Bármi lehet DIY kábelekkel is, csak akkor derül ki, hogy nálad hogyan teljesít, ha kipróbálod. Bármelyik kábel lehet a nagyonjótól a nagyonrosszig bármi, teljesen rendszerfüggő és preferenciafüggő. Kb 6milliárd lehetséges variációból áll elő a kapott hang. Haza kell vinni, és meg kell hallgatni, aztán ha nem tetszik, vissza lehet vinni.sutemenyx írta: ↑2021.01.05., kedd 11:50Nekem az a véleményem, hogy kukába való rendszeren semmi értelme a legkomolyabb ezüstöket tesztelni, mert az égvilágon semmi értelme sincsen, teljesen félrevisz csak. Hasonló rendszerhez pedig megvenni sem érdemes.alapigabor írta: ↑2021.01.05., kedd 11:18Sziasztok!
Épp a napokban kezdtem elmélkedni róla miért nem próbáltam soha itthoni diy kábeleket, és láttam is egy hydrasound zeust töredék áron. Ma viszont egy cikkbe botlottam, ami újra elvette a kedvem, ennek alapján a gyártó szélhámos, és ez az egész egy üres lufi:
http://www.audioland.hu/index.php?optio ... &Itemid=84
Kinek mi a tapasztalata?
Ennek ellenére sok jó DIY kábel van, és sokszor előfordul hogy jobbak tudnak lenni kategoriaval dragabb boltinál. De ez sem szüksegszerü, csak probaval derül ki.

... lehet, hogy földhözragadt vagyok, de olyan választ - ha a szellemileg teljesen szétszabdalt beszélgetésfonalban nem tévedtem el- nem kaptam, hogy én x készülékben próbáltam A kábelt és B kábelt, a B sokkal jobb volt, szerintem ez jó... és igen az én szintemen egy Oppo tökéletes, nem a többmilliós források....