Dehogynem! Csak ahogy a kislányom: Tudom apa, csak elfelejtettem!
Biztos a karácsonyi zenék miatt felgyülemlett feszültség most jön ki...

Erős kezdés ez így, csak azt pillázom hogy kik össze nem szólalkoznak.
Mindenesetre világbéke!
Dehogynem! Csak ahogy a kislányom: Tudom apa, csak elfelejtettem!
Semmi nem keveredett nálam!Cutler írta: ↑2020.01.07., kedd 17:43Onkyo
Szerintem neked összekeveredtek a dolgok.
KP-nek irogatod, az FX2-ket, pedig nála nem voltak olyanok. Az FX2-ek nálam voltak
Miért ne illett volna amúgy KP rendszerébe az FX2?
Ez megint csak a te kitalációd.
Az, hogy neki még használt árban se kellett FX2, az szerintem az ő dolga.
De, hogy a szájába akarsz adni, ilyen ostobaságokat, az már fáj![]()
-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 16:51Volt nálam is azért már pár hangfal. Használtam surroundnak ilyet:
https://www.areadvd.de/lm/AV_Hardware/t ... ound.shtml
meg ilyet is:
https://www.stereophile.com/content/gol ... oudspeaker
De még fapaci Proac Response 2.5 klónját is használtam ideiglenesen surroundnak. Van ott minden pedig, SS Classic hangszóró és magas, Jantzen Mundorf váltó, Nirvana hook up belső kábelezés. Erre talán még nemtomm meg Lala is rábólintana...
A KCS pedig jobb mindegyiktől. Függetlenül az árától. De tisztában vagyunk vele, hogy kevés helyre tehető be. Lerágott csont ez is.
Ez most poén?
Fenyegetés? Hát azt ki kell érdemelni...-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 12:39Egyébként ha neked az a fórumon a célod, hogy mindenbe beleköss amit írok illetve néhányunk ír - mert ne adj isten párszor ellenkezni mertem Szepi barátoddal - meg beletrollkodj egy csomó hirdetésbe (hány hozzászólásod is került át kb. az offba onnan tavaly meg idén?), akkor akár el is húzhatsz nyugodtan a fenébe. Aztán most megfenyegethetsz engem is, hogy megversz, ha találkozunk valamilyen eseményen. Tudtommal nem én lennék az első.DARTHdick írta: ↑2020.01.07., kedd 11:52Mintha fülhallgató lenne rajtad...-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 09:24
5m-re egymástól azaz 2,5 méterre tőled. A hátsók meg lennének 1,5méterre. De a fali tartó és a hangsugárzók mélységét még bele se számoltad :) Szóval kevesebb lesz az. Sima liba, szerintem szuper lesz úgy is. Amit írtam, hogy 0,8-1m körül van tőlem a hátsó azt úgy értettem, hogy az előlap. Az oldalsók meg olyan 1,7m körül vannak. Szintén maga a hangsugárzók előlapja.
Ahogy kell. KcS dobozokat kell venni, 80cmre a fültől felakasztani, egy jó 300wattal meghajtani, hogy legyen nyomás mint az állat, azt mehet a mozi...
Nemhogy inkább pythonnak segítenél, vagy adnád az ötleteket. Sokkal előrébb lenne vele mindenki...
Egyébként ha neked az a fórumon a célod, hogy mindenbe beleköss amit írok illetve néhányunk ír - mert ne adj isten párszor ellenkezni mertem Szepi barátoddal - meg beletrollkodj egy csomó hirdetésbe (hány hozzászólásod is került át kb. az offba onnan tavaly meg idén?), akkor akár el is húzhatsz nyugodtan a fenébe. Aztán most megfenyegethetsz engem is, hogy megversz, ha találkozunk valamilyen eseményen. Tudtommal nem én lennék az első.DARTHdick írta: ↑2020.01.07., kedd 11:52Mintha fülhallgató lenne rajtad...-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 09:245m-re egymástól azaz 2,5 méterre tőled. A hátsók meg lennének 1,5méterre. De a fali tartó és a hangsugárzók mélységét még bele se számoltad :) Szóval kevesebb lesz az. Sima liba, szerintem szuper lesz úgy is. Amit írtam, hogy 0,8-1m körül van tőlem a hátsó azt úgy értettem, hogy az előlap. Az oldalsók meg olyan 1,7m körül vannak. Szintén maga a hangsugárzók előlapja.
Ahogy kell. KcS dobozokat kell venni, 80cmre a fültől felakasztani, egy jó 300wattal meghajtani, hogy legyen nyomás mint az állat, azt mehet a mozi...
