Nálunk éppen az a helyzet, hogy ingatlan keresésben vagyunk. Több szempont is van, de talán lehetőségem lesz, hogy külön hobby-szobám legyen. Ami nálam a zeneszobát jelenti.
Ami a gondom, hogy számos lakást, házat megnézve, elkeseredtem, mert nem találtam olyat, amelyben méretes lenne az a helyiség, amely megfelelne számomra. Minimum 3,5x4 méteres, kimondottan zenehallgatásra való helyiséget akarnék, de egyszerűen tele van a piac kisebb szobákkal teletűzdelt ingatlanokkal.
Az igazi egy kb. 4x5 méteres lenne. Mellette persze minden másnak is meg kellene felelnie az ingatlannak.
Itthon már kényszerből a 3,5x3,5-ös hálóba is telepítettem egy rendszert, de az több sebből vérzik. A nappali pedig jelenleg egyben van az étkezővel, konyhával, így közel 46 nm-es, eltolt falakkal, ferdefalakkal, stb.... túl nagy. Nem optimális a nagy rendszerhez sem.
Egy rendszert akarok és egy szobát.
Ki mekkora szobában hallgat zenét? Milyen akusztikai elemekkel? Milyen burkolatokkal? Monitort hallgat, állódobozt?
Elsősorban olyan véleményre lennék kíváncsi, akinek megadatott, hogy kizárólag zenére építsen magának egy helyiséget.
Ami még érdekelne: van köztetek olyan, aki könnyűszerkezetes házban hallgat zenét? Milyen tapasztalatai vannak?
Abszolút tégla-párti vagyok, de ki tudja, mit hoz a jövő?
Köszönöm az esetleges segítségeteket.