Ez így túl könnyű!
Legközelebb próbáld ezzel:
Yes ...
egy nagyon jó jelenet
hátha tudja valaki

Kevés volt az infó, ha rákerestem ennyiből nem találtam én sem.
No, 4 év elteltével megtekintettem az Az - Második fejezet-et.scaurus írta: ↑2018.11.01., csüt. 23:46Napi csalódások.
...
Az (It) (2017) - bluray
A nagy felhajtást nem értem.
Az ijesztő/gusztustalan jelenetek jellemzően öncélúak, a cselekményszövés unalmas és sokszor hiteltelen.
Egyedül a fiatalok mentik, ők jók voltak, talán a Beverley-s gyógyszertári jelenet és bányatavi jelenet volt a legjobb.
A filmből a fiúk számára tanulság, hogy lányok időnként vesznek tampont, a lányok számára pedig az, hogy ahhoz, hogy egy fiú meg merje csókolni, ahhoz előbb egy földönkívüli entitást le kell gyakni (lásd Csavardi Samut, neki is el kellett mennie a Végzet hegyéig, hogy összeszedjen annyi bátorságot, hogy megszólitsa Rozit...).
A nem túl nagy mennyiségű extra számomra érdekesebb volt mint a film.
A kezdeti nagy hájp és anyagi siker után azért az imdb.com-on az értékelése a realitás talajára visszatért.

Az első rész még nekem is. De rá kellet jönnöm, ha SW-t akarok, akkor maradok az eredeti trilógiánál, meg rajzfilmeknél/játékoknál.

Pedig ott a válasz a második rész végén a kérdésedre, vagyis inkább a kétségedre.
Nem és nem is fogok, de "Szegény Predatorból csinálnak így bohócot.Alex_Aston írta: ↑2022.06.11., szomb. 08:04Olvastál Predator könyveket? Nekem megvan az összes, szívesen kölcsön adom.kargidje írta: ↑2022.06.11., szomb. 07:35
"Csúcs technológiával" előtte már kissé megpuhították, meg őőőőő nem kicsit képzett katonák voltak ellene gépfegyverekkel, nem 40 kilós kisleányok + ezek a színészek is eléggé b-kategóriásak, mint ahogy a film is az lesz.
Mondom legközelebb ókori katonagyerekek lesznek homokozólapáttal, vödrökkel ... ééés mégis legyőzik.
Szegény Predatorból csinálnak így bohócot.
Szerintem.
Vagy emlékszel a második rész végére, azzal az 1700-as évek beli pisztolyra?

Olvastál Predator könyveket? Nekem megvan az összes, szívesen kölcsön adom.kargidje írta: ↑2022.06.11., szomb. 07:35
"Csúcs technológiával" előtte már kissé megpuhították, meg őőőőő nem kicsit képzett katonák voltak ellene gépfegyverekkel, nem 40 kilós kisleányok + ezek a színészek is eléggé b-kategóriásak, mint ahogy a film is az lesz.
Mondom legközelebb ókori katonagyerekek lesznek homokozólapáttal, vödrökkel ... ééés mégis legyőzik.
Szegény Predatorból csinálnak így bohócot.
Szerintem.
"Csúcs technológiával" előtte már kissé megpuhították, meg őőőőő nem kicsit képzett katonák voltak ellene gépfegyverekkel, nem 40 kilós kisleányok + ezek a színészek is eléggé b-kategóriásak, mint ahogy a film is az lesz.Alex_Aston írta: ↑2022.06.08., szer. 11:36Első részben milyen körülmények között, és hogyan is lett legyőzve a Predator? Csúcs technológiával, vagy egy farönkkel?![]()
Nem tudom, olvastál e Predator könyveket, amiknek szerencsére semmi közük a mozi filmekhez.
Én emiatt nem aggódom, mert lehet jó történet ilyen körülmények között is.
A sz@r forgatókönyv, és logikátlansagok, ami miatt esetleg lehet aggódni, mint az AVP filmek esetében voltak, vagy a legutolsó Predator mozinál is.

Első részben milyen körülmények között, és hogyan is lett legyőzve a Predator? Csúcs technológiával, vagy egy farönkkel?
"csúcstechnológiával felvérzett Ragadozó és a baltával és nyilakkal támadó indiánok"Alex_Aston írta: ↑2022.06.07., kedd 13:40Na, van remény, hogy újra egy jó Predator film készüljön. Kb. 30 éve várok rá, a második rész óta...
https://hu.ign.com/predator-5/77403/new ... -meg-lehet