Heed DACtilus II + Heed Luna 10th Anniversary + Heed Q-PSU + Heed Canopus 10th Anniversary (2x)
Mondjuk szerintem azt sem volna rossz tudni, hogy mekkora helyiségbe lenne? Mert azért az erősen limitáló tényező.Pikkubee írta: ↑2021.06.30., szer. 15:54Azt már eldöntöttem, hogy marad az si3, pláne, hogy közben összejött egy x2 is, viszont a Dynaudio evoke 20-ak helyett szeretnék kipróbálni majd más hangfalakat is.
Mik a tapasztalatok, milyen irányban lenne érdemes elmozdulni 500k-s használt árakban gondolkozva?
Az enigma 5 hajó már szinte tuti hogy elment,tehát az csak használtan ha van egyáltalán.A legutóbbi StandArt Jubilee 30 egy erősen limitált széria volt,és hogy gazdára lelt e mindegyik azt csak Zsolt tudhatja.Kérdezd meg tőle,hátha,és ha nincs már,akkor valami más ajánlást is biztosan tudna adni.
Ezek a hangsugárzók se használtan, se újonnan nem kaphatóak. Vagy rosszul tudom? Csak kérni kell, és adatik?mishow írta: ↑2021.07.01., csüt. 10:22+1 szavazat melletteEar írta: ↑2021.07.01., csüt. 08:44Heed Enigma?Pikkubee írta: ↑2021.06.30., szer. 15:54Azt már eldöntöttem, hogy marad az si3, pláne, hogy közben összejött egy x2 is, viszont a Dynaudio evoke 20-ak helyett szeretnék kipróbálni majd más hangfalakat is.
Mik a tapasztalatok, milyen irányban lenne érdemes elmozdulni 500k-s használt árakban gondolkozva?vagy ha nem jön be a "nem-direktsugárzó" koncepció, akkor StandArt Jubilee
![]()
A problèma csupàn az, hogy a hasznàltan eladò enigma talàlàsa a lotto ötös esèlyeivel vetekszik.mishow írta: ↑2021.07.01., csüt. 10:22+1 szavazat melletteEar írta: ↑2021.07.01., csüt. 08:44Heed Enigma?Pikkubee írta: ↑2021.06.30., szer. 15:54Azt már eldöntöttem, hogy marad az si3, pláne, hogy közben összejött egy x2 is, viszont a Dynaudio evoke 20-ak helyett szeretnék kipróbálni majd más hangfalakat is.
Mik a tapasztalatok, milyen irányban lenne érdemes elmozdulni 500k-s használt árakban gondolkozva?vagy ha nem jön be a "nem-direktsugárzó" koncepció, akkor StandArt Jubilee
![]()
+1 szavazat melletteEar írta: ↑2021.07.01., csüt. 08:44Heed Enigma?Pikkubee írta: ↑2021.06.30., szer. 15:54Azt már eldöntöttem, hogy marad az si3, pláne, hogy közben összejött egy x2 is, viszont a Dynaudio evoke 20-ak helyett szeretnék kipróbálni majd más hangfalakat is.
Mik a tapasztalatok, milyen irányban lenne érdemes elmozdulni 500k-s használt árakban gondolkozva?
Nehéz - vagy inkább jelenleg nem lehet - megmondani, mert az hallatszik, hogy a PM-ekhez a Krell előfok nem való. Egyáltalán semennyire sem, így nincs is róla mit mondani. De nincs ebben semmi csoda, két nagyon de nagyon más világ a két erősítő. Annyi derült ki, hogy a PM-ek hibátlanul működnek.dgab írta: ↑2021.06.30., szer. 11:02A hangbeli kontraszt arányos a méretbelivel?![]()
gianni321 írta: ↑2021.06.28., hétf. 21:22Egy barátomnak segítettem megvenni a középső polcon lévő kis finomságokat és mivel a kontraszt a méreteket tekintve nem kicsi, lőttem róla egy képet:
IMG_20210628_193001.jpg
A PM-ekhez passzoló PRE is meg van már, (nem nálam) de sajnos azzal egyelőre nem fogom tudni meghallgatni.
gianni321 írta: ↑2021.06.28., hétf. 21:22Egy barátomnak segítettem megvenni a középső polcon lévő kis finomságokat és mivel a kontraszt a méreteket tekintve nem kicsi, lőttem róla egy képet:
IMG_20210628_193001.jpg
A PM-ekhez passzoló PRE is meg van már, (nem nálam) de sajnos azzal egyelőre nem fogom tudni meghallgatni.
Lehet, hogy akkor a Te erősítőd egy Elixir?farkasel írta: ↑2021.06.10., csüt. 05:28Egy Anthem i225 nagyvasam van. Imádom de átrendezném a szobát, kirakom az állványt így mennie kell az Anthem - nek is, az állványnak is. Olyan erősítő kell ami elfér a dolgozó asztalomon. Ezért akarok Obelisket venni. Meg mert hangban nem lenne nagy visszalépés az Anthem után. Még az is lehet, hogy még jobban tetszik majd, ki tudja. Az Anthemnek imádtam a hangját.
Si3-ból csak ezüst gombost láttam még. A Pre volt teljesen fekete, abból meg nem láttam ezüst gombos kivitelt. De persze mivel ezek csereszabatosak bármi lehetséges. Si2 (dőlt betűs) volt pl fehér előlappal (ezüst gomb), ahogy X2, DA is, de ezt kevesen választották. A régebbiek között pedig voltak fényes fémszínű gombokkal szerelt kivitelek.farkasel írta: ↑2021.06.09., szer. 16:23Obelisk Si elvileg kétféle fekete van. A fekete gombos fekete házas (full fekete) és az ezüst gombos fekete házas.
Itthon melyik van forgalomban? Csak mert szerintem ezt nem lehet választani opcióként a webshopban sem (Bartimex). Néhol ilyet néhol olyat látok. Magánhirdetésekben is. Most melyik fut?
Illetve aki látta élőben mindkettő típust, melyik a szebb? :)
Így van, amit jelenleg aktuális modellként forgalmazunk, az az Si III. De lehet választani az Elixir erősítőt is, egy százassal olcsóbb, szintén nagyon jó erősítő, egy picivel élénkebb karakter mint Si, a phono eleve benne van és nem opcionális, van benne egy egészen korrekt fejhallgató kimenet is, viszont ebbe nem lehet opcionális DAC kártyát tenni, és külső táppal sem upgradelhető.Ear írta: ↑2021.06.09., szer. 17:08Többféle Si volt. Van az eredeti, van a dőltbetűs Si meg van most, mint aktuális modell az SI III. Vagy valami ilyesmi.farkasel írta: ↑2021.06.09., szer. 16:23Obelisk Si elvileg kétféle fekete van. A fekete gombos fekete házas (full fekete) és az ezüst gombos fekete házas.
Itthon melyik van forgalomban? Csak mert szerintem ezt nem lehet választani opcióként a webshopban sem (Bartimex). Néhol ilyet néhol olyat látok. Magánhirdetésekben is. Most melyik fut?
Illetve aki látta élőben mindkettő típust, melyik a szebb? :)