Jól mondja YvsMad, valószínűleg az lesz a gond, hogy nem 16 bit 44,1 kHz felbontású az anyag, amit letöltöttél.
Viszont nem kell újra letöltened, elég ha átkonvertálod egy arra alkalmas programmal.
Remélem tudtunk segíteni!

Jól mondja YvsMad, valószínűleg az lesz a gond, hogy nem 16 bit 44,1 kHz felbontású az anyag, amit letöltöttél.

Elnézést,ez lesz a jó link:John írta: ↑2020.03.01., vas. 05:41Szia!
Hátha így egyszerűbb:
http://www.itmedia.sk/olcso/IT0419/Tok, ... l%2C_Black

Szia!
Köszönöm a linket, sajnos hagyományos CD tokot nem árulnak.
igen, pont erre gondoltam én is. nekem is külső házban van az író, valszeg annak még zajosabb, kisebb teljesítményű a tápja, mint a gépnek. írni probáltál így? priviben átküldöd légyszi a tápot, hogy milyen? köszi!kakaox írta: ↑2019.10.24., csüt. 00:03Szia Greenbio!
Teljesen jól gondolod, sokkal jobb eredmény érhető el egy külön tápolt (lineáris 5-12 v) CD-íróval.
Nekem évek óta így van megoldva, egy külső házba rakott Plextor Premium 2-vel.
Rezgésmentesítve és USB-vel összekötve a géppel.
Mondjuk én szinte csak kizárólag beolvasok vele, de írásnál is előnyös.

Szia Greenbio!

Miért, szebben írja a lemezt ha nem kacsoló üzemű tápról megy az írás?
A Foobar2000 Manual DSP része semmitmondó, nem javasolja az Ultra mode-ot, mondván több erőforrást

Ezt a SOX plugint kitömöríted és bemásolod a feltelepített Foobar/component mappába. Újraindítás után a File / Preferences menűpontban megkeresed a Playback alatt a DSP Manager fület.

Foobar-ban jobb klikk a fájlra (vagy ctrl+a összes kijelölése)
nekem nem így néz, valszeg régebbi verzió.
Nekem úgy rémlik, ez alapból benne van, nem töltöttem le semilyen beépülőt.
A Foobar-t természetesen próbáltam, csak a bitmélységet engedi az én verzióm változtatni.La_Valse írta: ↑2019.07.16., kedd 08:36Kakaox jókat ajánl. Ha van Foobar2000, akkor azt célszerű használni. DSP-nek ki kell választani
valamelyik resamplert, és beállítani 44100-ra, egyébként úgy jársz, ahogy írod.
Az igazi svájci bicska az Xrecode. Az utolsó ingyenes változat, 2.6.2, fellelhető a neten, letölthető.
Kakaox jókat ajánl. Ha van Foobar2000, akkor azt célszerű használni. DSP-nek ki kell választani

Szia Greenbio!greenbio írta: ↑2019.07.11., csüt. 13:32sziasztok!
mivel tudok 24 bites 192 kbit/sec-es FLAC-ot 16 bit 44 kHz-es WAV-ra konvertálni? amiket idáig próbáltam azokkal nem sikerült mert a mintavételezési freqvenciát/bitsebességet nem lehet beállítani, max a bitmélységet. ergo kaptam 16 bites 192 kbit-es WAV-ot, de ez meg a Nero-nak nem jó. van valami jü konverter progi?
köszi üdv