A Pio-nál sem ilyen egyszerű a helyzet, de ebbe tényleg ne kezdjünk bele megint. A lényeg a kérdés, amit felvetett -KP- kolléga, és a válasz: tökmindegy, hogy miért és melyik cég a hibás, felhasználóként belefuthatsz olyan szoftveres problémákba, ami számodra értéktelenné teszik a dedikált médialejátszót (ja tudom, vannak márkák, ahol ez elképzelhetetlen, khm... biztos? és mennyiért is?). Az audioPC-nél csak a hardver avulása szab korlátot, de még azt is tudod upgrade-elni bizonyos szinten. A szoftver pedig? Bármikor átállhatsz egy másik lejátszóra, akár oprendszerrre is, ha úgy hozza kedved, vagy simán előfizetsz egy másik szolgáltatóra, és felteszed anak a szoftverét, nagyobb a rugalmasság.robi20064 írta: ↑2019.08.08., csüt. 18:23Az Oppo 20x es a CA UXHD-nal nem csak ok a sarasak. Egyreszt mar eleg regen megszunt az Oppo Digital, es igerhetnek ok sok mindent ha a beszallito a MediaTek nem tamogatja tovabb az adott platformot. Pontosan ugyan ez tortent a CA-nal is, mindenki orult hogy lesz meg frissites (a CA es Oppo termekek egy resze szinte teljesen azonos a logot leszamitva) aztan egy ido utan kozoltek hogy ennyi volt. A MediaTek aktiv tamogatasa nelkul pedig elegge limitalt hogy ok mit tudnanak hozzatenni, tippre semmit.Aszpirin írta: ↑2019.08.08., csüt. 18:02Amennyiben érdekelnek jövőbeli szoftverfrisítések.
Pont az én hozzászólásomra mondta valaki, hogy Pioneer-t itt ne emlegessek. Az Oppo még rosszabb ebből a szempontból. Igaz, tavaly megígértek fűt-fát, hogy még hosszú ideig frisstik, aztán azóta pontosan egy darab frissítés volt a 20x szériára (ezzel jött be a roon-kompatibilitás, ha jól emlékszem), és tippem szerint több nem is lesz.
És most magam ellen beszélek, mert nekem is van egy Oppo 203-asom.
A Pio-nal mas tortenik, ott nem akarnak backport-olni ujabb funkciokat a regebbi par eves modellekbe, pedig elvileg nem lenne hardveres limitacio. Ezt a hozzaallas pedig jogosan nem szimpatikus sokak szamara.
Ha ez nem szempont, akkor persze, nem feltétlenül éri meg az "audioPC-s bohóckodás".