Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Logitech Harmony One
Re: Logitech Harmony One
Továbbra is dobozában várja új gazdáját.
Nem kelt el. Dobozában pihen, nem használom.Ha valakit esetleg érdekel , továbbra is eladó.
- nTom
- Újonc fórumos
- Értékelés: -1
Elkelt?
Egyenlőre jegelve.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5992
Túlzás nélkül állítom, hogy ez az egyik legjobb, leghasználhatóbb univerzálisan programozható IR távirányító, ami valaha készült. Tökéletes elegye az elégséges mennyisegű fizikai gombnak és az érintőképernyős virtuális gomboknak. Az egyszerre több készüléket “ide-oda váltogatás” nélkül kezelni képes “tevékenység-“koncepciója - mint minden Harmony esetében - egyszerűen zseniális és pofonegyszerűen használható. Én kb 8 éve használok egyet napi szinten, a házban minden távirányítható eszköz rá van programozva. Ennyi idő és nyomogatás után a távirányítón alig látszanak használatból eredő kopások, majdnem olyan, mintha új lenne. Az akkumulátora is kiváló még. A Logitech online adatbázisában a “friss” eszközök is elég hamar megjelennek, de ha valami nem lenne benne, akkor is tanítható/programozható. Nagyon szuper cucc, minden fillérjét megéri
Egyetlen dologra érdemes figyelni: a gyári szoftvere Mac-en a legújabb oprendszerrel, a MacOS Catalinával nem kompatibilis, el sem indul. Enélkül pedig nem lehet “rátenni” az irányítandó eszközöket. A Logitech a honlapján idén novemberre ígér megoldást erre a problémára, ami csak a Mac-eseket érinti. Régebbi Mac-oprendszerrel és Windows-zal nincs probléma.

Egyetlen dologra érdemes figyelni: a gyári szoftvere Mac-en a legújabb oprendszerrel, a MacOS Catalinával nem kompatibilis, el sem indul. Enélkül pedig nem lehet “rátenni” az irányítandó eszközöket. A Logitech a honlapján idén novemberre ígér megoldást erre a problémára, ami csak a Mac-eseket érinti. Régebbi Mac-oprendszerrel és Windows-zal nincs probléma.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
Ez vadonatúj. Én vagyok az első aki kibontotta.
- kanyol
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 7
Nekem is ilyen van. Szuper távirányító, csak ajánlani tudom. De, hogy új lenne, azon csodálkozom. Legalább 5 éve nem kapható, hacsak nem maradt valahol elfekvőben. 

Képek.
Logitech Harmony One
Logitech Harmony One távirányító eladó. Gyakorlatilag új , csak kipróbálva volt. Ár. 32 e ft.