hogyha füles, akkor már mindenki úgy is BT eszközt használ, hiszen a kábel az ördögtől való, és hülyeség....juliush írta: ↑2022.08.13., szomb. 10:28
Szia, minden bizonnyal fejhallgató kimenet van a TV-n, ami egy filléres Jack->RCA átalakítóval teljes értékű analóg kimenet az erősítő felé.
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/63-mm- ... ca-adapter
Aztán később szofisztikálhatod még, ha akarod! Sok sikert kívánok!
Csak a Marantz! :-D
Szia, minden bizonnyal fejhallgató kimenet van a TV-n, ami egy filléres Jack->RCA átalakítóval teljes értékű analóg kimenet az erősítő felé.-MM- írta: ↑2022.08.12., pén. 21:55Sziasztok!
Az alábbi témában kérném szíves segítségetek:
A fő HiFi rendszer nálam egy passzív hűtásű HTPC-ről megy, Foobar2000 / Tidal HiFi, Bodor audio nagy DAC (2008-2011 közötti) , Tact (Lyngdorf) SDAI 2175 és Dynaudio Contour S1.4 monitorok. Az egész rendszer Hydrasound (Néhai) kábelezéssel 2012-re állt össze nálam 3 év alatt, és egy kerek egész már 10 éve. Csak a PC változott, de az sem az audio, hanem a video része filmnézés miatt.
A Bodor DAC-nak egyetlen S/PDIF bemenete van, de ez eddig nem volt gond, mert a TV-nek volt RCA kimenete, amit az erősítőre közvetlenül tudtam kötni, de bármilyen filmnézés / zenehallgatás a PC-ről ment, ami egy szintén Néhai féle USB-s aszinkron digit kijárat órajel generátorral, külön táppal.
Mivel a régi TV az örök vadászmezőkre költözött, kénytelen voltam egy újat venni, de ezen már nincs analóg hang kimenet, csak optikai. Viszont ez a TV már alapból kezel olyan dolgokat -pl Spotify + kép lekapcsolás, vagy filmnézés HBM MAX-ról - amihez már be sem kell kapcsolni a HTPC-t, így már a család többi tagja is elkezdené használni.
Kérdésem tehát, mit javasolnátok az alábbi opciók közül, esetleg mást:
- egy olcsó mini DAC beszerzése, pl: FiiO D03K TAISHANhttps://egyeb-hifi-kiegeszito.arukereso ... 30QAvD_BwE, amivel a TV-ből jövő optikai kimenet mehet az erősítőbe, de a fő jelút nem változik a PC-ből, és félek, hogy ég és föld lesz a különbség hangban, de talán használható minőség.
- de akkor már egy füst alatt megoldható lenne a Bluetooth zenelejátszás egyszerűen, hogy a család itt is használja a nappaliban a fő kütyüt. Ehhez vannak szintén alap DAC-ok bluetooth kapcsolattal, pl: https://www.emag.hu/b35-3-az-1-ben-blue ... ario_ID=49, ekkor a fő jelút még mindig érintetlen, a minőség erősen kérdőjeles...![]()
- Itt jön a képbe a FiiO BTA30 PRO https://www.fiio.com/bta30pro, ami talán (még a support válaszát várom) mindhárom irányból fogadna jelet (PC-ről USB, TV-ből Toslink, Telefonokról Bluetooth APTX HD/LDAC), és ki tudná küldeni az S/PDIF-en a Bodor DAC-ba. Itt még a Toslink / S/PDIF bypass a kérdéses, de itt már a fő jelút megváltozna, és nem tudom, nem rontana-e sokat. Ha abból indulok ki, hogy jelenlegi digit kijárat jobb hangú nálam, mint egy M2Tech HiFace, vagy mint egy Halide Bridge (ezekkel anno próbáltam), akkor sajnos félek ettől.
