Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
- edzoba
- Fórumlakó

- Értékelés: 182
- Kapcsolat:
Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Nekem is volt egy "beszélgetésem" nemrég 'corola'-val, csere kapcsán, finoman szólva mínősíthetetlen a stílusa. Szintén nem ajánlom.
S.M.S.L. PL200T+LHY Audio LPS ǀ (iFi audio Zen Stream+LHY Audio LPS) ǀ Gustard R26 ǀ AUDIONET AMP I V2 ǀ Dynaudio Audience 40 Soner tuning+2xREL T5i ǀ Perfect Acoustic elemek ǀ ENTREQ Vibbeater ǀ iFi audio DC Blocker ǀ Supra, 72audio, Huber+Suhner, Furutech kábelek
- Shelby
- Törzsvendég

- Értékelés: 131
Felhívom a figyelmet Corola nick nevű tagra , Lumin D1-re írásbeli vételi ajánlatot tettem amit elfogadott , dec.20.-án vasárnap ígérte jön fel Pestre és hozza . Vasárnap 9-kor sms-ezett hogy 10óra környékén érkezik ( állítólag Győrből ) . Na azóta úton van , mert nem érkezett meg ! Este zárta a hirdetést , hogy elkelt , és még néhány dolga is hirtelen ! És természetesen telefont nem veszi fel , sms-re sem válaszol.
Szerencsére foglalót vagy a teljes összeget nem utaltam , úgyhogy anyagi kár nem ért , csak bosszantó az egész , és itt rendül meg a bizalom . 2017 óta tag , nem most regisztrált .
Szerencsére foglalót vagy a teljes összeget nem utaltam , úgyhogy anyagi kár nem ért , csak bosszantó az egész , és itt rendül meg a bizalom . 2017 óta tag , nem most regisztrált .
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
Nesze semmi, fogd meg jól!Snipi írta: ↑2021.11.18., csüt. 15:20Figyeljetek oda, van egy fórumozó itt - nevet nem akarok mondani - akinél több dolog is nem stimmel.
Az egyik az, hogy azon néven azon a településen amit mondott, hogy ott lakik nincs ilyen lakos.
A másik meg az, ahogy én is jártam : megegyeztem vele, hogy ekkor meg ekkor jön és megveszi az egyik általam árult hifi eszközt. Én vártam stb ... Persze nem jött, és még csak nem is jelzett, hogy nem tud jönni.
Persze azóta nem ír - előtte elárasztott privát üzenetekkel stb. - de én sem forszírozom a dolgot tovább.

- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6219
Ha nem akarod publikusan, írd meg nekem privátban, megpróbálunk utánanézni…Snipi írta: ↑2021.11.18., csüt. 15:20Figyeljetek oda, van egy fórumozó itt - nevet nem akarok mondani - akinél több dolog is nem stimmel.
Az egyik az, hogy azon néven azon a településen amit mondott, hogy ott lakik nincs ilyen lakos.
A másik meg az, ahogy én is jártam : megegyeztem vele, hogy ekkor meg ekkor jön és megveszi az egyik általam árult hifi eszközt. Én vártam stb ... Persze nem jött, és még csak nem is jelzett, hogy nem tud jönni.
Persze azóta nem ír - előtte elárasztott privát üzenetekkel stb. - de én sem forszírozom a dolgot tovább.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
természetesen név nélkül
- R.G.
- Törzsvendég

- Értékelés: 291
azért többet csak kellene tudnunk, vagy legalább a Modiknak is írhatnál, hogy ki az...Snipi írta: ↑2021.11.18., csüt. 15:20Figyeljetek oda, van egy fórumozó itt - nevet nem akarok mondani - akinél több dolog is nem stimmel.
természetesen név nélkül
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,
Figyeljetek oda, van egy fórumozó itt - nevet nem akarok mondani - akinél több dolog is nem stimmel.
