A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sziasztok!
Koncepcióváltás miatt eladó a tárgyban említett gyöngyszem fekete színben; kb 2 éve van meg.
Hálózati lejátszó/streamer/DAC (Sabre duál chipekkel).
Rendkívül kifinomult (mégis ha kell, súlyos), meleg megszólalás jellemzi. Én NAS-sal és minimserverrel használtam mindenfajta gond nélkül (BubblePNP-vel irányítottam). Sok mindennel kompatibilis, pl. Airplay segítségével bármely Apple cuccunk hangját is streamelni tudjuk.
Nem összekeverendő a 30-as és 50-es széria tagjaival, mind megjelenésében, mind hangminőségében szintekkel feljebb van. Ez a példány a Németországban (el)ismert Hoer&Wege által modifikált kb 600 EUR értékben.
Képeket később rakok fel.
Kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban (a hátlapnál a csatlakozók mellett van pár karc - én már így vettem).