Végül is pont itt támasztottad alá amit írtam, hogy Debrecenből jössz/jöttél, így nem értem miért reklamáltál hogy még nincs 5.-e. Mikor te hívtál hétfőn, hogy vinnéd, és nem én kényszerítettelek. Már akkor megmondtam, (mint írtam is) hogy kedden van munkám, és előreláthatólag 14 óra után leszek csak itthon. Akkor is mondhattad volna, hogy neked az már nem jó, és nem szaladok haza feleslegesen.Bosss írta: ↑2022.01.05., szer. 10:11Karcsi666 írta: ↑2022.01.05., szer. 08:39Érdekes, én egész másképp emlékszem.Bosss írta: ↑2022.01.04., kedd 22:21
Üdv! Egy kis pontosítás azért szerintem nem ártana . Telefon beszélgetésünkre hivatkozva , január 5. holnap lesz .Csak azért bátorkodtam tegnap önt felhívni telefonon , mert egy nappal előbb érkezem Debrecenből ,és gondoltam ,hogy ma át tudom venni a készüléket . Emlékezetem szerint a mai időpontot ön mondta le , mondván ,hogy bevállalt egy munkát és a mai időpont nem megfelelő .
További sikeres eladást kívánok!![]()
Nekem valahogy úgy sejlik, hogy felhívtál 31.-én délután, hogy jövő hét elején valamikor jönni fogsz, de még nem tudod melyik nap.(Debrecenből (mert hogy közben elköltöztél)) egyéb ügyeid elintézni, és vinnéd a Zappitit is. Így én ajánlottam fel, hogy 5.-éig jegelem neked, addigra neked is kikristályosodik, hogy melyik nap érkeznél. Majd te szóltál hétfőn délután valamikor, hogy másnap jönnél a lejátszóért.
Én akkor valóban mondtam, hogy délelőtt nem jó, mert már van munkám aznapra, és abban maradtunk, hogy déltájt felhívsz, megbeszéljük, hogy ki hol tart. (Még külön kihangsúlyoztad, hogy csak ez a nap lesz jó, mert este mész vissza Debrecenbe)
Egyeztetünk hogy mikor érkezel, illetve mikor érek haza ha még nem lennék otthon.
A telefonszámod csak azért nem mentettem el, mert 31.-én délután te voltál az egyetlen idegen hívás a telefonomban, amikor is megbeszéltük a dolgot.
Arról nem tehetek, hogy a csoda Xiaomi mi 11-em 3 napi híváslistája eltűnt, illetve nincs meg (31 péntektől 2.-áig)
(Hétfőn annyian hívtak, hogy esélytelennek gondoltam visszakeresni a híváslistából a számod, és akkor még úgy gondoltam, úgyis nemsokára keresni fogsz.)
Mindenesetre nyomatékosan megkértelek hétfőn, ha nem jössz, közbejön valami, vagy csak meggondoltad magad, részemről nem baj, semmi gond, csak legalább küldj egy sms-t "hogy nem jövök ne várj" amire te még bizonygattad is, hogy te még idáig ha valamit lebeszéltél, az úgy is volt. Ne engem állíts be szava hihetetlennek, miközben te vagy az.
Nekem viszont meg van a híváslistám . Január 3.-án délben hívtam fel azzal kapcsolatban ,hogy 4.-én venném át a csomagot . ( 24 órával előbb jeleztem korrektül ) T.Uram! Ezt az időpontot ön nem tudta tartani !
Én nem állítok semmi rosszat senkiről , csupán csak felhívom a figyelmét arra ,hogy mint eladó , önnek is alkalmazkodni kéne a tényhez ,hogy valaki 220 kilométert utazik , családdal felpakolva és utána még várni az autóba órákig , még az eladó egyszer csak előkerül .
Részemről a téma innentől tárgytalan !
Minden jót!
Mindenesetre ma elvitték a lejátszót, így zárom a hirdetést.