18 hónapos a kisfiam. Szerintem elég értelmes.
Mégsem hagynám magára pár percre sem egy ilyen csöves szörnyeteg mellett. Ha láttál már 845-ös triódát...
18 hónapos a kisfiam. Szerintem elég értelmes.

1-2 éves gyereknek próbáld megmagyárazni.earforce írta: ↑2021.02.07., vas. 09:41Szerintem ha elmondjuk a gyereknek, hogy EZ itt apa játékszere és légyszi, kérlek, ne ba@@tasd akkor meg fogja érteni. Nálam sosem volt ebből probléma.
Persze néha dobban a szívem mikor látom hogy a kismotort túráztatja a hangfal mellett közvetlenül.
Barátoméknál a nem éppen budget LP rendszeren a 4 éves kisfiú simán felrakott és elindított egy lemezt.
Nevelés kérdése ez.
köszi.

... vagy már annyira "állat" módon szól a Callas, hogy el kellett keríteni...
Próbálom a két oldalt elválasztani a babakarámmal.

És melyik az apuka, illetve melyik a gyerek oldala...?
Ez csak azt bizonyítja, hogy mekkora üzlet és átverés a highend (is)!frenki485 írta: ↑2021.02.04., csüt. 20:11Igen! Ott a pont a jó szemű versenyzőnél![]()
Ráadásul "Anniversary Edition"...![]()
Nos voltak kétségeim, mikor megvettem és nagyítóval, centiről-centire végig néztem a kábelt.
Plusz az Accuphase web-oldalát is végig túrtam... hát sehol nem találtam nyomát sem, hogy valaha gyártottak volna ilyen, vagy hasonló kábelt...
Mindentől függetlenül sztem nem egy rossz kábel, a külalak, a csatlakozók, a megépítettség összességében nagyon igényesnek néz ki.
Szét ugyan nem szedtem, de kívülről, a külalak, a kábel súlya, a rászitázott felirat minden nagyon profin meg van csinálva hamisítvány (hát persze!), vagy sem.
Nem tudom, ott a távoli keleten hogy csinálják, nyilván munkatáborok lakóival és lopott alapanyagból, de ennyiből hogy hozzák ki...?
Ja és nincs rossz hangja... most épp a DAC-ban teljesít.

96-os PM-16 még belefér...?
Kb ez van az autókkal is. A 90-es évek vége óta egyre inkább csak újrahasznosított műanyag szemetet gyártunk. A high-end javarészt parasztvakítás-számháború-pénzlehúzás volt már akkor is. Most meg....

Köszönöm, igen!
És a Technics "doboza" is jó lett!

Igen! Ott a pont a jó szemű versenyzőnél

Nekem ez a lemez tetszett meg. Igaz, digitálisan vettem le a polcról, de nem panaszkodomKellnerművek írta: ↑2021.01.29., pén. 20:34Van egy amerikai születésű, Németországban élő zenész, David Qualey, talán ő jó lesz.
Nem csalódtam.
Az első két lemezét hallgattam meg, Stockfish, Telefunken gondozásban.
Na jó, segített a lazulásban a boróka szörp is.
Javallom az uriember saját szerzeményeinek hallgatását.

Én azért nem hagytam volna, hogy rákönyököljön a lemezjátszómra(2. kép)!Kellnerművek írta: ↑2021.01.29., pén. 20:34Egy dög nehéz hét után állok a lemezgyűjteményem előtt, nincs kedvem digitálishoz.
Valami könnyű, lazító, melankólikushoz lenne kedvem.
Legidősebb fiam, anno, volt, vagy tíz éves, edzés után kirongyolt a konyhába, feltépte a hűtő ajtót, na mi van itthon felkiáltással," basszus sör, meg répa" .
Na én is ilyen tanácstalanul nézelődtem a dühöngőmben.
Talán egy kis gitár zene, na nem a spanyol, nem a középkor, nem a zúzós.
Van egy amerikai születésű, Németországban élő zenész, David Qualey, talán ő jó lesz.
Nem csalódtam.
Az első két lemezét hallgattam meg, Stockfish, Telefunken gondozásban.
Na jó, segített a lazulásban a boróka szörp is.
Javallom az uriember saját szerzeményeinek hallgatását.