- pablotaxi69
- Nincs visszaút

- Értékelés: 5
- Kapcsolat:
Tegnap az egyik neves és közismert Hifi-Házimozi szervízzel beszéltem,egy javítással kapcsolatban.
Végül nem tudták elvállalni,mert mostanában elég bizonytalan az anyagbeszerzés.
De a lényeg,hogy pár percet beszélgettünk,és megemlítette,hogy rengeteg készüléket,hangfalat visznek be hozzájuk,melyeket most vettek használtan, és hamar tönkre mentek. Az Ő szájából idézve, "sok a csaló itt is..."
Úgy hogy tessék körültekintően eljárni! A mai világban már nagyon könnyen lehet kommunikálni, friss információkhoz hozzájutni! ( most nem a Pegazusra gondoltam... :-) )
Végül nem tudták elvállalni,mert mostanában elég bizonytalan az anyagbeszerzés.
De a lényeg,hogy pár percet beszélgettünk,és megemlítette,hogy rengeteg készüléket,hangfalat visznek be hozzájuk,melyeket most vettek használtan, és hamar tönkre mentek. Az Ő szájából idézve, "sok a csaló itt is..."
Úgy hogy tessék körültekintően eljárni! A mai világban már nagyon könnyen lehet kommunikálni, friss információkhoz hozzájutni! ( most nem a Pegazusra gondoltam... :-) )
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6490
Kellner Zsolt visszatért, eltartott egy ideig, de megint megbukott.
Most Szlancsik volt a felhasználónév.
Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / Neufrate / Keesudio / CobraTobra / dimaj / warsong / urgot / Rimpac / Embiggen / Krenko / Emerald / Lumberjack / Helboar / Rotwing / Syndragosa / Hanar / BaloghD / Szelepsityak / Szlancsik neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.
A további átverések elkerülése érdekében ha a következő:
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
szlancsikgabor@gmail.com
az alábbi telefonszámokkal:
70/2770488
illetve a következő eladó termékekkel:
Szimmetrikus/balanced -fejhallgató kábel eladó— 3.5mm/xlr
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
LG hi-fi Plus B&O Play külső hangkártya Dac/Amp
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Supra Trico koax kábel
Sennheiser CX 300 II
11.6 üzleti laptop (i5 processzor)
Meze99Classics
Chord Mojo
Meze 99 Classics Walnut Silver
Austrian Audio Hi-X55
OCC tiszta ezüst fejhallgató kábel by Ká-Csa
Illetve keresésként:
Focal Clear, Audeze LCD-X, Sennheiser HD800S, Hifiman Arya
találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.Köszönet.
Általában fejhallgató, fejhallgató erősítők / kábelek topikjaiban fordul meg az általános részen.
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést / Dabast / Halásztelket adta meg átadási helyként, egyébként szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest Bankos számlaszámot ad.
Hirdetéseiben eladóként előszerettel szorgalmazza a postai küldést előre utalással.
Vevőként pedig azzal próbálkozik, hogy letét nélkül küldjék el neki az árut próbára és majd akkor fizet ha bejön neki a portéka.
A Jófogáson Soltész Gergő álnéven hirdet(ett).
Most Szlancsik volt a felhasználónév.
Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / Neufrate / Keesudio / CobraTobra / dimaj / warsong / urgot / Rimpac / Embiggen / Krenko / Emerald / Lumberjack / Helboar / Rotwing / Syndragosa / Hanar / BaloghD / Szelepsityak / Szlancsik neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
szlancsikgabor@gmail.com
70/2770488
Szimmetrikus/balanced -fejhallgató kábel eladó— 3.5mm/xlr
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Supra Trico koax kábel
Sennheiser CX 300 II
Meze99Classics
Chord Mojo
Austrian Audio Hi-X55
Illetve keresésként:
találkoztok az eladási felületen, akkor azt kezeljétek mindenképpen fenntartással és ha lehet akkor jelentsétek.Köszönet.
Általában fejhallgató, fejhallgató erősítők / kábelek topikjaiban fordul meg az általános részen.
