Azt mondják, "régen minden jobb volt"

Sikerült ! Köszönöm szépen! Én voltam a fax !
Szia ! Köszi , elvileg lehet , de gyakorlatilag nem sikerül . Felismeri , ott van , de nem engedi beállítani hangkimenetnek .
A PRE előfokba be lehet tenni a nagy (tehát 2.1 illetve 2.3) kártyákat. Sőt, szívesen be is számítom egy vásárlás esetén az 1.3 kártyát! (Nem, nem foglalkozom már kiskerrel, de ezt a cserét praktikusan csak így tudnánk megejteni.)TurboSteve írta: ↑2018.12.19., szer. 14:37Sziasztok !
Belelestem a Pre belsejébe (...bocsánat Zsolt) Az alábbi DAC panelt találtam benne:
Jól látom , hogy ez egy 1.3-as panel? Be lehet tenni ennek a helyére a 2.3-t (vagy egy 2.1-t) ?A__BE39.jpg
Nagyon kedves észrevétel, köszönöm. De abban, hogy ez így alakult, volt tudatosság is a részemről. Az okokról és egyebekről szívesen beszélgetek egy AP Klub keretében "négyszemközt". Idén ugyan a klubélet "kicsit" lehalt de jövőre újra indul és mindenkit szeretettel látunk aki érdeklődik nem csak a Heed termékek, hanem úgy általában az audio azon olvasata iránt, amit képviselek, képviselünk. No és az AP Klub nem ragad(t) le a száraz hifinél, gondoljunk csak 'akvapark' (András barátom) előadásaira, vagy Kallai Nóra bemutatójára és Hábetler András opera kalauzára! Ezt a jövőben sokkal szervezettebben és tudatosabban kívánjuk csinálni!natib írta: ↑2018.12.15., szomb. 16:21Megint dagad a mellünk, de miért csak a Heed fórumot olvasók tudnak erről?
(Zsolt, természetéből adódóan nem fogja széles körben híresztelni)
Kedves fórumtársak! Gondolkozzunk, hogyan juthatna el ennek a 30 éve szisztematikusan épülő sikertörténetnek a híre sokkal többekhez, legfőképp azokhoz akik nem berendezéseket, jól hangzó márkaneveket, hanem zenét szeretnek hallgatni.
Az Abacus egy sokkal modernebb, korszerűbb szerkezet, DSD kompatibilis.
Megint dagad a mellünk, de miért csak a Heed fórumot olvasók tudnak erről?
Akkor átfogalmazom: jókor érkezett elismerés!asebestyen írta: ↑2018.12.13., csüt. 20:21Ezt kevésbé látom ajándéknak, mint a tudás és munka elismerésének, de persze értem...![]()
Egyben én is gratulálok Zsoltéknak!
Ezt kevésbé látom ajándéknak, mint a tudás és munka elismerésének, de persze értem...