Mondjuk,ha a strava helyreteszi a koordináták alapján,akkor az jó, úgyis azt nézegeti mindenki, gondolom én. Mondjuk menetközben akkor elvileg az óra is kicsit megszalad. Szerintem nekem a samsung pocket lehetett ilyen, csak az meg kevesebbet mérhetett. Amikor pl 42vel kellett menni, mindig ordítottak velem,hogy hova rohanok. Nekem a samsungon 42 volt, a többieknél 44. Oszt, ja, résztávok között, lánctalpban az nem jó,mert megrángatod az egyenletes haladást.AAttila írta: ↑2020.06.22., hétf. 21:26Még sosem számoltam utána százalékosan a különbségnek, de igen, a Bryton oldalán és a Strava oldalán más adatok vannak, pedig ugyanabból az órából vannak feltöltve.revox írta: ↑2020.06.22., hétf. 21:19Strav track.
Majd kérek megerősítést,vagy cáfolatot. Aa csávó nem normális. Egyszer betegen kattantam rá. Télen, döglés közben jó volt nézegetni,amere jár, sok helyen mi is voltunk. A videó hosszú, a vége fele van, hogy a brytonnal lemérték a megtett utat és 7%-al fals adatot adott. Xal ha 100-at mégy, 107-nek veszi. Ez létezik? Attinak tudom, hogy bryton van, másnak van még? Érdemes lehet kipróbálni fix távon,pl kmKőtől-kőig... Majd megnézem én is a garmingot.
https://youtu.be/zrKiLO2rOE0
Most,ha belegondolok, az endomondo sokyuor kevesebbet hozott ki sebességre,mnt a stravára áttöltve... Mindegy, kb jó mind...