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést / Dabast / Halásztelket adta meg átadási helyként, egyébként szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest Bankos számlaszámot ad.
Hirdetéseiben eladóként előszerettel szorgalmazza a postai küldést előre utalással.
Vevőként pedig azzal próbálkozik, hogy letét nélkül küldjék el neki az árut próbára és majd akkor fizet ha bejön neki a portéka.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Mivel más fórumtag jelezte, hogy személyesen ismeri "kovacskajudit" S.Ambrust, így a kitiltást visszavontam.Mint kiderült Kellner használta a Jófogásos hirdetésében a megadott telefonszámot.ambrushififan írta: ↑2021.09.10., pén. 16:51Ez egy szemet vettett hazugság. Közöm nincs az emberhez azt se tudom ki. Ha már bannoltak akkor le írom a véleményem . nem tudom ki az a Kellner Zsolt. Mint kiderült felhasználta a telefon számom. Azt az egyet tudom , hogy én 2 éve vagyok regisztrált kovacskajudit néven. Majdnem minden nap több órát fórumozok itt. Soha nem adtam fel kamu hirdetést és soha nem szegtem meg a szabályt ,szeretem a hifit és Magyarországon ez az egy fórum van . Annyi volt mint kiderült a közöm ehhez a csalóhoz , Hogy kommenteltem a heddphone hirdetése alá . A fórumon több régi tagot meg lehet kérdezni akivel személyesen tartom a kapcsolatot , hogy én nem vagyok semmiféle Zsolt, és soha nem segítettem csalókat. Ez meg kifejezetten felháborító , hogy a hardver aprós felhasználói nevem bemocskolják. Írtam az adminoknak , hogy személyi igazolvánnyal tudom magamat igazolni . Én nem ismerem ezt a Kellner Zsoltot. De hogy alaptalanul bannoljanak és a hardver apró felhasználóm bemocsokolják ez felháborító.
Ezt most Kellner Zsoltnak írom, ha már ekkora notórius itt , biztos el olvassa : remélem van merszed és tököd elő állni kimondani , hogy elloptad a telefon számom. Miattad megy el a péntek délutáni időm felesleges írogatással.
Remélem egy admin elolvassa és átlátja a szituációt.
Üdvözlettel
Ambrus
Az ambrushififan reget ezen post elküldése után törölni fogom.
Minden esetre elgondolkodtató, hogy milyen email-t és felhasználónevet használ Ambrus.
Idő közben az okára is rájöttem, 2 éve kettős regért kitiltásra került:
viewtopic.php?p=2447083#p2447083
Plusz a privátban nem éppen baráti stílusú privát üzenetei okán még egyszer:
viewtopic.php?p=2452788#p2452788
Utána pedig szeretett ártrollkodni mások topikjában is:
viewtopic.php?p=2520879#p2520879
Szóval azért van múlt, ugye Ambrus ?
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
-
ambrushififan
Ez egy szemet vettett hazugság. Közöm nincs az emberhez azt se tudom ki. Ha már bannoltak akkor le írom a véleményem . nem tudom ki az a Kellner Zsolt. Mint kiderült felhasználta a telefon számom. Azt az egyet tudom , hogy én 2 éve vagyok regisztrált kovacskajudit néven. Majdnem minden nap több órát fórumozok itt. Soha nem adtam fel kamu hirdetést és soha nem szegtem meg a szabályt ,szeretem a hifit és Magyarországon ez az egy fórum van . Annyi volt mint kiderült a közöm ehhez a csalóhoz , Hogy kommenteltem a heddphone hirdetése alá . A fórumon több régi tagot meg lehet kérdezni akivel személyesen tartom a kapcsolatot , hogy én nem vagyok semmiféle Zsolt, és soha nem segítettem csalókat. Ez meg kifejezetten felháborító , hogy a hardver aprós felhasználói nevem bemocskolják. Írtam az adminoknak , hogy személyi igazolvánnyal tudom magamat igazolni . Én nem ismerem ezt a Kellner Zsoltot. De hogy alaptalanul bannoljanak és a hardver apró felhasználóm bemocsokolják ez felháborító.
