Mert én ezt írtam: "Természetesen vannak otthon is jó éttermek"
Khm... ;-)

nagyon egyetertek

Én annyira azért nem, elég egy síkú az osztrák konyha (persze szerintem )greenbio írta: ↑2019.07.26., pén. 11:10Ezt meg tudom erősíteni. Bicikli túrán voltunk Ausztriában és MINDENHOL ahol megálltunk (random helyeken) nagyon jókat ettünk, bárhol álltunk meg. friss finom volt minden, isteni csapolt lager sörök, mosolygós és gyors kiszolgálás. egyszóval olyan minőségű szolgáltatás MINDENHOL, amit itthon nagyon ritka...Vasti írta: ↑2019.07.26., pén. 00:11Nem igazán ide tartozik, de Ausztriában élünk egy ideje, és ezen, mármint a kaják minőségén még mindig meglepődök - vagy csak szerencsém van ;-)
OK, vannak kedvenc éttermek: de ha tehetjük, kirándulunk erre-arra, és néha olyan helyeken eszünk, hogy otthon biztosan nem mennék be ;-) Valami semmi kis tó partján egy azt sem biztos, hogy étterem, pár kiránduló lézeng a környéken, a rutintalan magyar félve azért csak bemegy (otthon ennél sokkal jobbnak tűnő helyeken is simán gyanús dolgokat szolgálnak fel) , megkapjuk az ételt, és csak hümmögünk. Minden atom friss, a rántott husi is tökéletes ;-) , minden jól elkészítve, nagy adag, kedves kiszolgálás.

A VakVarjú valahogy franchise lett... van belőle már vagy hat a fővárosban, de a étlapok csak stílusukban hasonlítanak egymáshoz. A csak nyáron működő kopaszi-gáti Vakvarjúnak pl. köze nincs ételekben a másik XI. kerületi, meglehetősen eldugott és "érdekes" környezetben budai VakVarjúhoz - utóbbi nagyon jó szerintem, még ha az őszhajú "fő" pincér kissé flegma is...

És reméljük a minőségi fizetések is kiszorítják a selejtet

Na, már megint beelőzött valaki

Egyrészt szvsz egyáltalán nem ritka (nem is nagyon értem, miért írod, hogy nálunk nagyon ritka, nekem TELJESEN más a tapasztalatom. Pedig Ausztriában is rengetegszer megfordultam már), másrészt tedd oda az árakat is, hogy teljes és korrekt legyen a kép.greenbio írta: ↑2019.07.26., pén. 11:10Ezt meg tudom erősíteni. Bicikli túrán voltunk Ausztriában és MINDENHOL ahol megálltunk (random helyeken) nagyon jókat ettünk, bárhol álltunk meg. friss finom volt minden, isteni csapolt lager sörök, mosolygós és gyors kiszolgálás. egyszóval olyan minőségű szolgáltatás MINDENHOL, amit itthon nagyon ritka...Vasti írta: ↑2019.07.26., pén. 00:11Nem igazán ide tartozik, de Ausztriában élünk egy ideje, és ezen, mármint a kaják minőségén még mindig meglepődök - vagy csak szerencsém van ;-)
OK, vannak kedvenc éttermek: de ha tehetjük, kirándulunk erre-arra, és néha olyan helyeken eszünk, hogy otthon biztosan nem mennék be ;-) Valami semmi kis tó partján egy azt sem biztos, hogy étterem, pár kiránduló lézeng a környéken, a rutintalan magyar félve azért csak bemegy (otthon ennél sokkal jobbnak tűnő helyeken is simán gyanús dolgokat szolgálnak fel) , megkapjuk az ételt, és csak hümmögünk. Minden atom friss, a rántott husi is tökéletes ;-) , minden jól elkészítve, nagy adag, kedves kiszolgálás.

Ezt meg tudom erősíteni. Bicikli túrán voltunk Ausztriában és MINDENHOL ahol megálltunk (random helyeken) nagyon jókat ettünk, bárhol álltunk meg. friss finom volt minden, isteni csapolt lager sörök, mosolygós és gyors kiszolgálás. egyszóval olyan minőségű szolgáltatás MINDENHOL, amit itthon nagyon ritka...Vasti írta: ↑2019.07.26., pén. 00:11Nem igazán ide tartozik, de Ausztriában élünk egy ideje, és ezen, mármint a kaják minőségén még mindig meglepődök - vagy csak szerencsém van ;-)