Az is tervben van, de idén szinte biztos nem..
Mit takar a fejlesztés szócska,ha szabad kérdezni?Ez amúgy nagyon jó hír,marad másra ,fejlesztésre..
Tiszta dedó.... Olvasd vissza mit írtál. 90-es évek vége felé találkoztál márkával. Akkor nem volt jobb nála stb. Oké. Csak közben eltelt 20 év. Megjelent egy sereg új márka, felfejlődött csomó másik, és megjelent egy csomó internet direkt értékesítést folyó gyártó, ahol közvetlen a gyártótól vásárolsz disztribútori és kisker árrés nélkül. Közben lassan minden háztartásban van net, kinyílt a világpiac és minden információ elérhető. Persze magunkra is lehet csukni az ajtót, és úgy is lehet csinálni, hogy a külvilág nem létezik. Ez is egy megoldás végül is. Én azt is elhiszem, hogy a maga idejében a Strata meg a Storm a Gibraltar volt a non plusz ultra. De mit számít ez jelenleg 15-20 évvel később? Az a lényeg, hogy most 2019 végén a jelenleg kapható modellek, amit átlag Gipsz Jakab meg tud venni, mit nyújt az áráért a többi gyártó termékeivel szemben. Tetszik, nem tetszik, vérszegény nagyrészük a konkurenciához képest. És itt hiába jössz azzal, hogy dehát 20 éve, meg 15 éve. Fishé talán kivétel,mert a konkurencia is ilyen ár körül adja a 15 inches mélyládákat (bár az ID gyártók itt is alávernek jócskán a hagyományos kereskedelmi modellel dolgozó cégeknek), de a 10-es 12-es ht, és T5 T7 T9 nem igazán jó ár érték arányú cucc és akkor még finoman fogalmaztam.MGMART írta: ↑2019.10.08., kedd 19:01Ne tömjénezd a márkát, nem olyan jó ez. Szar a fülünkszigony írta: ↑2019.10.08., kedd 18:30Nem lehet hanem biztosÉn hallottam kiállításon a REL G1-et. Ha jól emlékszem 4db volt a rendszerben. Mozi és koncert volt a demo anyag. Az nekem tökéletes volt. Nálam 2db régebbi REL B1 van a Harbethek mellett, de az is nagyszerűen teszi a dolgát. Ha lehet zenére inkább a G1 vagy No25 próbáljátok ki high level csatlakoztatással. Az M30.2 40th mellé egy No25. Szerintem lenne meglepetés
![]()
![]()
Okés megígérem neked.. hétvégén ,biztos lesz rá időm..
Itt volt a 2db, de rá sem probáltunk ,egyszerűen nem láttuk értelmét,a kevesebb néha több elvén,ha kevésnek éreztem volna bontottam volna azonnal a másikat is, valahogy kinyögtem volna az árát is
Ne tömjénezd a márkát, nem olyan jó ez. Szar a fülünkszigony írta: ↑2019.10.08., kedd 18:30Nem lehet hanem biztosÉn hallottam kiállításon a REL G1-et. Ha jól emlékszem 4db volt a rendszerben. Mozi és koncert volt a demo anyag. Az nekem tökéletes volt. Nálam 2db régebbi REL B1 van a Harbethek mellett, de az is nagyszerűen teszi a dolgát. Ha lehet zenére inkább a G1 vagy No25 próbáljátok ki high level csatlakoztatással. Az M30.2 40th mellé egy No25. Szerintem lenne meglepetés
![]()
Nem lehet hanem biztos
Ha már az is baj, hogy valakinek pozitív tapasztalatai vannak egy márkával és leírja, illetve örül annak, hogy bevált a rendszerébe és megosztja veletek akkor bocsánat.Majd legközelebb visszafogom magam .-KP- írta: ↑2019.10.08., kedd 15:46Bocs, de ez a Rel hozsannázás kezd már nem kicsit unalmas lenni. Egyik leg túl értékeltebb márka manapság. Amit Fish tesztel épp, az a modell oké, de a kisebb HT modellek és a T sorozat nem kicsit tűnik túlárazottnak. Ez a 15 inches modell tűnik a kivételnek, úgyhogy Fish tessék nem kiakadni mostAz meg mit sem számít manapság, hogy a 15 évvel ezelőtti modelljeik milyenek voltak.... Már írtam korábban, hogy a speakon bemenetet a BK Electronicstől hozták. Megtalálható az összes BK szubládán is, meg az MJ Acousticson meg a rosseb tudja még melyik márkán.
https://www.bkelec.com/about_us.htm
"We first met Richard Lord in 1991 when he came to our factory with his ABC controller, he wanted to purchase our MOSFET amplifiers to go with the controller and we suggested putting them together onto a single plate amp, the sub bass amp was born. Back then we went through the Sterling, then Stygian before getting to the Stadium. We manufactured REL plate amps and full systems up to about 2001/2002
The Speakon input was incorporated due to us using it on our Cinema and PA amplifiers, readily available, high current, air tight and more importantly touch proof"
A közreműködést sose tagadta egyik fél sem.
Bocs, de ez a Rel hozsannázás kezd már nem kicsit unalmas lenni. Egyik leg túl értékeltebb márka manapság. Amit Fish tesztel épp, az a modell oké, de a kisebb HT modellek és a T sorozat nem kicsit tűnik túlárazottnak. Ez a 15 inches modell tűnik a kivételnek, úgyhogy Fish tessék nem kiakadni most
A Házimozi Stúdió honlapján van egy hevenyészett fordítású cikk arról a koncepcióról, amivel a REL jeleskedik a szetreó láncokba való illesztésben.