A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Igaz, nem engem kérdeztél, de szemeztem én is ezzel a tétellel. Nálam az összes jelkábel (coax>>ND021080, rca sztereó>>NEMOI 5220, hangfalkábel>>NEMOS 5080) ebből a márkából állt össze, így egy nyitott, levegős, részletekben gazdag hangképet hozott össze a brand. Szerintem ennél az IC-nél sincs másképp.
ui.: Nem ismerem az eladót
A Neotech nevéhez fűződik az UP-OCC technológia. Az ilyen eljárással kezelt réz kábel vezető anyagok mentesek elektromos rezisztenciától és gyakorlatilag nem tartalmaznak kristályhatárokat. Eszerint az így megmunkált fém képes arra, hogy az elektronikus jeleket gyorsabban és kevesebb torzítással továbbítsa, mint az átlagos OFC audió kábelek. Ezek a tulajdonságok teszik a tiszta OCC réz anyagokat élvonalbeli vezetőanyaggá az audiofil kábel iparágban.
Eladó Neotech KHS-441SM 2 x 0.75m RCA IC kábel kifogástalan állapotban, KáCsa RP-70GT-9 csatikkal szerelve.
A kábel anyaga UP-OCC. Nem keverendő össze az olcsóbb sima Neotech KHS-441 kábellel ami "csak" OFC.
Budapesten (Zugló) személyes átvétel, vagy posta előreutalás után értékbiztosítva a vevő terhére és felelőségére.
Csere, beszámítás most köszönöm nem érdekel.
Érdeklődni PÜ-ben, kérlek ne offoljátok szét a hirdetést.
Ár: 15e Ft
Képek hamarosan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Aszpirin 2021.12.05., vas. 09:43-kor.
Ok:cím módosítása a szerző kérésére