Ezt most Kellner Zsoltnak írom, ha már ekkora notórius itt , biztos el olvassa : remélem van merszed és tököd elő állni kimondani , hogy elloptad a telefon számom. Miattad megy el a péntek délutáni időm felesleges írogatással.
Üdvözlettel
Ambrus
Üdvözlettel
Ambrus
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kellner Zsolt visszatért, eltartott egy ideig, de megint megbukott.
Mint kiderült, kovacskajudit is az ő regje volt (mint ahogyan fel is vetette valaki az ominózus topikban az utolsó bukta alkalmával).
Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / Neufrate / Keesudio / CobraTobra / dimaj / warsong / urgot / Rimpac / Embiggen / Krenko / Emerald / Lumberjack / Helboar / Rotwing / Syndragosa / Hanar / BaloghD / Szelepsityak neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
szlancsikgabor@gmail.com
70/2770488
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
Meze99Classics
Chord Mojo
Austrian Audio Hi-X55
Illetve keresésként:
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést / Dabast adta meg átadási helyként, egyébként szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest Bankos számlaszámot ad.
Mint kiderült, kovacskajudit is az ő regje volt (mint ahogyan fel is vetette valaki az ominózus topikban az utolsó bukta alkalmával).
Tisztelt fórumosok!
A korábban garen / indahouse / boyceboy / lcdsupra / Marewiick / Marewick / Merwick / Kevin115 / PanaBrado / Neufrate / Keesudio / CobraTobra / dimaj / warsong / urgot / Rimpac / Embiggen / Krenko / Emerald / Lumberjack / Helboar / Rotwing / Syndragosa / Hanar / BaloghD / Szelepsityak neveken regisztrált csaló (Kellner Zsolt) eléggé ragaszkodik a fórum felületén történő hirdetéshez.
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
szlancsikgabor@gmail.com
70/2770488
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
Meze99Classics
Chord Mojo
Austrian Audio Hi-X55
Illetve keresésként:
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést / Dabast adta meg átadási helyként, egyébként szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest Bankos számlaszámot ad.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2021.09.10., pén. 20:11-kor.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Ami tegnap sajnos elmaradt:tonee73 írta: ↑2021.09.07., kedd 21:36Kellner Zsolt visszatért, eltartott egy ideig, de megint megbukott. Most Szelepsityak néven.
Tisztelt fórumosok!
KÖSZÖNET MINDEN FÓRUMOSNAK AKI SEGÍTETT (AKÁR NYILVÁNOSAN AKÁR PRIVÁTBAN), HOGY ISMÉT KIRAKJUK INNEN!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Kellner Zsolt visszatért, eltartott egy ideig, de megint megbukott. Most Szelepsityak néven.
Tisztelt fórumosok!
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
70/2770488
+36317816134
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
Meze99Classics
Chord Mojo
Austrian Audio Hi-X55
Illetve keresésként:
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést adta meg átadási helyként, egyébként Szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest bankos számlaszámot ad.
A Jófogáson Soltész Gergő álnéven hirdet.
Tisztelt fórumosok!
email címekkel:
cryptlor7@gmail.com
shurmanline@gmail.com
panabrado@gmail.com
nagyarpad924@gmail.com
adammkaa@gmail.com
invitelzte@gmail.com
thormanfa@gmail.com
shurelcd@gmail.com
visnyeipeti@gmail.com
borospeter00@gmail.com
nagyadam033@gmail.com
balogh.dani555@gmail.com
solt.ugynok@gmail.com
kessudio@gmail.com
lisztesandras4@gmail.com
70/2770488
+36317816134
HeddAudio Heddphone
Shure SRH840
SMSL Sanskrit 6th DAC
SMSL SAP8
Beyerdynamic DT770 Pro
HP Elitebook 2170p
Supra Usb kábel
Sennheiser CX 300 II
Meze99Classics
Chord Mojo
Austrian Audio Hi-X55
Illetve keresésként:
Eladóként ragaszkodik a privátban való érdeklődéshez, és legutolsó nick-jével személyes átadásnál Nyíregyházát / Tökölt /Alsónémedit / Vecsést adta meg átadási helyként, egyébként Szigetszentmiklósi.Az átutaláshoz Budapest bankos számlaszámot ad.
