[
Valóban.
Nem hallottam egyik készülékedet sem, és nem abban kételkedtem, hogy mit hallottál (akár Teac vagy nem) vagy hallottatok többen.A kissé kisarkított hsz-emmel csupán arra szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy nem szerencsés mindent alapvetésként kijelenteni és mindentudó szerepben tetszelegni-sajna nem ment át.
Ugyan más témában szólt hozzá LIMAR (PC-s zenehallgatás)
https://avx.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=6164
de az ő hsz-e szerintem pont ide illik:
"Ami kb. csak annyit ér, hogy megtudjuk az adott magánember véleményét az ő rendszerében az ő füle szerint.
Annak elég alacsony a valószínűsége, hogy rajta kívül valakinek van egy ugyanolyan rendszere, ugyanolyan akusztikai környezete és legfőképp ízlése. Vagyis a véleményének a használati értéke más zenehallgatók számára egyenlő a nullával.
Amúgy az egész kezd hasonlítani a Linn Sondek LP 12-őt "ölő" lemezjátszók és gyártók esetéhez. Érdekes módon a Linn Sondek LP 12 közel 50 éve ettől függetlenül köszöni szépen, jól érzi magát. A többiek 99%-a évtizedek óta a süllyesztőben van már, a gyártók zöme már nem is létezik. De olyan jól esett leírni nekik, hogy a teszteken jobbnak bizonyultak a Linn Sondek LP 12-nél."
[/quote]
Lehet , hogy elbeszélünk egymás mellett, de komolyan (!) , ki hiszi el , hogy az tényleg elég, hogy csak a tulajdonosának tetszen a rendszere? Szerintem ez csak önámítás ! Nem is kicsi!
A Sondekes példa meg olyan mint a Teacos. Csak kevés embert érint és érdekel, így nem fenntartható hosszú távon. Az meg , hogy valamiről leírták , hogy jobb , tényleg annyi csak szerinted, hogy jól esett?! Mert látod itt hal meg ez a dolog......