A "de" nyugodtan kimaradhat a mondatodból, így olyan mentegetőzésnek hangzik. Van ráció a megoldásban.
Bizonyára nem véletlenül hallgatod.
A "de" nyugodtan kimaradhat a mondatodból, így olyan mentegetőzésnek hangzik. Van ráció a megoldásban.
Körülbelül erről van szó. A kimenőtrafó nem tartalmaz különálló primert és szekundert,
Szerintem például a Luxman erősítői sokkal jobban illenek a Sonus Faberekhez.
Elnezest a tudatlansagomert de legyszi el tudnatok magyarazni a ketto kozotti kulonbseget es, hogy mit jelent az autortrafós?
Annyira "kell" SF hangsugárzót McIntosh-al párosítani, mint a Focal-t a Naim-el.
Nem nalam van en meg nem hallottam de a srac teljesen el van kenyodve, hogy nem szol olyan jol a 7900-as mint ahogy szolt az 5300-as. Ma megyek hozza hallgatozni. :) SF Olimpica III hangfalai vannak es egy Marantz mediaplayer.trane írta: ↑2018.11.14., szer. 15:22pl. az egyikhez jobban illeszekednek impedancia-szempontból a hangfalaid, vagy az egyiknek nagyobb áram-tartalékai vannak a hangfalaid meghajtásáratottyi írta: ↑2018.11.14., szer. 15:14Hi, nemtudja valaki mitol lehet az ugyan abban a konfiguracioban es csak a ket erosito valtozott, hogy a McIntosh MA7900 halkabban szol joval mint az MA5300? Ugy gondolna az ember, hogy az erosebb erositot eleg lesz pl negyed hangon hallgatni erre nem ez tortent. Az egyik 2x100 watt a masik 2x200.![]()
Amit írtál annak semmi értelme! Remélem Te is tudod!jozeph írta: ↑2018.11.08., csüt. 14:40Szevasz!
Az én saját véleményem, úgy válassz erősítőt,hogy a kívánt max.hangerő teljesítményt
30%-kal haladja meg az erősítő teljesítménye.
A Denonok elég izmosak, nem toroidosak,van erejük.
720ae-t nem hallottam,de alatta fölötte mindegyiket.
A hátlapján 200W fölvett teljesítményt írnak.
tamagaba írta: ↑2018.11.07., szer. 07:39Hello,tnp írta: ↑2018.11.06., kedd 21:37Nagyon köszi!![]()
A lágyság az nem para. Denonra hajlok egyre-inkább :) Úgyhogy megpróbálok belehallgatni.
Doky írta: ↑2018.11.06., kedd 21:26
Egy 90dB-es hangdobozhoz normál szobaméret esetén (16-20 nm) egy 30-40 wattos erősítő simán elegséges lehet ha rendesen megépített készülék,
A dobozokat nem ismerem, da az árát figyelembe véve valami hasonló kategóriás készülékben gondolkozz.![]()
A kis Nad szerintem kevés lenne (belépő Nad-ot hallottam) de a 32x már jó választás (az aprókban is van) lehet!
Az említett Denon elég erös de a karaktere kicsit lágy, ami akár jó is lehet ha azt kedveli az ember.
A PMA 700AE-re gondolsz?
Nagyon kis gyösz belül. Se kondi, se trafó, a panel tele átkötésekkel - nem néz ki valami jól
A dobozt hallgattam a són, elég jó hangja volt, komolyabb motor kéne neki :) szerintem
Doky írta: ↑2018.11.06., kedd 21:26Egy 90dB-es hangdobozhoz normál szobaméret esetén (16-20 nm) egy 30-40 wattos erősítő simán elegséges lehet ha rendesen megépített készülék,tnp írta: ↑2018.11.06., kedd 11:24Köszönöm szépen!
Igen, én is emiatt gondolnék a Denon erősítőkre.
Mindeközben a Polk meg ezt írja az Signature S50-ről: "A keresztváltási frekvencia 2500Hz, az érzékenység 90 dB, aminek köszönhetően már egészen alacsony, 20 wattos erősítő teljesítménytől ajánlható a hangfalak használata, ugyanakkor jól is terhelhetőek."
A dobozokat nem ismerem, da az árát figyelembe véve valami hasonló kategóriás készülékben gondolkozz.![]()
A kis Nad szerintem kevés lenne (belépő Nad-ot hallottam) de a 32x már jó választás (az aprókban is van) lehet!
Az említett Denon elég erös de a karaktere kicsit lágy, ami akár jó is lehet ha azt kedveli az ember.
Egy 90dB-es hangdobozhoz normál szobaméret esetén (16-20 nm) egy 30-40 wattos erősítő simán elegséges lehet ha rendesen megépített készülék,tnp írta: ↑2018.11.06., kedd 11:24Köszönöm szépen!
Igen, én is emiatt gondolnék a Denon erősítőkre.
Mindeközben a Polk meg ezt írja az Signature S50-ről: "A keresztváltási frekvencia 2500Hz, az érzékenység 90 dB, aminek köszönhetően már egészen alacsony, 20 wattos erősítő teljesítménytől ajánlható a hangfalak használata, ugyanakkor jól is terhelhetőek."
Álló hangsugárzóhoz nagyobb teljesítményű erősítőt néznék, mint 40 - 60W. Még akkor is, ha ezt 8 Ohmra adta is meg a gyártó. Csak egy szubjektív vélemény...tnp írta: ↑2018.11.05., hétf. 17:16Sziasztok!
Van valakinek Polk Signature S50 tapasztalata? Mivel hajtja?
Én alapvetően szeretem a Polk hangzást, és közben megszerettem a Denon CD játszót (DCD 700 AE) is.
Polk Signature (vagy RTi3-hoz) filózom, hogy Denon PMA 700/ 720 vagy NAD c316/ 326-tal hajtsam.
Tudom, hogy meg kell hallgatni, csak mindezt minddel megszervezni bonyi.
Ezért kíváncsi vagyok első körben tapasztalatokra, és hifis véleményekre!
RTi3 + NAD 316-ról elég meggyőzően írt az AV-online. Tippelném, hogy hasonlóan viselkedik álló hangfallal is, ha Polk. És jobban izgat egy álló hangfal.
Mindeközben, amennyire meggyőzőnek tűnt a Denon 720-as erősítőteszt, annyira lehúzó volt az elődjéé, a PMA 700-asé.
Előre is köszi a válaszokat.
Esetleg próbáld meg elérni a gyártót, vibavoicekukacgmailpontcom, vagy itt a fórumon VibaVoice néven, ha jól tudom.csucsu100 írta: ↑2018.11.02., pén. 19:43Tisztelt fórumozók! Szeretnék segítséget kérni egy vibavoice alpha-3 végfokról! Túrkáltam a netet, es itt az avx-et is de nulla infót találtam róla. Most került hozzám egy kevésbé szép házikóban amit tervezek lecserélni, de valami infót jólenne tudni a "belbecsről"!