- és akkor eljutottunk oda, hogy esetleg van-e olyan kütyü, ami tudja azt, amit a BTA30PRO, de profibban, és DAC részre nincs is szükség, VAGY
Bocs, ha hosszú lett...
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/63-mm- ... ca-adapter
Aztán később szofisztikálhatod még, ha akarod! Sok sikert kívánok!
Gyula
Sziasztok!
A fő HiFi rendszer nálam egy passzív hűtásű HTPC-ről megy, Foobar2000 / Tidal HiFi, Bodor audio nagy DAC (2008-2011 közötti) , Tact (Lyngdorf) SDAI 2175 és Dynaudio Contour S1.4 monitorok. Az egész rendszer Hydrasound (Néhai) kábelezéssel 2012-re állt össze nálam 3 év alatt, és egy kerek egész már 10 éve. Csak a PC változott, de az sem az audio, hanem a video része filmnézés miatt.
A Bodor DAC-nak egyetlen S/PDIF bemenete van, de ez eddig nem volt gond, mert a TV-nek volt RCA kimenete, amit az erősítőre közvetlenül tudtam kötni, de bármilyen filmnézés / zenehallgatás a PC-ről ment, ami egy szintén Néhai féle USB-s aszinkron digit kijárat órajel generátorral, külön táppal.
Mivel a régi TV az örök vadászmezőkre költözött, kénytelen voltam egy újat venni, de ezen már nincs analóg hang kimenet, csak optikai. Viszont ez a TV már alapból kezel olyan dolgokat -pl Spotify + kép lekapcsolás, vagy filmnézés HBM MAX-ról - amihez már be sem kell kapcsolni a HTPC-t, így már a család többi tagja is elkezdené használni.
- egy olcsó mini DAC beszerzése, pl: FiiO D03K TAISHANhttps://egyeb-hifi-kiegeszito.arukereso ... 30QAvD_BwE, amivel a TV-ből jövő optikai kimenet mehet az erősítőbe, de a fő jelút nem változik a PC-ből, és félek, hogy ég és föld lesz a különbség hangban, de talán használható minőség.
- de akkor már egy füst alatt megoldható lenne a Bluetooth zenelejátszás egyszerűen, hogy a család itt is használja a nappaliban a fő kütyüt. Ehhez vannak szintén alap DAC-ok bluetooth kapcsolattal, pl: https://www.emag.hu/b35-3-az-1-ben-blue ... ario_ID=49, ekkor a fő jelút még mindig érintetlen, a minőség erősen kérdőjeles...
- Itt jön a képbe a FiiO BTA30 PRO https://www.fiio.com/bta30pro, ami talán (még a support válaszát várom) mindhárom irányból fogadna jelet (PC-ről USB, TV-ből Toslink, Telefonokról Bluetooth APTX HD/LDAC), és ki tudná küldeni az S/PDIF-en a Bodor DAC-ba. Itt még a Toslink / S/PDIF bypass a kérdéses, de itt már a fő jelút megváltozna, és nem tudom, nem rontana-e sokat. Ha abból indulok ki, hogy jelenlegi digit kijárat jobb hangú nálam, mint egy M2Tech HiFace, vagy mint egy Halide Bridge (ezekkel anno próbáltam), akkor sajnos félek ettől.
- és akkor eljutottunk oda, hogy esetleg van-e olyan kütyü, ami tudja azt, amit a BTA30PRO, de profibban, és DAC részre nincs is szükség, VAGY
Bocs, ha hosszú lett...
- de akkor már egy füst alatt megoldható lenne a Bluetooth zenelejátszás egyszerűen, hogy a család itt is használja a nappaliban a fő kütyüt. Ehhez vannak szintén alap DAC-ok bluetooth kapcsolattal, pl: https://www.emag.hu/b35-3-az-1-ben-blue ... ario_ID=49, ekkor a fő jelút még mindig érintetlen, a minőség erősen kérdőjeles...
Bocs, ha hosszú lett...
- Retrofuturista
- Fórumlakó

