Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
De nem minden a műszaki újdonságokkal telepakolt motorház
Nem hiszem, hogy sokat számít, de én veled értek egyet!
Autós topik autósoknak
Igazad van, tényleg vanquish S, a második meg DBR9, lehet, hogy igazad van, nem tudom mit jelent az R betű, de legyen akkor egy valódi DB9 is belinkelve...
Valószínűleg a két autót más vásárlóközönség veszi, bár jó lenne minegyikből egy-egy itthon...
De nem minden a műszaki újdonságokkal telepakolt motorház, ülj be egy 15-20 éves ferrariba menj vele egy kört, ott aztán igénytelen a műszerfal, a motor is ősrégi elavult V12-es, de amikor kiszállsz, ha ki tudsz, csak annyit tudsz mondani egy darabig, hogy hübazmeg, vagy motorban ott vannak a régebbi Harleyk, ha jól tudom, azok is csapnivaló műszaki szinten állnak, a motor őrültek meg mégis rajonganak értük...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Autós topik autósoknak
Az M5 meg kívűlről "csak" egy kicsit megtuningolt átlag BMW.
Az M5-nél a lemez alatt van a lényeg, habár mondjuk a DB9-et inkább az M6-tal kellene összevetni.
Amúgy az első kép, amit belinkeltél, az nem DB9, hanem egy Vanquish S. A második képen látható gép pedig nem széria modell, hanem csak egy, a DB9 alapjaira épített tanulmányautó.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Autós topik autósoknak
Az M5 meg kívűlről "csak" egy kicsit megtuningolt átlag BMW.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Autós topik autósoknak
Még egy kép ha nem baj..
Autós topik autósoknak
Már bocs, de ez a szemlélet tök tipikus, azokra jellemző, akik csak felületesen követik az autós világ eseményeit.
Hát igen, csak felületesen követem az igaz, sajnos nem teszteltem még egyiket sem, de amit tv-ben, újságban láttam, ott a DB9 nálam abszolult nyerő, lenyűgőz az az autó, úgy néz ki mint egy nő, tudnék nagyon szerelmes lenni... Nem technikáról, alapanyagokról van itt szó, hanem érzésekről, és ott hiába csúcstechnológia az M5 meg néz ki nagyon jól, mégis arra -így messziről- csak azt mondod, hogy ez igen ez egy jó autó. A db9 meg, nem tudom máshogy megfogalmazni, olyan mintha egy műalkotásba ülnél bele.
De az autó egy nagyon emberfüggő dolog, kinek a pap kinek a papné...
Szóval legyen az M5 egy műszaki műalkotás a DB9 pedig egy esztétikai műalkotás ami azért a jelenlegi autóimhoz képest műszaki műalkotás is.
Autós topik autósoknak
Lehet, hogy megbüntetnek. :taps:
De komolyan.
Ez bonyolult dolog, mert hiába használod magáncélra a vontatott járművet is, beleköthetnek bármibe - pláne külföldön.
Én is ettől félek, mégis kellett volna vonóhorgot tetetni az opelra, de hogyan nézett volna aki a vectrán egy vonóhorog?
Most mivel megyünk Oktoberfestre?
Idén nincs lakás ott, ezért gondoltam a lakókocsira, gondoltam lakóbuszra is, de horror ára van a bérletnek olyan 20-30.000ft körül kezdődik naponta, namost kéne 5 napra...
Más szállást találni ilyenkor meg....
Na mindegy majd megpróálunk kisírni egy kis vendégszeretetet, de egy kicsit sokan leszünk egy másfél szobás lakásra 4-5-en plussz a két ott lakó...
Esetetleg nem tud valaki egy olcsó lakóbusz kölcsönzőt? (nem baj, ha fűtés van benne, meg nem 50-el megy maximum, de semmi más egyébb igény nincs...)
Régi álmom egy olyan busz mint ami az orange conty chopperes srácoknak van egy magasított rendes autóbusz berendezve, mekkora bulikat lehetne benne tartani nyáron....
Csak amire lesz annyi pénzem -ha egyáltalán lesz.... - hogy megvegyek egy ilyet, addigra már nem kell majd....
Na mindegy vettem lottót.
Autós topik autósoknak
Azért egy M6-on lehet, hogy jobban elgondolkodnék . . . :taps:
BMW M6 vs. Aston Martin? Ez egyáltalán felmerülhet kérdésként?
Miért nálad melyik győzne?
Szerintem össze se lehet őket hasonlítani, az egyik egy műalkotás a másik meg csak egy autó...
Már bocs, de ez a szemlélet tök tipikus, azokra jellemző, akik csak felületesen követik az autós világ eseményeit.
A BMW mind a mai napig önálló cég, kvázi családi vállalkozás, ezzel szemben az Aston Martin már jó ideje a Ford tulajdona, aminek első és legszembetűnőbb jele a Ford gombok és kapcsolók megjelenése volt az Aston Martinokban. Ennyit a "műalkotásról"... ( a Jaguar-t szokták még hasonlóan "misztifikálni", pedig hát ott is hasonló a helyzet ).
Mondjuk az utóbbi években rákapcsolt az Aston, próbálják menteni a mundér becsületét, méghozzá úgy tűnik, hogy sikeresen. A DB9 és az új V8 Vantage utasterében már nem igen találni oda nem illő részleteket, és állítólag az autó megbízhatósága is sokat javult ( pl. a Vanquish egy rémálom volt ebből a szempontból ).