A Jófogáson Soltész Gergő álnéven hirdet.
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 649
Hát ez így leírva korrektnek tűnik.Gergo222 írta: ↑2021.08.25., szer. 11:14Szia, én nem tejesen így emlékszem.Bazirga írta: ↑2021.08.24., kedd 07:43Elac Uni-Fi FS U5 Slim + CA CXA80 + kábelek eladók by Gergo222
Márciusban a hangfalakat árulta csak.
Megállapodtunk telefonon, átszerveztem az életem, hogy értük tudjak menni.
Előző este írt egy üzenetet, miszerint meggondolta magát, majd törölte magát (vagy legalábbis próbálta).
Szóval óvatosan.
Tudtommal csak meghallgatás lett volna, délután 4 óra körül beszéltünk telefonon, és én már aznap este 7 órakor le is mondtam. Ha jól emlékszem elnézést kértem akkor.
Tényleg csak arról volt szó, hogy meggondoltam az eladást.
Az, hogy töröltettem a profilomat, az egyéni megfontolás. Az én internetes szokásaim eltérnek mások szokásaitól. Ha tudom, hogy a fórumot nem fogom használni tovább, akkor törlöm a profilomat onnan egyszerűen. Aztán ha mégis használom, akkor visszaregisztrálok. Bármelyik internetes weboldalon így cselekszem. Nem szeretek semmi nyomot hagyni magam után, miközben tudom azt is, hogy valószínűleg a kutyát sem érdeklek. Ez érdekes és gyanúkeltő lehet, de tényleg csak ennyiről van szó.
Mindenesetre jogos a reklamációd, és én sem tudom magamat ajánlani mostanában, mint eladó.![]()
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Elac Uni-Fi FS U5 Slim + CA CXA80 + kábelek eladók by Gergo222
Előző este írt egy üzenetet, miszerint meggondolta magát, majd törölte magát (vagy legalábbis próbálta).
Szóval óvatosan.
Szóval óvatosan.
- SWild
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 68
Nem lettem lehúzva, de én vallom, hogy ha valamit veszünk, az eladó személye is fontos.
A sztorim:
Régóta keresek hangsugárzót (Dali Zensor 7-et, fehérben), és találtam is egyet a megfelelő fórumban. Írtam az eladónak, kérdeztem, hoyg mikor és hol próbálható ki. Kiderült, hogy nicns erősítője, felajánlottam, hogy akkor hozom az enyémet. Beleegyezett, majd időt kért másnapig, hogy megmondja, mikor fog ráérni.
Vártam este héti, nem írt, nem hívott. Hét után ráírtam, hoyg vártam volna a megbeszéltek szerint a jelentkezését, de végülis nem gond, és köszi a lehetőséget. Negyed óra múlva írt (negyed 8), hoyg még nem is dőlt el, de "akkor ő is köszöni". (mondjuk nem tudom, mikor szeretett volna hívni, de én pl nyolckor meg utána már nem hívok idegeneket. Biztos n vagyok a földönkívüli)
A levelezésünk töröltem ezután.
Sajnos el is felejtettem a felhasználónevet, és amikor ismét felbukkant egy hirdetés erre a hangfalra, ismét ráírtam. Megkérdeztem, hoyg megoldható-e, hoyg saját rendszerben meghallgassam a hangfalat, a fuvarozást is vállalom (elmegyek az eladóért, és ha nem egyezünk meg, szívesen haza is viszem autóval). Egy nappal később visszaírt, kb annyit, hogy "már leveleztünk, Ön akart eljönni erőítővel. A kérdésre a válasz természetesen nem."
