Amíg vársz az alapítványra, kezdd el a Ted Lasso-t, kíváncsi vagyok mit szólsz, de szerintem tetszeni fog.Lemmy9.1 írta: ↑2021.09.20., hétf. 18:52Bátor húzás az Alapítványt "vászonra" vinni.
De a Gyűrűk ura is jól sült el.
Reménykedem.
Most fizettem elő az Apple Tv+-ra, egyelőre csalódás a havidíjas tartalommennyiség.
A gyerektartalom is plusz 900 Ft, és a legtöbb film is zsebbenyúlós.
Nem kenyérre kell, csak az elv.
A minőség viszont fullpull.
De ha komoly hangvételű utópiákat szereted, a See is "must see", Jason Momoával a főszerepben - de az "ismeretlen" színászek is nagyokat alakítanak. Eslőre bugyutának tűnhet a történet alapja, mégis nagyon be tud szippantani. Nem is beszélve az elképesztően profi operatőri munkáról.
Ha pedig a misztikumért rajongsz, akkor "Lisey története" - kiváló minisorozat, A-kategóriás szereplőkkel.
Ja, és hábosrús kategóriában ki ne hagyd a "Greyhound"-ot Tom Hanks-szel.
Vagy, ha a természetfilmeket kedvelitek, akkor konkrétan bármelyiket - én végignéztem mindegyiket, zseniálisak.
Esetleg a "Hosszú motorozás" bármelyik részét...
Ezek mind benne vannak a havidíjas előfizuban.
A havidíjas tartalom valóban kevés - és csöpögtetik az epizódokat -, de ami van, az szinte mind nagyon minőségi cucc a maga műfajában, szerintem. Ebben nagyon különbözik a Netflixtől, amelyen a sok szemét között nagyítóval kell keresni a megbújó gyöngyszemeket.