Igen, ez is okés. Csak azt hittem, esetleg onnan van neki, vagy ismerősének.tonee73 írta: ↑2020.12.31., csüt. 11:37Ezt tegnap du 16.04-kor tette fel eladni egy angol tag az Artofsound fórumra csekély Ł2200-ért.Alex_Aston írta: ↑2020.12.31., csüt. 11:26
Nem erre voltam kíváncsi, mert azt tudom, mi ez az erősítő, A osztályban is működik, és elég masszív darab :)
Hanem, hogy van neki egy ilyen, vagy tud egy elfekvőről? Bár, ahogy néztem, 100V-os. Vagy csak netről szedett kép volt?
Kb. kilenc éve vette Japánban, mikor ott élt (ezért 100V-os, de ad hozzá átalakítót).Az erősítő csak az észak-angliai Wirral-ban vehető át személyesen (a csekély 32kg-os súlya okán), s gondolom a ritkasága miatt is.
Az ár amúgy nem túlzó picit? Bár újkori ára is vagy duplája volt, mint egy PM-14. De azért csak kb. 25 éves, lehet, ráfér egy nagy felújítás.
De tényleg. Egy 25-30 éves erősítőben nem kezdenek mondjuk a kondik kiszáradni, vagy egyéb dolgok, amik még tudják adni magukat?
Az én PM68-am most 21 éves. Tavaly előtt elengedett a végfok "ragasztó". Szerencsére a munkahelyen a "Feri bácsi", a szervizes kolléga megcsinálta, egy üveg pálinkát kapott tőlem érte, mert nem akart pénzt elfogadni :)
Meg ha jól emlékszem idén év elején kontakt spray-el átfújtam az egészet, mert a hangerő szabályzó recsegett.
De egy ilyen kategóriás vas esetén lehet nem ilyen egyszerű dolgok jönnek idővel elő, nem?