Értem, de akkor sem ez a stílus a fórumé.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6367
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Szerintem itt te is megállhatnál.Az egy dolog hogy a topikodból kiszedtem a bírálatokat...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Kedves Kargidje az történhet a "legrosszabb" esetben, hogy senki sem veszi meg..., de Te eladhatod a tiédet például 250 ezerért, vagy én megvenném 200 ezerért..., na adod vagy nem

Röhögnöm kell ismét...
, és bocsánat a röhögésemért 
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Ezt a stílust itt sem kellene erőltetni.
Szóval a te árad nem csak amiatt több, hogy lehessen valamennyit alkudni, hanem hülyének nézed az embereket, krvára sokat akarsz/akartok keresni rajta a hifis haveroddal!!!!!!!!!!!!!!!
Majd te is dupla áron vedd a köv. készülékeid.
Nekem is van ilyen erősítőm, én 400e-ért átadom neked, ha továbbadod 440e-ért, még ezen is kereshetsz!!!!!!!!!!
"A bicskásokat kérem ugorják át ezt a hírdetést, vagy probáljanak alkudni amit mindíg lehet, de lehetőleg bicska nélkül "
Mi a fa... röhögsz? Ebből kb.200eft-ot kellene alkudni, hogy a reális használt piaci áránál legyél!!!!!!!!!!
Az általad 440e ft-ért hirdetett erősítő finoman szólva is dupla áron van!!!!!!!!!! A tíz évvel fiatalabb kiadású PM-14S1, sőt ennek az SE verziója kerül ennyibe használtan, na azok el is kelnek ennyiért bicskanyitogatás, az ár kritizálása nélkül!!!!!!!!!!!!!!
Szóval a te árad nem csak amiatt több, hogy lehessen valamennyit alkudni, hanem hülyének nézed az embereket, krvára sokat akarsz/akartok keresni rajta a hifis haveroddal!!!!!!!!!!!!!!!
Majd te is dupla áron vedd a köv. készülékeid.
Nekem is van ilyen erősítőm, én 400e-ért átadom neked, ha továbbadod 440e-ért, még ezen is kereshetsz!!!!!!!!!!
"A bicskásokat kérem ugorják át ezt a hírdetést, vagy probáljanak alkudni amit mindíg lehet, de lehetőleg bicska nélkül "
Mi a fa... röhögsz? Ebből kb.200eft-ot kellene alkudni, hogy a reális használt piaci áránál legyél!!!!!!!!!!
Ja, minek is várni egy balekra, aki dupla árat fizet...
Én a múltkor eladtam egy készüléket 160-ért, majd pár hétre rá kettő is elkelt 120-ért. Annyira zavart a dolog, hogy felhívtam a vevőt, hogy visszafizetek belőle, ne maradjon senkiben tüske. (Az más kérdés, hogy az illető
teljesen meg volt elégedve, nem kérte a különbözetet.)
Én a múltkor eladtam egy készüléket 160-ért, majd pár hétre rá kettő is elkelt 120-ért. Annyira zavart a dolog, hogy felhívtam a vevőt, hogy visszafizetek belőle, ne maradjon senkiben tüske. (Az más kérdés, hogy az illető
Usher - Valhalla - Emotiva
Ha megemlítette volna a bicskát a zsebében biztosan eladod jó olcsón és nem vársz... 
- Vappali
- Fórumlakó

- Értékelés: 152
Valami drága, és alkudható témához..
Tavaly hirdettem itt az AVX-en egy Denon X3500H erősítőt, 190eFt.-ért.
Jött egy ajánlat, pontosabban egy érdeklődés, még pontosabban egy ...egy üzenet:
"Szia
Érdekelhet az erősítő,ha az áron tudunk finomítani.
Nézegettem itt az utóbbi pár hónap eladásait volt itt 150 -190e közöttiek,ez a típus.
Nekem nem sürgős venni,kivárok , de ha gondolod ajánj valamit,amin elgondolkodnék.
Köszi xxxx"
Gondolkodtam az ajánlaton. Most nem tudom mi volt a terve az érdeklődőnek. Alkudozzak magammal?
Végül ment a válasz: "Szia!
Köszi az érdeklődést!
Nekem sem sürgős az eladás, így nincs ajánlat."
Ezután elment a kiírt áron....
Tavaly hirdettem itt az AVX-en egy Denon X3500H erősítőt, 190eFt.-ért.
Jött egy ajánlat, pontosabban egy érdeklődés, még pontosabban egy ...egy üzenet:
"Szia
Érdekelhet az erősítő,ha az áron tudunk finomítani.
Nézegettem itt az utóbbi pár hónap eladásait volt itt 150 -190e közöttiek,ez a típus.
Nekem nem sürgős venni,kivárok , de ha gondolod ajánj valamit,amin elgondolkodnék.
Köszi xxxx"
Gondolkodtam az ajánlaton. Most nem tudom mi volt a terve az érdeklődőnek. Alkudozzak magammal?
Végül ment a válasz: "Szia!
Köszi az érdeklődést!
Nekem sem sürgős az eladás, így nincs ajánlat."
Ezután elment a kiírt áron....
Re: Marantz PM 15S1
A bicskásokat kérem ugorják át ezt a hírdetést, vagy probáljanak alkudni amit mindíg lehet, de lehetőleg bicska nélkül

