Ez jó! Egy quartz vezérelt motorelektronika elé bekötni mégegyet? Azt meg minek? Pénzkidobásnak biztosan jó. Biztos van rá valami szuper marketing szöveg.supravox írta: ↑2020.01.19., vas. 14:25Pontosan.zoli73 írta: ↑2020.01.19., vas. 13:59Olvasom itt a Technics lemezjátszók tápellátásával kapcsolatos okfejtéseket, és egy kérdés ötlött fel bennem.
Hogy is kellene elképzeni egy ilyen külső tápot? Egyáltalán gyárt valaki olyan tápegységet, ami Technics-hez készül?
Szerintem ilyenre nincs is szükség, mert hát bele van építve a lemezjátszóba. Ha viszont probléma van a fordulatszámmal, akkor azt orvosolni kell, és minden bizonnyal lehet is.
Egyébként egy angol cég a Timestep reszel Technics külső tápot../meg sok egyéb baromságot/
De sztem leginkább azért mert előfordulhat,egy nagyon pici kimenő jelszintű MC hangszedővel,hogy a lemez vége felé közeledve,a tányér kb. közepén elhelyezkedő trafó "bezajosítja".
A Timestep ezen segít.
De pl. az én 0.3mV kimenőfeszültségű Dynavectoromat ez nem zavarja egyáltalán.
Az ilyen trafó szórásra, gyógyír lehet egy tisztességes árnyékolás, márakinél ez jelentkezik.