A "természetesen nem" bosszantott fel leginkább. Ilyenkor felmerül bennem, hogy vajon miért hirdet (akár hónapokig ugyanazt), ha nem jelentkezik időben, nem rugalmas (se árban, sem helyszínben)?
A sztorim:
Régóta keresek hangsugárzót (Dali Zensor 7-et, fehérben), és találtam is egyet a megfelelő fórumban. Írtam az eladónak, kérdeztem, hoyg mikor és hol próbálható ki. Kiderült, hogy nicns erősítője, felajánlottam, hogy akkor hozom az enyémet. Beleegyezett, majd időt kért másnapig, hogy megmondja, mikor fog ráérni.
Vártam este héti, nem írt, nem hívott. Hét után ráírtam, hoyg vártam volna a megbeszéltek szerint a jelentkezését, de végülis nem gond, és köszi a lehetőséget. Negyed óra múlva írt (negyed 8), hoyg még nem is dőlt el, de "akkor ő is köszöni". (mondjuk nem tudom, mikor szeretett volna hívni, de én pl nyolckor meg utána már nem hívok idegeneket. Biztos n vagyok a földönkívüli)
A levelezésünk töröltem ezután.
Sajnos el is felejtettem a felhasználónevet, és amikor ismét felbukkant egy hirdetés erre a hangfalra, ismét ráírtam. Megkérdeztem, hoyg megoldható-e, hoyg saját rendszerben meghallgassam a hangfalat, a fuvarozást is vállalom (elmegyek az eladóért, és ha nem egyezünk meg, szívesen haza is viszem autóval). Egy nappal később visszaírt, kb annyit, hogy "már leveleztünk, Ön akart eljönni erőítővel. A kérdésre a válasz természetesen nem."
A "természetesen nem" bosszantott fel leginkább. Ilyenkor felmerül bennem, hogy vajon miért hirdet (akár hónapokig ugyanazt), ha nem jelentkezik időben, nem rugalmas (se árban, sem helyszínben)?
Budapest, XIX. kerület
+36309834442
KÉRLEK NÉZD MEG A HIRDETÉS STÁTUSZÁT! Csak akkor zárom le, ha már elkelt a hirdetett termék.
+36309834442
KÉRLEK NÉZD MEG A HIRDETÉS STÁTUSZÁT! Csak akkor zárom le, ha már elkelt a hirdetett termék.
Ez így egészen más!
A világ folyamatosan változik :).
Jót autóztam, élveztem, a költséget nem kérem, de a gesztust elvártam! ;-)
A világ folyamatosan változik :).
Jót autóztam, élveztem, a költséget nem kérem, de a gesztust elvártam! ;-)
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 244
Ez egy fair gesztus lenne.

Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro
Kedves fórumtárs. Belátom igazad van kicsit figyelmetlen voltam. Bocsánat kérésem fejébe küldj számlaszámot privátban és a költséged összegét, átutalom neked. 
Szó szerint leírtam, hogy indulok.
Azt írtad rá: "ok, rendben."
Szerintem elég egyértelmű kommunikáció.
Épp ezért semmiképp nem ajánlható az aki az "indulok, ok, gyere", után úgy gondolja, eladja másnak.
Nem gondolom, hogy telefonon kellene trécseljünk.
Ráadásul azzal indít személyesen, hogy se egy bocs se egy semmi... a lépcsőn álltamban közli, hogy "jaa, azt eladtam".
Azt írtad rá: "ok, rendben."
Szerintem elég egyértelmű kommunikáció.
Épp ezért semmiképp nem ajánlható az aki az "indulok, ok, gyere", után úgy gondolja, eladja másnak.
Nem gondolom, hogy telefonon kellene trécseljünk.