Köszönöm szépen a helyreigazítást, nem tudom miért hittem azt, hogy SACD

Ha a pénz nem számít (Eladó termékek irreális áron)
Ott nem szúrná a szemét, nem nyitogatná a bicskát senki zsebében.
Kellene egy ilyen topik:
Ha a pénz nem számít (Eladó termékek irreális áron)
Ott nem szúrná a szemét, nem nyitogatná a bicskát senki zsebében.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Átraktam a helyére.
Hát a nagyon jó barátodnak nem hiszem, hogy bárhová is el kellene szállítania... 
Usher - Valhalla - Emotiva
Bocs, de az ilyen hirdetés nagyon felb.ssza az agyam, azért ennyire ne akarjuk már lehúzni az embereket!!!!!!!!!!!!!!
viewtopic.php?f=31&t=160096&sid=9fe2ebc ... 3f6ed2ea54
Talán ha a felét éri a hirdetett árnak, a 14S1/SE megy ennyiért, ami 10 évvel fiatalabb kiadás, ja és nem annyit ér, amennyiért megveszik!!! Max. annak az egy szerencsétlennek, aki ennyire irreális árat esetleg megad érte!!!
viewtopic.php?f=31&t=160096&sid=9fe2ebc ... 3f6ed2ea54
Talán ha a felét éri a hirdetett árnak, a 14S1/SE megy ennyiért, ami 10 évvel fiatalabb kiadás, ja és nem annyit ér, amennyiért megveszik!!! Max. annak az egy szerencsétlennek, aki ennyire irreális árat esetleg megad érte!!!
- kotel
- Törzsvendég

- Értékelés: 115
Sziasztok!
Nem akartam ebbe a Classe CA 200 témába beleszólni eddig.
Janos81 velem cserélte a Classe végfokot.
Én hirdettem és kerestem is ilyen végfokot, hogy a centeremet is meghajtsa. Mert, ha szerzek egy pont ilyet, akkor megmarad az enyém is.
Közben találtam egy classé procit és 5 csatis végfokot, amit megvettem.
Így a CA 200 már nem kellett, folyamatosan csökkentettem a kápés árát.Mivel el szerettem volna adni.
János81 felajánlott egy komplett fotós felszerelést, amit ő használtan kb 500 ezerre tartott. Ő vette az egészet újonnan. Az egész neki közel 1MFt lehetett annó.
Szóval én úgy gondoltam, hogy abból előbb kiszállok. Nyílván azt a 330 ezres árat kápéra írtam, nem cserére.Ezt mondtam is neki, azt is mondtam, hogy a kinti árak jóval magasabbak és attól, hogy én ennyire levittem az árát,az nem jelent semmit, csak azt, hogy én akkor annyiért adnám.
Szóval elcseréltem. A fotós cuccokat el is adtam elég gyorsan. Itt az avxen is hirdettem.
Bőven a 330 ezer felett ért a cucca, el is ment gyorsan.
Most kérdem én, hogy ő most tisztességtelen haszonnal hirdet??
Neki kellett, én elcseréltem. Mindenki boldog volt. Egészen eddig.
Nyílván a hirdetésében nem nézett jól ki ez a magyarázkodás és az ár hintáztatás.
Csak ennyit szerettem volna.
Üdv. Laci
Nem akartam ebbe a Classe CA 200 témába beleszólni eddig.
Janos81 velem cserélte a Classe végfokot.
Én hirdettem és kerestem is ilyen végfokot, hogy a centeremet is meghajtsa. Mert, ha szerzek egy pont ilyet, akkor megmarad az enyém is.
Közben találtam egy classé procit és 5 csatis végfokot, amit megvettem.
Így a CA 200 már nem kellett, folyamatosan csökkentettem a kápés árát.Mivel el szerettem volna adni.
János81 felajánlott egy komplett fotós felszerelést, amit ő használtan kb 500 ezerre tartott. Ő vette az egészet újonnan. Az egész neki közel 1MFt lehetett annó.
Szóval én úgy gondoltam, hogy abból előbb kiszállok. Nyílván azt a 330 ezres árat kápéra írtam, nem cserére.Ezt mondtam is neki, azt is mondtam, hogy a kinti árak jóval magasabbak és attól, hogy én ennyire levittem az árát,az nem jelent semmit, csak azt, hogy én akkor annyiért adnám.
Szóval elcseréltem. A fotós cuccokat el is adtam elég gyorsan. Itt az avxen is hirdettem.
Bőven a 330 ezer felett ért a cucca, el is ment gyorsan.
Most kérdem én, hogy ő most tisztességtelen haszonnal hirdet??
Neki kellett, én elcseréltem. Mindenki boldog volt. Egészen eddig.
Nyílván a hirdetésében nem nézett jól ki ez a magyarázkodás és az ár hintáztatás.
Csak ennyit szerettem volna.
Üdv. Laci
- rukh
- Fórumlakó

