A strava szerint 10-es szél voltlacee írta: ↑2021.03.20., szomb. 19:15Mi is mentünk egy rövidet ,oda elég jól ment, hazafelé majdnem lefőtt a kávé a szél miatt,át is fáztam rendesen..revox írta: ↑2021.03.20., szomb. 18:32kcsg stravan beállítottam -elvileg- a pulzusértékek láthatóságát, oszt mégse látom... Mi a fax van vele??!!![]()
Mondjuk elég ipari szél volt ma felénk. Elndultam biciklizni, de az időkép szerint 8C° fasorba se volt, fáztam, torkom főleg, így hajdúazovátnál visszafordultam, na akkor jött a javakifele picit hátulról, oldal, de már a borogatós féle, vissza meg ez pofán... Fix 170bpm
hazaérve, 19-el gurultam, 140+ bpm-el
dagonya kistányéron 70-es cadence
![]()
Mondjuk nem panaszkodok. Az első szovát 27-es átlag szokott lenni, 29 lett...![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5312
Na még szép, nagyot nézne, ha mondanád neki: Drágám, érted tekerek.
Itt éjszaka -4C° lesz, az holnapra valamennyit melegszik, de nekem nem eleget, úgyhogy marad a lakásban molyolás. Lesz mit barkácsolni, összeálltak a dolgok. Revi ajánlása alapján Einstürzende aláfestés lesz hozzá
Én is tologattam, hogy még hideg van. Aztán jöt az ebéd, kajakóma, 2 után valamikor nekivágtam, addigra hideg lett... brrrrr... Korán volt még... Ilyen hidegben még kistányér, 130-150 bpm ment télibicóval... Ráadásul azért kijött, hogy a házelőtti, utcán belőtt nyeregpozíció kint a pusztában nem kóser, ha befúj a szél
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Kezdődhet
Azok előtt is le a kalappal,akik ilyen időben kimentek tekerni.
Kitartó vagyAAttila írta: ↑2021.03.20., szomb. 19:25Ezzel csak az a baj,hogy nem miatta csinálomBár lustaság fél egészség, de ma még megdolgozok a másik feléért. Meg amúgy hiányzik is. Jól is megy,ilyenkor nem szabad abbahagyni.
![]()
Ezzel csak az a baj,hogy nem miatta csinálom
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5312
Na, ha nincs otthon, akkor használd ki, hogy nincs tanú, pihenj egy jót. Majd azt mondod, hogy már kész vagy. Úgysem tudja bebizonyítani, hogy nem dagasztottál még egy métert sem.
Mi is mentünk egy rövidet ,oda elég jól ment, hazafelé majdnem lefőtt a kávé a szél miatt,át is fáztam rendesen..revox írta: ↑2021.03.20., szomb. 18:32kcsg stravan beállítottam -elvileg- a pulzusértékek láthatóságát, oszt mégse látom... Mi a fax van vele??!!![]()
Mondjuk elég ipari szél volt ma felénk. Elndultam biciklizni, de az időkép szerint 8C° fasorba se volt, fáztam, torkom főleg, így hajdúazovátnál visszafordultam, na akkor jött a javakifele picit hátulról, oldal, de már a borogatós féle, vissza meg ez pofán... Fix 170bpm
![]()
Mondjuk nem panaszkodok. Az első szovát 27-es átlag szokott lenni, 29 lett...

Én meg sem szólalok. Asszony még nincs itthon és lenne egy bő 2órás tekerésem aminek az első része keményebb, utána laza. Majdcsak elkezdem 8-kor 
kcsg stravan beállítottam -elvileg- a pulzusértékek láthatóságát, oszt mégse látom... Mi a fax van vele??!!
Mondjuk elég ipari szél volt ma felénk. Elndultam biciklizni, de az időkép szerint 8C° fasorba se volt, fáztam, torkom főleg, így hajdúazovátnál visszafordultam, na akkor jött a java
kifele picit hátulról, oldal, de már a borogatós féle, vissza meg ez pofán... Fix 170bpm
Mondjuk elég ipari szél volt ma felénk. Elndultam biciklizni, de az időkép szerint 8C° fasorba se volt, fáztam, torkom főleg, így hajdúazovátnál visszafordultam, na akkor jött a java
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem Neked írtam, hanem a MSanR-ra.
Azért Kuszti eredménye is elismerésre méltó, gondolom azt leírhatom spoiler nélkül is, hogy a 6ó:38p verseny végén csak 10p:30mp-t kapott.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9843
Építkezek. Csak az utolsó 30 kilit néztem meg.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Nem nézegetni, tekerni! 
- Vinkler
- Adminisztrátor

