asebestyen írta: ↑2020.02.21., pén. 22:05Mitől kerül be konkrétan egy zene a gagyi kategóriába?zoli73 írta: ↑2020.02.21., pén. 21:43Sokszor úgy látom, hogy pláne a könnyűzenében a gagyi az érték, és már mindenki sztár.cables írta: ↑2020.02.21., pén. 06:52quote Robici
Én nagyon szeretem a felvételeken a térhatást is, egyszer már leírtam hosszabban, hogy a felvétel számomra különálló művészi produktum, ezért nem mániákusan az élő hangzását keresem benne. A térhatással csak arra akartam utalni, hogy ez az emberek legnagyobb részének nem igazán jelent sokat, függetlenül attól, hogy valaki igényes vagy igénytelen zenehallgató-e. Ahogy Pernye András válaszolta a HFM kérdésére anno: "Felfogásom szerint a zene három alkotórésze a dallam, a ritmus és a harmónia. Ami ezen felül van, lehet igen szép és gyönyörködtető, de nem tartozik szorosan a lényeghez."
Én biztos nem úgy hallgatok zenét, mint Pernye Andrád tette volt, engem ami gyönyörködtet az a természetesség, nemcsak a hangzásban, hanem pl. az előadó viselkedésében a színpadon. Pár hete meccs után nyomkodtan a távirányítót csatornákat váltogatva és kicsit megálltam egy Caramel élő koncert közvetítésnél. A vinnyogó énekre kaptam fel a fejem, de amit a tag mozog a zenéhez átérzést jelezve, az nekem közízlés rombolás kategória. Most volt teltházas stadion koncertje, ahol örjöngve ünnepelték. Ennyire széles a skála, ha a ki mit szeret hallgatni a téma.
Szerintem rossz a kérdés....
Kinek melyik zene a gagyi ?
Mert bizony mindenkinek van olyan zene ami hasonló kategóriákba kerül...kinek vérmérséklete szerint..

üdv.