- Értékelés: 343
Nem veszem sértésnek. Mindenkinek joga van véleményt mondani bármiről, amit még nem hallott. Vagy a hangfalat, vagy az erősítőt becsülöd alá. Ajánlom a 60-as évekbeli USA Marantzok tanulmányozását, amelyek akkoriban a Mekkik ellenfelei voltak. Az 1200b-nek, ami még a 60-as évekbeli vonal utolsó integráltja, semmi köze a 22xx 23xx Marantz receiverekhez. Hangja a modern Pm10-essel említhető egy ligában. Az 1989-as Monitor Audio 1800 Reference Goldot pedig minden további nélkül oda lehet tenni a mai Gold széria mellé. Ki van tesztelve a dolog nagyon régóta.MrCollector írta: ↑2022.08.06., szomb. 16:31
Ne vedd sértésnek, de szerintem ez nem igazán felső kategóriás audiofil rendszer.
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában
https://retrofuturistahifista.blog.hu
-
MrCollector
- Beköltözött

- Értékelés: 540
Ne vedd sértésnek, de szerintem ez nem igazán felső kategóriás audiofil rendszer.NadFan írta: ↑2022.08.06., szomb. 11:42AudioQuest PowerQuest 3 elosztó
AudioQuest Roccket88 hf kábel
AudioQuest Victoria RCA kábel
Allo Nirvana táp a Boss 2-nek
AudioQuest Forrest usb c kábel a Boss2 lapkának a Nirvana usb aljzatából
Monitor Audio 1800 Gold hangfalak
Soundcare M6 tüskék
Marantz 1200b (USA) integrált erősítő
Ha kérdésed van: 20/3383456
- Retrofuturista
- Fórumlakó

AudioQuest PowerQuest 3 elosztó
AudioQuest Roccket88 hf kábel
AudioQuest Victoria RCA kábel
Allo Nirvana táp a Boss 2-nek
AudioQuest Forrest usb c kábel a Boss2 lapkának a Nirvana usb aljzatából
Monitor Audio 1800 Gold hangfalak
Soundcare M6 tüskék
Marantz 1200b (USA) integrált erősítő
- Retrofuturista hifista blog szerzője - Szubjektív barangolás a hifi és a zene világában
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Értékelés: 2911
- Kapcsolat:
Ez egy abszolút korrekt válasz, de engem érdekelne -és talán mást is-, hogy milyen konkrét komponensek mellett próbáltad össze ezeket a streamereket. A cikkben nem láttam erre utalást.NadFan írta: ↑2022.08.06., szomb. 08:28Ha a rendszereket a nagyjából elfogadott belépő, közép és felső kategóriás "hifi-audiofil-high end" vonalon helyezzük el, a Boss 2-est belépő audiofil készüléknek ítélném. Ami azt jelenti, hogy egy ennek megfelelő szintű vagy komolyabb rendszerben tud érvényesülni.
Saját elsődleges rendszeremet felső kategóriás audiofil rendszernek tartom.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
http://saboaudio.eu
- Retrofuturista
- Fórumlakó

Ha a rendszereket a nagyjából elfogadott belépő, közép és felső kategóriás "hifi-audiofil-high end" vonalon helyezzük el, a Boss 2-est belépő audiofil készüléknek ítélném. Ami azt jelenti, hogy egy ennek megfelelő szintű vagy komolyabb rendszerben tud érvényesülni.
Saját elsődleges rendszeremet felső kategóriás audiofil rendszernek tartom.
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Már csak az a kérdés, hogy milyen rendszerben?NadFan írta: ↑2022.08.05., pén. 10:21A Boss 2 egyértelmű és jókora fejlebblépés az 1.2-hez képest. Az 1.2 hangja lényegében azonos szintet képvisel a Marantz cd73 cd lejátszómmal, mig a Boss 2 azt egyértelműen és bármikor felismerhetően meghaladja.feket663 írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:21Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Megjelent legújabb cikkem, amely az Allo Boss 2 hálózati lejátszójának tesztjéről szól.
https://retrofuturistahifista.blog.hu/2 ... _streamere
Nem tudok garanciát vállalni, hogy más is ennyire fog rajongani érte. Nekem nagyon-nagyon bejött.
Olvassátok egészséggel.
Funk Firm LSD + Kiseki Purpleheart NS, Phono 23 prototípus, Streamer 23 prototípus, Sofia 19 Signature erősítő, Galactic JCS 22 ezüst kábelek
- sutemenyx
- Törzsgárda

