Tegnap végleg eldőlt.
Nem tegnap született a döntés, de tegnap végleg lezárult azzal, hogy a régi készülékek visszakerültek Zsolthoz.
Talán írtam korábban, ezek nem egészen "sorozat" darabok voltak, így az alku eleve úgy szólt, váltás esetén vissza a feladónak.
Bejáratódott az x2, pontosabban összejáródott a rendszer.
Mondhatnám azt is, összeért - annyira, hogy a végén el sem végeztem az ellenpróbát, vagyis nem próbáltam ki ismét az Si3-at az x2 nélkül.
Minek?
Hallom és tudom, az egész így kerek.
Jó-jó, előtte is azt mondtam, utána megbontottam, majd újra sokat dolgoztam, hogy az legyen.
Most megint az, kicsit másként, mint előtte, de most nagyon.
Azt nem mondom, hogy "kerek
ebb" hiszen épp magam szoktam hivatkozni Jóapám mondására, a jóságnak nincsenek fokozatai, ez igazából nem egy fokozható melléknév - illetve grammatikailag fokozható de sok értelme nincs.
Huh, milyen bonyolultan sikerült megfogalmaznom azt, hogy a
"jónál nincs jobb..."
Vagy szeretnétek Madáchot?
"Be van fejezve a nagy mű, igen.
A gép forog, az alkotó pihen.
Év-milliókig eljár tengelyén,
Míg egy kerékfogát ujítni kell."
Az biztos, hogy én már nem fogom "újítni"
Talán még megmoccan a bogár azzal kapcsolatban, hogy a hf kábelt egy másik egyeres kábelre cseréljem. Azt ugyanis ez a tekergés végérvényesen bebizonyította, hogy nekem a tömör egyeres kábel a kattanásom, hf vonalon mindenképp. Lehet, hogy bejönne az a tézis (érted, tééézisss ....

) hogy ilyenkor a rendszer összes kábelét erre kell cserélni.
Túrhatnám a netet DNM kábelek után, jöhetne az újfajta, négyeres biwire virzió (basszus, lebuktam, hogy már fel is túrtam a netet....) meg kereshetnék IC kábelt Eichmann BulletPlug RCA dugókkal.
Tuti más lenne a hang, még az sem kizárt, hogy valamit még reszelne az összképen.
DE NEM!
Esténként leülök, és élvezem a zenét.
Köszönöm, megérkeztem. Örülök és újra csak
köszönöm!
Mostanában több olyan vendégem volt, aki nem hifizik, de a zenét kedveli.
Persze, hogy a szemük megakadt az Enigmákon, utána meg a fura fekete cipősdobozokon.
- Meghallgathatják?
- Hogyne!
- Fúúú. Aztaaaa. Dejószól...
Őszinte csodálkozás az arcokon.
Na, nem mintha bármiféle (ön)igazolásra lenne szükségem, de tudjuk, a leghitelesebb tesztelő a nem hifista tesztelő ...
Ps: Na jó, egy területen még vekereg a bogár, gondolkodom, hogy az Edwards Audio Apprentice helyett nézek egy egy fokkal jobbat. Csak az a baj, hogy ezzel is jól szól ... az alap Rega RB101 kar, és az annyira alap AT3600 hangszedő, aminél alapabb már ebben a műfajban nincs. Az öreg '70-80-as évekbeli magyar LP-im mintha ezekhez lennének kitalálva.
Hogy a végére még egy klasszikust, Kolompár Sándor Polgár Jenő videóját idézzem:
"Kizárt dolog, mert nem tudom..."