Szia !Gabor80. írta: ↑2020.01.30., csüt. 13:13Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni csövek beszerzése kapcsán. Nagy megelégedéssel használok egy Cary Audio SLP03 előfokot (ez az első csöves cuccom), amit újonnan vásároltam, így még a gyári csöveket használom. A legtöbb review tanácsolja a NOS csövekre történő váltást, ami tovább javítja a hangzást. Találtam egy oldalt, ahol kifejezetten ehhez az erősítőhöz árulnak upgrade csöveket:
https://www.thetubestore.com/cary-slp-0 ... te-package
Van valakinek tapasztalata a linkelt oldallal kapcsolatban? Esetleg megbízható webshop, ami Európában van, így kevesebb szállítási költséggel/vámmal lehet kalkulálni?
Azt látom, hogy a gyártók kapcsán mindenki mást javasol, kinek-kinek a saját ízlése, tapasztalata alapján. Ezt az útat pedig úgyis nekem kell végigjárnom, így elsősorban a beszerzési forrásokról szeretnék tanácsot kérni.
Köszönöm előre is!
Nem lesz egyszerű, a régi NOS csövek valóban jobbak véleményem szerint, beszerzés, hirdetések figyelése, ebay, webshopból szerintem már csak akkor vegyél ha tudod, hogy mi kell, nem biztos, hogy ami az egyik készülékbe jól szól az a másikba is nyerő lesz, érdemes elkezdeni a csövek gyűjtögetését, próbálgatását, vagy esetleg ha van olyan jó fej valaki akinek többféle csöve is van, felajánlja a próba lehetőségét.