A 3. generációs AppleTV-t 10-15 ezer forintért lehet beszerezni (én 15ezerert adtam el egyet itt az AVX-en, úgy 2 éve...).adamthebrave írta: ↑2020.06.28., vas. 08:06Segítsetek egy számomra megfelelő média lejátszót / tv okosítót választani.
Jelenleg egy Amazon FireTV teljesít szolgálatot, de ötödik nekifutásra sem sikerült az HBO Got és a Digi Online-t feltelepíteni.
Futtatni kívánt programok: Youtube, Netflx, HBO Go, Digi Online, Plex, esetleg TVGo (lánykori nevén streamelés)
1080p elég.
Néztem a 3. generációs AppleTv-t, de ugyanennyi pénzért sokkal újabb androidos kütyüket lehet venni, és nem tudom hogy melyike tudom mindegyik programot feltelepíteni.
Netflix, Youtube, HBO Go megy rajta és a mai napi frissítik. A többi nem megy (én a Plex hiánya miatt adtam el. TVGo? ne hülyéskedj, az valami totálgáz nevetséges izé szerintem, a HBO Go a legjobb, ha a magyar szinkron a fő szempont).
A 3. generációs AppleTV-re nem lehet telepíteni jailbreak nélkül) semmit, azon van amit központilag telepítenek, egyéb nincs.
A 4. generációs AppleTV már tvOS-t futtat ami folyamatosan frissül, arra azt telepítesz, amit akarsz (Plex kliensből is többféle közül lehet választani, az Infuse Pro 6 pl. jobb, mint a Plex saját kliense), a legnagyobb a választék, és az már elég bika hardvert futtat (64 bit, A8), októberben lesz 5 éve, hogy megjelent, és minőségi cucc, a mai napig a boltok kínálatában van az 5. generácios (4K) modell mellett. Sajnos nem túl olcsó újan (50k körül van), de használtan jóval kedvezőbben hozzá lehet jutni, és ne tévesszen meg, hogy “viszonylag” régi, az egy igen komoly cucc még ma is, ha nem kell a 4k meg az Atmos. Es még sok évig fog kapni frissítést... Ami pedig az tvOS és az Android TV használhatóságát illeti... háát... lehet, hogy sokan nem értenek egyet velem, de én gondolkodás nélkül a tvOS-re voksolok.
Just my two pence.