Ráadásul azzal indít személyesen, hogy se egy bocs se egy semmi... a lépcsőn álltamban közli, hogy "jaa, azt eladtam".
cirius írta: ↑2021.07.02., pén. 16:43Kedves fórumtársak. Azért ez nem teljesen így van ahogy az úriember írja. Megadtam neki a telszámomat, nem tudom kinél hogyan szokás de ha valamit szeretnék venni az a legkevesebb hogy előtte felhívom és egyeztetek vele. Sajnos az úriember arra sem méltatott hogy megcsörgessen. Egyébként csak annyit írt valamikor odaérek. Ne haragudjon meg de ebből mire következtessek. Egyébként volt egy biztos vevőm ő korrekt módon előtte felhívott akkor is amikor ideért Pedig ő pestről jött .Az úriember még akkor sem hívott amikor ideért csak a kaputelefonon felcsengetett. Szerintetek hogy itéljem meg az ilyen vásárlót.Én sem ajánlom takacsg-t.
Ezzel a kérdéssel, így nem igazán lehet mit kezdeni...
- frenki485
- Beköltözött

Na, érzek itt némi zavart a szöveg-kohézióban, sztem fuss neki mégegyszer.deirdrLYMAN12 írta: ↑2021.07.09., pén. 17:42És mi van akkor, ha a termék leírása egyszerűen nagyszerű, úgy tűnik, hogy mindenhez illik, és kétség sem fér hozzá, hogy nem szabad megvenni. A végén teljesen más érzelmeket kapsz a kezedbe, az elvárások összeomlanak, és egy csalódás marad.
Ezzel a kérdéssel, így nem igazán lehet mit kezdeni...
- frenki485
- Beköltözött

Mi??deirdrLYMAN12 írta: ↑2021.07.09., pén. 17:42És mi van akkor, ha a termék leírása egyszerűen nagyszerű, úgy tűnik, hogy mindenhez illik, és kétség sem fér hozzá, hogy nem szabad megvenni. A végén teljesen más érzelmeket kapsz a kezedbe, az elvárások összeomlanak, és egy csalódás marad.
- deirdrLYMAN12
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
És mi van akkor, ha a termék leírása egyszerűen nagyszerű, úgy tűnik, hogy mindenhez illik, és kétség sem fér hozzá, hogy nem szabad megvenni. A végén teljesen más érzelmeket kapsz a kezedbe, az elvárások összeomlanak, és egy csalódás marad.
- motorgyilkos
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 244
A pontos cimedet meg az arany oldalakrol szedte le biztos.....cirius írta: ↑2021.07.02., pén. 16:43Kedves fórumtársak. Azért ez nem teljesen így van ahogy az úriember írja. Megadtam neki a telszámomat, nem tudom kinél hogyan szokás de ha valamit szeretnék venni az a legkevesebb hogy előtte felhívom és egyeztetek vele. Sajnos az úriember arra sem méltatott hogy megcsörgessen. Egyébként csak annyit írt valamikor odaérek. Ne haragudjon meg de ebből mire következtessek. Egyébként volt egy biztos vevőm ő korrekt módon előtte felhívott akkor is amikor ideért Pedig ő pestről jött .Az úriember még akkor sem hívott amikor ideért csak a kaputelefonon felcsengetett. Szerintetek hogy itéljem meg az ilyen vásárlót.Én sem ajánlom takacsg-t.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Kedves fórumtársak. Azért ez nem teljesen így van ahogy az úriember írja. Megadtam neki a telszámomat, nem tudom kinél hogyan szokás de ha valamit szeretnék venni az a legkevesebb hogy előtte felhívom és egyeztetek vele. Sajnos az úriember arra sem méltatott hogy megcsörgessen. Egyébként csak annyit írt valamikor odaérek. Ne haragudjon meg de ebből mire következtessek. Egyébként volt egy biztos vevőm ő korrekt módon előtte felhívott akkor is amikor ideért Pedig ő pestről jött .Az úriember még akkor sem hívott amikor ideért csak a kaputelefonon felcsengetett. Szerintetek hogy itéljem meg az ilyen vásárlót.Én sem ajánlom takacsg-t.