Hiába nem hiszed el, de rohadt jól szól az egész. Nemcsak ülve, de a kanapémat kihúzva, még fekvő pozícióban is. Ha pedig kipakolom a szerénysort akkor a hátsóknak is meg lesz a 2 méter vagy több. Nincs időm egy ideje a szobákkal foglalkozni, az élet közbeszólt fontosabb dolgokkal. Úgyhogy élvezem addig így. A különböző távolságban levő surround sugárzókat egy hangerőszintre lehet hozni. Tudom, hogy tudod, de ugye jó volt megint írni valamit. De először kérdezhettél is volna, ugyanis az Audiolab 8000x7 hajtja a 4 darab surroundom, ami csatornánként 100 wattot tud 8 Ohmon. Közelébe sincs a 300 Wattnak. De valószínűleg filmezés alatt még a 100W töredékét sem kapja meg. Ilyen érzékenységű hangfalak ilyen távolságról nem is igénylik. Persze ezzel is tisztában vagy... Azt is leírtuk sokszor már, csak képtelenek vagytok felfogni - illetve nem képtelenek, csak direkt nem akarjátok megérteni - , ezek ugyanolyan jól szólnak emberi hangerőn is. Lehet halk esti mozizni is velük, mint bármi mással.DARTHdick írta: ↑2020.01.07., kedd 11:52Mintha fülhallgató lenne rajtad...-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 09:245m-re egymástól azaz 2,5 méterre tőled. A hátsók meg lennének 1,5méterre. De a fali tartó és a hangsugárzók mélységét még bele se számoltad :) Szóval kevesebb lesz az. Sima liba, szerintem szuper lesz úgy is. Amit írtam, hogy 0,8-1m körül van tőlem a hátsó azt úgy értettem, hogy az előlap. Az oldalsók meg olyan 1,7m körül vannak. Szintén maga a hangsugárzók előlapja.
Mintha fülhallgató lenne rajtad...-KP- írta: ↑2020.01.07., kedd 09:245m-re egymástól azaz 2,5 méterre tőled. A hátsók meg lennének 1,5méterre. De a fali tartó és a hangsugárzók mélységét még bele se számoltad :) Szóval kevesebb lesz az. Sima liba, szerintem szuper lesz úgy is. Amit írtam, hogy 0,8-1m körül van tőlem a hátsó azt úgy értettem, hogy az előlap. Az oldalsók meg olyan 1,7m körül vannak. Szintén maga a hangsugárzók előlapja.
5m-re egymástól azaz 2,5 méterre tőled. A hátsók meg lennének 1,5méterre. De a fali tartó és a hangsugárzók mélységét még bele se számoltad :) Szóval kevesebb lesz az. Sima liba, szerintem szuper lesz úgy is. Amit írtam, hogy 0,8-1m körül van tőlem a hátsó azt úgy értettem, hogy az előlap. Az oldalsók meg olyan 1,7m körül vannak. Szintén maga a hangsugárzók előlapja.
A falba nem lehet bevésni a hangsugárzókat?phyton71 írta: ↑2020.01.06., hétf. 23:12A csatorna kiépítés még kérdéses, az at vászonnal nincs semmi bajom, meg az árával sem, inkább az, hogy sokat elvenne a térből, nappaliba menne. Bár építem a hangsugárzókat,lapos kivitelben talán nem venne el annyit.
18228345192_b4bd5c7ec2_c.jpg
Én 5.35 x 5.25 szobából leválasztottam 5.35 x 4m-t, a belső szélesség így lett 3.6m. Az elektronika pedig kikerült az keletkezett szervizfolyosóra. Lehet, hogy mondjuk ilyen nálad nem játszik. Sajnos elszámoltam a projektor távolságot, és nem tudom megvetíteni a 3m széles vásznat :(phyton71 írta: ↑2020.01.06., hétf. 23:47Körbemérem a szobát, tervezgetem még, minél jobban szeretném megcsinálni, annál több problémába ütközöm.
Körbemérem a szobát, tervezgetem még, minél jobban szeretném megcsinálni, annál több problémába ütközöm.
nem ideális, de mi lenne az. egy gömb szoba? szerintem megoldható, elvégre ezért is vannak a külön állítható csatornák a procikon és akár erősítőkön is
Így már értem :):)-KP- írta: ↑2020.01.06., hétf. 23:15Eh, elírtam. Természetesen azt akartam mondani, hogy nem térek vissza 7.1-ről 5.1-re.
Nálam 5m-re lennének egymástól, ez nem probléma? Mögöttem van kb 1,5m a faltól azzal nincs probléma az oldalfalak vannak meszebb.-KP- írta: ↑2020.01.06., hétf. 23:15Eh, elírtam. Természetesen azt akartam mondani, hogy nem térek vissza 7.1-ről 5.1-re.
Eh, elírtam. Természetesen azt akartam mondani, hogy nem térek vissza 7.1-ről 5.1-re.