- Kapcsolat:
Már csak az a kérdés, hogy milyen rendszerben?NadFan írta: ↑2022.08.05., pén. 10:21A Boss 2 egyértelmű és jókora fejlebblépés az 1.2-hez képest. Az 1.2 hangja lényegében azonos szintet képvisel a Marantz cd73 cd lejátszómmal, mig a Boss 2 azt egyértelműen és bármikor felismerhetően meghaladja.feket663 írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:21Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Megjelent legújabb cikkem, amely az Allo Boss 2 hálózati lejátszójának tesztjéről szól.
Nem tudok garanciát vállalni, hogy más is ennyire fog rajongani érte. Nekem nagyon-nagyon bejött.
Olvassátok egészséggel.
Köszönöm szépen a válaszodat!NadFan írta: ↑2022.08.05., pén. 10:21A Boss 2 egyértelmű és jókora fejlebblépés az 1.2-hez képest. Az 1.2 hangja lényegében azonos szintet képvisel a Marantz cd73 cd lejátszómmal, mig a Boss 2 azt egyértelműen és bármikor felismerhetően meghaladja.feket663 írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:21Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
- Retrofuturista
- Fórumlakó

A Boss 2 egyértelmű és jókora fejlebblépés az 1.2-hez képest. Az 1.2 hangja lényegében azonos szintet képvisel a Marantz cd73 cd lejátszómmal, mig a Boss 2 azt egyértelműen és bármikor felismerhetően meghaladja.feket663 írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:21Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
- Retrofuturista
- Fórumlakó

Nem ismerem az erősítődet, így nem is tudok értékelhető választ adni sajnos.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Jó kis írás, köszönöm.
A tapasztalatod alapján létezik olyan "egydobozos" dac-streamer-analóg out, ami egy onkyo integra A8015 erősítővel jól muzsikálna? A belépő vonalat (iEast AudioCast, Advanced Acoustic wtx micro) már próbáltam, de egyik sem szólt nekem jobban, mint a mostani (denon ceol picolo n4) megoldás.
Köszi
Ha már megemlítetted a cikkben a V1.2 verziót, arról érdemes továbblépni a 2-re? nekem V1.2 van, és tulajdonképpen önmagában nagyon kellemes hallgatni, a basszusa nálam annak is egészen brutális tud lenni. De ha még jobb lenne az újabb, lehet meglépném a cserét...NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Eversolo A6 ME, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee
Köszönöm a tippet. Lassan indul a gázszámla vagy streamer időszakAlex_Aston írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:11Ha belefér a költség keretbe, egy Lindemann Limetreet érdemes meghallgatni. Egyszerű, kompakt cucc, nagy szívvel.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04
Jó kis írás, köszönöm.
A tapasztalatod alapján létezik olyan "egydobozos" dac-streamer-analóg out, ami egy onkyo integra A8015 erősítővel jól muzsikálna? A belépő vonalat (iEast AudioCast, Advanced Acoustic wtx micro) már próbáltam, de egyik sem szólt nekem jobban, mint a mostani (denon ceol picolo n4) megoldás.
Köszi
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3864
Ha belefér a költség keretbe, egy Lindemann Limetreet érdemes meghallgatni. Egyszerű, kompakt cucc, nagy szívvel.grindlock írta: ↑2022.08.04., csüt. 19:04
Jó kis írás, köszönöm.
Köszi
Csak a Marantz! :-D
NadFan írta: ↑2022.08.04., csüt. 15:17Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Jó kis írás, köszönöm.
Köszi
- Retrofuturista
- Fórumlakó

Kedves fórumtársak!
Olvassátok egészséggel.
Olvassátok egészséggel.