- Értékelés: 50
Fura a világ: senki sem háborog azon, hogy Halottak napja előtt felmegy a virág ára - nem tudom mi lenne akkor, ha Karácsony/Húsvét előtt előtt felvinnék a kenyér árát .....
Üdv mindenkinek,
Rukh
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Ha csak az a lehetőség marad, akkor igen.Először kap egy kérést normális hangnemben a topikban (mint ahogyan a linkelt esetben is) - aztán ha nem megy úgy akkor marad a tiltás.Nem fogok sajnálni senkit, aki csak hirdetni jár ide, meg azért hogy megvegyen valamit azért, hogy a többi tagon keressen.Ha csak pár ezer ft-ról van szó saz még elmegy (pld ráteszi a posta vagy üza. költségét), de a pofátlan árazásúak továbbra is így fognak járni.Lehet, hogy szélmalomharc, de ez nem a vakera / lófogás és nem is lesz az senki kedvéért sem.pali923 írta: ↑2021.02.24., szer. 07:58Nem nagyon hiszek abban, hogy ennek elejét lehetne venni. Mit lehet ilyenkor tenni? Kitiltod? Aztán ha seftelni akar valaki úgyis visszajön. Értem, és támogatom a küzdelmet ez ellen a fórumon, de ez szélmalomharcnak tűnik.
Egyébként is ez csak bosszantó, igazából jogi lehetőség úgy sincs semmi ezek ellen. Ha már eladtad, az új tulaj azt csinál vele, amit akar.
Amúgy is az a jellemző az adásvételeknél, hogy meghirdeted valamilyen áron, aztán ha nem megy el, csökkented az árat az első vevőig. Ha meg valaki megveszi, és elkezdi azon az áron árulni, amit te is szerettél volna kapni érte, és tőle megveszik, legfeljebb a bosszúság marad. Meg kell próbálni reális árat belőni.
Nekem eddig csak egy esetem volt, amikor 2(!) nap után az én képeimmel jelent meg valami a piacon. Igaz, csak 5000 Ft-tal drágábban, hamar elment.Kicsit furcsa, de elengedtem, nem biztos, hogy érdemes ezzel foglalkozni.
Nem nagyon hiszek abban, hogy ennek elejét lehetne venni. Mit lehet ilyenkor tenni? Kitiltod? Aztán ha seftelni akar valaki úgyis visszajön. Értem, és támogatom a küzdelmet ez ellen a fórumon, de ez szélmalomharcnak tűnik.
Egyébként is ez csak bosszantó, igazából jogi lehetőség úgy sincs semmi ezek ellen. Ha már eladtad, az új tulaj azt csinál vele, amit akar.
Amúgy is az a jellemző az adásvételeknél, hogy meghirdeted valamilyen áron, aztán ha nem megy el, csökkented az árat az első vevőig. Ha meg valaki megveszi, és elkezdi azon az áron árulni, amit te is szerettél volna kapni érte, és tőle megveszik, legfeljebb a bosszúság marad. Meg kell próbálni reális árat belőni.
Nekem eddig csak egy esetem volt, amikor 2(!) nap után az én képeimmel jelent meg valami a piacon. Igaz, csak 5000 Ft-tal drágábban, hamar elment.Kicsit furcsa, de elengedtem, nem biztos, hogy érdemes ezzel foglalkozni.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Így van, jelenteni kell::
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=32 ... e#p2578205
1. nem veszed meg
2. ha itt az avx-en történik (tényleg pont ugyanaz a motyó, tényleg “hirtelen” és tényleg haszonnal), akkor jelented.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6178
Persze hogy lehet.
1. nem veszed meg
2. ha itt az avx-en történik (tényleg pont ugyanaz a motyó, tényleg “hirtelen” és tényleg haszonnal), akkor jelented.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Felelősségteljes és tudatos vásárlás! Ez hiányzik az ilyen emberekben...De úgy is kérdezhetem, hogy nem tudta mit vesz meg? Hogy lehet az, hogy valaki megvesz egy készüléket sok százezerért, vagy akár mégtöbbért, majd nagyon rövid időn belül szabadulna tőle. Ennyire nem járja körűl, hallgatja meg, hogy miért adja ki azt a temérdek pénzt? Ennyire hogy lehet mellényúlni, vagy valami más van a háttérben?
1-2 kivételtől(megmagyarázott) eltekintve, nekem ezek az eladások érthetetlenek, néha már-már gyanúsak.