Elso korben essen szo a JVC- rol. Az elvarasaim nagyok voltak evvel a fulessel kapcsolatban a kulfoldi tesztek alapjan nagyon jo cuccnak tunt. Muszaly volt keresnem valamit az ejszakai hentelos buzulos, beteg filmekhez mikor mar mindenki alszik es a nagy rendszer sok. Kezemben a taviranyitoval allandoan akcional halkitva majd dialognal hangositva baromi elvezhetelen.
Van itthon par fulesem de egyiket se tudtam kenyelmesen implementalni a rendszerembe, vezetekest nem akartam. Igazi mozi fulest kerestem ami jo terrel utosen szol, na ez majdnem sikerult. A kis vezerlo box egesz jol felszerelt ki es bemenetekkel, tud szinte minden manapsag fontos formatumot kezelni. Nagyon konnyu, bovli erzesem van bar meg mindig kidolgozottabb es minosegibb mint a Sennheiser RS megoldasai. A fules viszont nagyon magas anyaghasznalati kategoriat kepvisel, nem tudok bele kotni sehol sem. Talan csak annyi hogy a nagy fulu embereknek lehet szukos lesz a belter(az enyem kozepes) A beuzemelest egy manapsag slager lepessel kell kezdeni az elmaradhatatlan kalibralas beepitett mikrofonnal
Csinaltam kivancsisagbol 2 merest mas fules pozicioval, de hangban nem veltem felfedezni semmi kulonbseget.
Kezeli az atmost meg a dtsx et meg szinte az osszes formatumot. Tud felkeverni 2.0 bol 5.1 bol teljes atmost vagy dtsx et ami nekem nem volt igazan meggyozo. Nagyon jo ha nativan megkapja es lejatsza ami eppen jon formatum akkor van ter es jo a dinamika. Meg bejartos, nem tudom pontosan a fuleseknek mennyi do kell mire bejaratodnak es minden a helyere kerul, de hozza egy atlagos rendszer minoseget. Ami szerintem keves az a kakao, hengero, en eltudtam volna viselni tobbet is. Ter erzet egesz jo, a center hanglekepzesevel vannak gondok. Neha tul sok az echo mintha egy ures csarnokban beszelnenek aztan meg normalis Az effectek robbanasok jol hallahatoak es testesek. Stereora sokat nem hasznaltam ezert annyit irnek hogy keves, zenere nekem vannak jobb fejhallgatoim is. Az ar/ertek arany nagy kerdes, nehez azt mondani megeri a penzet, mert szerintem egy atlagos hangu fules, viszont elso fecske a sajat ligajaban igy ertheto az arcedula. Persze lehet ettol joval dragabban is fulest venni ami stereoban szet alazza, viszont nem kezeli a moziban hasznalt formatumokat.
Amit nagyon eltudtam volna meg kepzelni egy ilyen termekben az a haptic, amivel olyan erzes is mintha ha robbana, van itthon egy ilyen gamer fulesem es imadok vele jatszani meg elektronikus zenet hallgatni.
Livingroom:Sony VW520ES. DIY Pro 7.3.4.2 powered by Hypex fusion fa 122/252/253/502 Anthem mca325 .Storm isp16 MKII.JVC Exofield. Vividstorm ALR tab 120". Zidoo UHD3000 Z10 Himedia Q10Pro OppoBDP95 Roku 4K
Bedroom: Benqw1700. M&K 750 M&K 950. Onkyo TXNR 686 Roku 4K HimediaQ10Pro