Szerintem arról van szó, hogy találkozott a kereslet a kínálattal....a jó üzletek így köttetnek. A Logan még mindig jó név idehaza.Blondsztyú írta: ↑2019.06.08., szomb. 20:15Látom a minőségi hangadókra van kereslet!
Nem sokat időzött itt ez a remek szett.
A tulajon kívül vendégként talán én hallottam utoljára együtt megszólalni ezt a remek szettet.A házimozi topikban KP. és dhcodoki fórumtársak pontosan jellemezték kvalitásait a rendszernek,nem is tudnám pontosabban és részletesebben jellemezni én sem, amit a demón tapasztaltam!Minden a helyén volt és pont annyi, amennyi kell egy remek mozihanghoz!
Kellő részletek (a magassági hangszórókat is ideértve!),ütős és egyenletes mély szekció (több hallgatási pozíciót is kipróbáltam),hatalmas térérzet és csilingelő nem túlzó magasakkal.
Ha most kezdenék mozit összerakni és az anyagi része is rendelkezésre állna,akkor amit tapasztaltam Cutlernél ez alapján csomagolnám az egész szettet és hátradőlhetnék!
Kiváló hang,elérhető árban.Nem tudom mi váltja fel a szettet (de kb. sejtem) nem lesz könnyű dolga az utódnak felülmúlnia az ML-eket!
Az új tulajoknak gratulálok,egy időre letudták a hangfal problémájukat!
Nem akarok hazabeszélni, de például ott a paradigm szett. Nagyjából ugyanezt tudja, valamivel kedvezőbb áron, mégsem kíváncsi rá senki. Pedig lenne meglepetés... épp tegnap mondta Tibi mikor nálam járt, hogy amikor beül hozzám olyan, mintha otthon lenne... ugyanazok a megszokott hangok...