De szép volt! 
Persze!
Nem is irigylem, meg is érdemelte, ez a szabály ( bár egyik etapnal modosítottak), stb.
És az is igaz: Karcsi rövidebb idö alatt mente végig. ...én bírtam - ekkor es TdF-en Kwiatko-s etapon - szerettem meg Karcsit, hogy utolsó lehetőségig megpróbálja.
Nyilván - az én szemszögemből - mindegyikük es még jó páran az akarat, elszántság, tevés “brutális” elismerést érdemlő emberei.
Nem is irigylem, meg is érdemelte, ez a szabály ( bár egyik etapnal modosítottak), stb.
És az is igaz: Karcsi rövidebb idö alatt mente végig. ...én bírtam - ekkor es TdF-en Kwiatko-s etapon - szerettem meg Karcsit, hogy utolsó lehetőségig megpróbálja.
Nyilván - az én szemszögemből - mindegyikük es még jó páran az akarat, elszántság, tevés “brutális” elismerést érdemlő emberei.
beteg lettem... no nem a covid.. rosszabb Revi-kór, bicaj üléseket nézegetek
ez már a vég..
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
youtu.be/oNRYgKyZBAI
talán azért zakózott mert pont azon gondolkozott Grand Tourt kéne nyerni..
csak erős idegzetűeknek..
- Vinkler
- Adminisztrátor

Azokat a jóváírásokat sem a hangyák szedték össze.
Én azt olvastam,hogy volt egy komoly bukása, ami után már nem tudott volna a topban maradni,ezért váltott. 
választott egy kevéssé veszélyes, kisebb esés esélyű sportot. :)
tavaly csak az időjóváírásokkal nyerte meg a Vueltat, azok nélkül Karcsi (Carapaz :) nyert volna
jol jött, hogy mindenre ráment, amire bírt
olvastam róla hogy azért nyergelt át a síugrásból mert túl nehéznek érezte síugróként a topp elsőbe maradni, rá négy évre Jumbo-nál tekeravl2 írta: ↑2021.03.19., pén. 22:03Mentálisan nagyon ott lehet: hányan adták volna fel a P-N-t, mikor elszállt az esély, fizikailag viseltes a heverésektől ?
Tavaly a TdF-on egy kis ülés után maga kereste Pogit gratulálni, most is Ő ment Schachmann-hoz gratulálni.
Ezek miatt: le a kalappal.
...lányomnak igy mondom (persze túlzás ...is, de szerintem nem alaptalan) : nem tud biciklizni. :))
Benne lehet a késői átnyergelés a síugrásból, gondolom sok mai 20 éves koráig sokkal többet ült biciklin, mint Ő; ez (is) oka lehet az eséseknek (tavaly Dauphine-en hasonlo volt).
Kívánom Neki, hogy nyerjen ...de igen erős a konkurrencia, fiatalabbak,...
Masikhoz: Pogi sem rövidre szerződött UAE-hez.
Talán monti, de csak talán. A súlya mndig több lesz, és montis terepen kizárt,hogy a szálak ne sérüljenek. De érdekes, az fixrobi20064 írta: ↑2021.03.20., szomb. 08:56Egy kis NASA.
https://gizmodo.com/nasas-nearly-indest ... 1846488605
halfnote.hu
halfnote.hu
Épp ezért. A csúcsról már csak lefele van és mostanában nagyon nem akar összejönni
halfnote.hu
halfnote.hu