A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sziasztok!
Rég jelentkeztem, olyannyira, hogy a régi nicknevem el is veszett. Mindegy. Legutóbbi munkánk, 6 db (3 pár) minőségi aktív 2 utas monitor készítése volt. 15 literes, kétutas reflexdobozok, SB mélyközép és magassugárzóval, aktív elektronikával.
Megrendelésre készültek, visszajeézések alapján kiváló kis dobozok lettek. 2 pár elkelt, még van egy páros ami eladó. Ha esetleg érdekel, keresd meg a hirdetést az adás-vétel topikban. Berakok pár képet az építésről és a komponensekről!
Csatolmányok
20181025_134310.jpg (156.81 KiB) Megtekintve 90236 alkalommal
20181025_134257.jpg (62.17 KiB) Megtekintve 90236 alkalommal
20181025_134240.jpg (151.96 KiB) Megtekintve 90236 alkalommal
20181025_134214.jpg (165.28 KiB) Megtekintve 90236 alkalommal
20180530_143137.jpg (1 MiB) Megtekintve 90236 alkalommal
Sziasztok!
Rég jelentkeztem, olyannyira, hogy a régi nicknevem el is veszett. Mindegy. Legutóbbi munkánk, 6 db (3 pár) minőségi aktív 2 utas monitor készítése volt. 15 literes, kétutas reflexdobozok, SB mélyközép és magassugárzóval, aktív elektronikával.
Megrendelésre készültek, visszajeézések alapján kiváló kis dobozok lettek. 2 pár elkelt, még van egy páros ami eladó. Ha esetleg érdekel, keresd meg a hirdetést az adás-vétel topikban. Berakok pár képet az építésről és a komponensekről.
Csatolmányok
20180328_173547.jpg (910.76 KiB) Megtekintve 90243 alkalommal
20180328_173531.jpg (1.04 MiB) Megtekintve 90243 alkalommal
20180328_113638.jpg (643.59 KiB) Megtekintve 90243 alkalommal
20180328_113620.jpg (1.06 MiB) Megtekintve 90243 alkalommal
20180328_113559.jpg (666.55 KiB) Megtekintve 90243 alkalommal
gondolom minőségben is hozza
Mi az hogy!! Volt szerencsém meghallgatni ma és lenyűgözött! Megvizslattam közelről is - a kivitel mondhatni "gyári".
Ezúton is gratulálok még egyszer a tulajnak és a gyártónak!
T
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum
Olyan hangulatjelet kerestem volna,ahol az emberkének lesik az álla...
Tényleg brutális!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Olyan hangulatjelet kerestem volna,ahol az emberkének lesik az álla. Nem találtam. De az államat sem. Gratulálok, méretes darab lett, gondolom minőségben is hozza, amit gondoltál.
(Esetleg a méreteit, leírnád?)
Elkészült, és már nálam muzsikál Kalmi és Pisti80 által készített "dobozkám". Eddig nem ismertem sem Kalmi, sem Pisti80 munkáját, személyesen is csak nyáron találkoztam Velük, amikor megálmodtam ezt a kisebb monstrumot (több mint 100 kg lett a súlya a tárolódobozával.. nálam magasra kellett vinni szűk helyen, 4-en is megszenvedtünk vele ).
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy pont azt kaptam, amit megálmodtam. Ez igaz mind a külső, mind a tartalmi részét tekintve. Két remek szakembert ismertem meg, akiknek bizalmat előlegeztem meg, hisz a végeredmény egy egyedileg megálmodott dolognál nem volt szavatolva. Örülök, hogy belevágtam, mindemellett tudom, hogy ez a doboz bőven okozott fejtörést, és pluszmunkát mindkét gyártónak, akik mégis addig "faragták", amíg tökéletes nem lett a kezük alatt. A tapasztalatom sajnos az kishazánkban, hogy ritka az ilyen lelkiismeretes ember, úgyhogy a magam részéről óriás respect Kalminak, és Pisti80-nak is!!
A dobozok hangjáról egyelőre annyit, hogy nekem az egyik lényeges igényem az volt, hogy kis hangerőn is telt mélyhangokat kapjak, mert sokat megy a zene nálam a háttérben. Ezen felül mindenképp aktívat szerettem volna, az utólagos szobához hangolási lehetőségek miatt. Természetesen ezeket mind tudja a doboz könnyedén. A mélyhangjairól csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, könnyen beterítik a 35 nm-es helységet kis hangerőn is. Zártak a dobozok, nyilván ez is rendkívül jó hatással lett a tiszta, megfogott, pontos mélyekre. Nagy hangerőn, meg egyszerűen egy precíz falbontó géphez tudnám csak hasonlítani. Brutál.
A magas, ill. a középhangok is versenyben vannak a top minőséget tekintve, Kalminak több dobozában is ez a magassugárzó lett korábba beépítve, talán nem véletnelül.
A teljes hangképről majd még később írnék, egyelőre még beállítás, bejáratás, kábelzgetés, stb.. alatt van a rendszer, talán majd az ünnepek alatt lesz lehetőségem többet hallgatni.