Ezen kívül az új Aston Martinok már nem csak szépek, hanem műszakilag is rengeteget fejlődtek, azonban e tekintetben még mindig nem érik el az új M5-ös és M6-os színvonalát, amelyeket viszont nyugodtan nevezhetünk "műszaki műalkotásnak". Nyílván az sem véletlen, hogy ha ma megrendeled az új M5-öt, akkor egy két éves várolistára kerülsz. Mellesleg a Top Gear első embere, Jeremy Clarkson a következőt írta róla:
"Alig egy hónapja, amikor kiszáltam a Ferrari F430 volánja mögül, azt gondoltam, hogy talán 20 év múlva, amikor már olyan anyagokat használnak az autóiparban, amiket ma még nem is ismerünk, talán akkor valakik valahol csinálnak majd valami jobbat. Az igazság az, hogy ehhez képest mindössze két hetet kellett várnom. Ennyire jó az új M5, abszolút imádom. Valószínüleg ez lesz a következő autóm"
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Autós topik autósoknak
Van vonóhorog a pickupomom ami teherautónak minősül, de mivel nyilatkoztam, hogy magáncélokra használom nem kellett hozzá tachográf, de mi van ha
külföldön vontatok vele lakókocsit?
Lehet,, vagy megbüntetetnek?
Lehet, hogy megbüntetnek.
De komolyan.
Ez bonyolult dolog, mert hiába használod magáncélra a vontatott járművet is, beleköthetnek bármibe - pláne külföldön.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Van vonóhorog a pickupomom ami teherautónak minősül, de mivel nyilatkoztam,
hogy magáncélokra használom nem kellett hozzá tachográf, de mi van ha
külföldön vontatok vele lakókocsit?
Lehet,, vagy megbüntetetnek?
Autós topik autósoknak
És még egy utolsó.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Autós topik autósoknak
SzembQl is..
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Autós topik autósoknak
Egy másik topicban már írtam róla, de ide is beteszem. Ide jobban is passzol. A cégünk reklámjában szerepelt a kicsike.
Nem csoda, hogy ritkán látni ilyet. Elég égő.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Autós topik autósoknak
Egy másik topicban már írtam róla, de ide is beteszem. Ide jobban is passzol.
A cégünk reklámjában szerepelt a kicsike.
Autós topik autósoknak
Tegnap gocartozással zártuk a napot 16 - 19.30-ig.Izomláz, mindenhol kék zöld foltok. Nem mondta senki hogy ez ilyen melós dolog...
Utánna beültem a devóba, öregem az a kényelem! A szervó nélküli kormánymű könnyedsége a finom puha kényelmes futómű tökéletessége...
Hol voltatok ?
Ez itt a reklám helye!
Ász volt a COM sisak. Mi vittük, így menet közben is tudtunk beszélgetni amíg bírtunk persze
Jó hely! Én is voltam ott jópárszor!
Csak most pár napig zárva volt ha nem tévedek miattunk annyira leamortizáltuk a gépeket .
Autós topik autósoknak
Tegnap gocartozással zártuk a napot 16 - 19.30-ig.Izomláz, mindenhol kék zöld foltok. Nem mondta senki hogy ez ilyen melós dolog...
Utánna beültem a devóba, öregem az a kényelem! A szervó nélküli kormánymű könnyedsége a finom puha kényelmes futómű tökéletessége...
Hol voltatok ?
Ez itt a reklám helye!
Ász volt a COM sisak. Mi vittük, így menet közben is tudtunk beszélgetni amíg bírtunk persze
Jó hely! Én is voltam ott jópárszor!
Autós topik autósoknak
Hallgasd meg a 6.5 literes V12-es AMG-t.
Az sem rossz de nekem a legjobban a v8-as hörgése tetszik. Imádom
Sokan mondják ezt egyébként.
Autós topik autósoknak
Az sem rossz de nekem a legjobban a v8-as hörgése tetszik. Imádom
Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Ezt a perverzséget!
De mi vagyunk a kisebbség. A nagyja jobb szereti ha nem is kell váltogatni. Gyorsuljon ötösben is, és kész.
(Amúgy azért, egy izmos dízelállat jó dolog ám, jó látni mikor erőlködik a benzines, pakolgatja a sebességeket, te meg egész úton végig 5-ösben voltál)
Ezért vesznek automataváltós járgányt.
Azért nem olyan nagy az a réteg, aki nagy autóval jár.
A fiatalabbja (mindenkitletolokazútról) meg tökmind1 milyen kocsiban ül, üveghangon leszabályzásig nyomja neki.
Autós topik autósoknak
Ezt a perverzséget!
De mi vagyunk a kisebbség. A nagyja jobb szereti ha nem is kell váltogatni. Gyorsuljon ötösben is, és kész.
(Amúgy azért, egy izmos dízelállat jó dolog ám, jó látni mikor erőlködik a benzines, pakolgatja a sebességeket, te meg egész úton végig 5-ösben voltál)
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Persze, a fogyasztásbeli előny, főleg városban, meg dögnagy autóknál nagyon is a dízelek mellett szól, nem beszélva az autóúton való lazán 5-ösben előzgetésről, visszaváltások nélkül - nos az is kényelmes dolog.
Én szeretem visszapakolni...
Autós topik autósoknak
Ma este is Top Gear!
Autós topik autósoknak
Nekem a kedvencem akkor is az 5500 ccm-is v8-as kompresszoros AMG motor a kedvencem. Olyan hangja van mint 1 repülőnek. A Top Gear-ben a fő csókának is egy SL55 AMG-je van és azt mondta olyan a hangja mint 1 Messerschmidt-nek
Nekem is kell