Egy Cambridge Audio 851A t és 851N t.Milyen készülékeket köt össze most ez a bizonyos IC?
Ahogy írtam próbáltam RCA t és XLR t is.
Egészen pontosan az nem hagy nyugodni hogy nyújthatja ugyanazt
egy HAMA IC mint egy drága kábel .
Egy Cambridge Audio 851A t és 851N t.Milyen készülékeket köt össze most ez a bizonyos IC?
Nyilván semmi baj a füleddel, inkább poénnak szántam, de valóban rejtélyes a dolog.DonThomasino írta: ↑2019.04.23., kedd 08:27Ha a fülmmel van probléma, hogy lehet hogy a hangfal kábel esetében,
rögötn a csere után hallottam különbséget?
Kizárt hogy a hangfalkábel viszi el olyan irányba az egészet, hogy már nem hallom az IC t ?
HUH, vigyázat!!!nem vagyok elégedetlen vele csak szeretnék még egy kis tejszínhabot a finom tortára.
Igen ezt én is így gondolom, mindenkép hallani kéne valamit.Ez fura, mert tapasztaltaim szerint bármilyen kábel cseréje mindig hallható - a mértéke, a változás iránya és hogy mindez mennyire tetszik, az már más kérdés, de hallani csak illene valamit ...
Ha mégse, akkor vagy a rendszered vagy a füled nem érzékeny rá, ebben az esetben hagyd így oxt öröm é’ bódottá’![]()
Tévedés, nem vagyok elégedetlen vele csak szeretnék még egy kis tejszínhabot a finom tortára.mgus írta: ↑2019.04.22., hétf. 22:28Szerintem csak javítani szeretne a hangzáson mert gondolom elégedetlen vele, sokan vannak így. Egy hama IC-t azért nem nehéz túlszárnyalni, az hogy nem hallja az IC közti különbséget még nem jelenti azt hogy élete végéig azt hallgassa. Amikor megvettem a Niagarát én se hallottam hogy kiemelkedő lenne a hangja a többi kábelemtől, de egy idő után már nem tudtam mit a helyére tenni. Használni kell egy adott kábelt nem csak próbálgatni.
Ez fura, mert tapasztaltaim szerint bármilyen kábel cseréje mindig hallható - a mértéke, a változás iránya és hogy mindez mennyire tetszik, az már más kérdés, de hallani csak illene valamit ...DonThomasino írta: ↑2019.04.22., hétf. 16:03Jelenleg egy 1000 ft os HAMA RCA kábelem van ami kb azt nyújtja mint egy
egy 40.000 ft os Oyaide vagy egy 100.000 ft os XLO, de próbáltam QED et is az olyan 20.000 ft volt.
DonThomasino írta: ↑2019.04.22., hétf. 16:03Ez fura, mert tapasztaltaim szerint bármilyen kábel cseréje mindig hallható - a mértéke, a változás iránya és hogy mindez mennyire tetszik, az már más kérdés, de hallani csak illene valamit ...Jelenleg egy 1000 ft os HAMA RCA kábelem van ami kb azt nyújtja mint egy
egy 40.000 ft os Oyaide vagy egy 100.000 ft os XLO, de próbáltam QED et is az olyan 20.000 ft volt.
Ha mégse, akkor vagy a rendszeres vagy a füled nem érzékeny rá, ebben az esetben hagyd így oxt öröm é’ bódottá’
Csak kipróbálásról beszéltem. Amúgy nekem pont ellenkező tapasztalataim vannak vele.trane írta: ↑2019.04.22., hétf. 18:32Audio Note AN-V-ről van szó - de szvsz felejtsd el, a saját (Audio Note) rendszerén kívül nem/sem ér annyit, amennyiért meg tudod venniDonThomasino írta: ↑2019.04.22., hétf. 17:59Tudsz mutatni egy LINK et ?Esetleg ha tudsz kölcsönkérni egy ANV kábelt....
Vagy hagyd ezt a kábelesdit, amíg maradnak a készülékeid.![]()
Tudsz mutatni egy LINK et ?Esetleg ha tudsz kölcsönkérni egy ANV kábelt....
Vagy hagyd ezt a kábelesdit, amíg maradnak a készülékeid.
DonThomasino írta: ↑2019.04.22., hétf. 16:03Esetleg ha tudsz kölcsönkérni egy ANV kábelt....
Én kb olyan javulást várok egy jó IC kábeltől, (persze lehet h itt rontom el)
mint amikor anno a D352 re váltottam a clearwater ről.
Ahogy bedugtam egyből hallottam hogy jobb
nem kellett várni vagy fürkészni a dolgokat.
Jó lenne találni egy ilyet, már ha létezik.
Jelenleg egy 1000 ft os HAMA RCA kábelem van ami kb azt nyújtja mint egy
Vagy hagyd ezt a kábelesdit, amíg maradnak a készülékeid.
Én kb olyan javulást várok egy jó IC kábeltől, (persze lehet h itt rontom elKérdés mi a célod? Ha nem hallasz semmi javulást akkor vegyél egy olcsót amit már hallottál, hogy azt hallod vele amit a drágábbakkal és akkor legalább olcsón megúszhatod.
Ha ennél többet szeretnél kihozni a rendszeredből, akkor más irányban kell sztem indulni.
Kérdés mi a célod? Ha nem hallasz semmi javulást akkor vegyél egy olcsót amit már hallottál, hogy azt hallod vele amit a drágábbakkal és akkor legalább olcsón megúszhatod.DonThomasino írta: ↑2019.04.22., hétf. 12:08
Igen ez igaz ...
Volt clearawaterem nagyon alap de szerintem nem rossz.
D352 re váltottam ami egyértelműen sokkal jobb.
Viszont most olyan gondban vagyok hogy nem tudok hozzá IC kábelt párosítani,
próbáltam párat olcsóbbat-drágábbat RCA-XLR , de különbség nincs vagy elenyésző.
Nem igazán tudom hogy kéne választani hozzá.
Igen ez igaz ...Állítólag annál minden jobb.
Bár sohasem szerettem a vdh kabeleket, még az is zavaró, hogy nem csak jobb vagy rosszabb létezik a sorozatban, hanem az összes másképp szól. Így pláne nehéz viszonyítani őket. És ha egyik mégis tetszik, nem garantált, hogy ha veszel egy drágább, "nagyobbat" az valóban előrelépés lesz.
Állítólag annál minden jobb.
A cleatwater től jobb ?Lényegesen.
Ezt nem ismerem, de szerintem ha kiszámolodMit értesz nagyon drága alatt ? Ezek nem tűnnek rossznak, pár ezer az áruk. Vagy rosszak ?
Mit értesz nagyon drága alatt ? Ezek nem tűnnek rossznak, pár ezer az áruk. Vagy rosszak ?DonThomasino írta: ↑2019.04.21., vas. 05:57IC ből szerintem jobban jársz, ha gyárit veszel.d.janos írta:
Köszi, ez jó is. IC csatlakozóra ötlet esetleg ?
A jó csati nagyon drága lesz, nem biztos hogy megéri majd.
IC ből szerintem jobban jársz, ha gyárit veszel.d.janos írta:
Köszi, ez jó is. IC csatlakozóra ötlet esetleg ?
Na látod én havonta meghúzom a WBT csatlakozót...így aztán a kínai hatás kimarad.
Én beszorítom a csupasz kábelvéget a szorítós csatlakozóba.Így nem kell hangfalcsatlakozó.Ennek a legjobb a hangja..