Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Re: Új fórummal kapcsolatos GY.I.K.
Tudom, nem égnek a vonalak...
De, engem dobal folyamatosan...
Laptop, tablet, mobil (az első lan, a többi wifi és mobilnet) egyaránt érintett...
És a cím ez: https://avx.hu/forum/ (áthúzva a https)...
De, engem dobal folyamatosan...
Laptop, tablet, mobil (az első lan, a többi wifi és mobilnet) egyaránt érintett...
És a cím ez: https://avx.hu/forum/ (áthúzva a https)...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Na nálam a tableten megszűnt létezni az oldal.
Crome böngészőn adatvédelmi hibát ír,a Firefoxon meg gond van a vebhely biztonságával szerinte.
Crome böngészőt használva egy piros háromszöget mutat egy felkiáltójellel benne,és utána a https is piros,pirossal áthúzva a tabletemen.De így is bejön már végre az oldal.Firefox böngészőn ugyanitt csak bejelentkezni kellett,és nem volt biztonsági figyelmeztetés sem.
Na mindegy,most már jó.
- csandaz
- Adminisztrátor

- Értékelés: 184
- Kapcsolat:
Teljesen friss biztonsági aláírást igényeltem, nekem friss böngészővel egy bejelentkezés volt. A tableten kellene böngészőt frissíteni, esetleg nem a beépítettet használni és jónak kell lennie
Na basszus,nagy nehezen sikerült.Remélem most már vége a reszelgetésnek.
Most akkor konkrétan hogyan kell keresni a fórumot?A telón csak újra kellett bejelentkezni,de a tableten bárhogy keresem,azt írja hogy az ön kapcsolata nem privát.
Szóval mit csináljak hogy bejöjjön az oldal? Most állandóan valami adatvédelmi hibát ír.
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Igen sajnálom, azt hittem ilyen korán nem sokan vannak fel.... amíg kalapáltam addig kiléptette az embereket, most már befejeztem működnie kell
en is. illetve a fejlec is mas, nincs pl. a "forum megjelölese olvasottkent" vagy hasonlo jobbra fent rakattinthato resz
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6467
Ezzel én is vagyok, ma reggel már háromszor kellett újra belépnem.Talán jön csandaz és elmondja (ill. remélhetően orvosolja is) a problémát.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
Nem tudom mi változott (https?), de Engem ma reggel folyamatosan kiléptet a fórum.
Belépek - fórum kezdőlapra tesz, katt az olvasatlan hozzászólásokra, kiléptet és kezdőlapra tesz. Kvázi nem érem el az olvasatlan hozzászólásokat...
Belépek - fórum kezdőlapra tesz, katt az olvasatlan hozzászólásokra, kiléptet és kezdőlapra tesz. Kvázi nem érem el az olvasatlan hozzászólásokat...
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Ellenfényben való komponensfotózás igazán kikophatna már. Nagy talány ez, hogy miként gondolja az ilyet valaki jónak. Lehet erre mondani, hogy vannak nagyobb problémak fórumon belül és kívül, de szerintem röhej.
[/quote]
Ebbe most felesleges belemenni, amikor egyszerű dolgokat sem tudnak bizonyos userek betartani.
[/quote]

Ebbe most felesleges belemenni, amikor egyszerű dolgokat sem tudnak bizonyos userek betartani.
[/quote]
Ne terjessz rólam hazugságot,cserében én sem terjesztem rólad az igazságot."Gordon Gekko"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
Ha azt gondolod,hogy meg tudod csinálni,vagy ha azt,hogy nem tudod,mindkét esetben igazad van." Henry Ford"
Nincsen sem jó,sem rossz.Csak a gondolat teszi azzá" Shakespeare"
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9555
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Nos, én azt nem értem most sem hogy miért nem lehet írt és íratlan szabályokat betartani!
Tegyük fel nem is kellene jelenteni mert eszem ágában nem lenne hogy egy ilyen közösségben hirdessek minden "lomis cuccot!
Erre ott a lófogás, vakera...
Tegyük fel nem is kellene jelenteni mert eszem ágában nem lenne hogy egy ilyen közösségben hirdessek minden "lomis cuccot!
Erre ott a lófogás, vakera...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 9555
Amennyiben ilyet találtok, jelentsétek légyszi. Nem olvassuk el az összes hirdetést.Doky írta: ↑2018.10.15., hétf. 18:51Ha jól látom a "vakera" meglepte az apróhirdetési részleget...
Persze, én megértem hogy vannak páran akik beszámolnak dolgokat és egyből hordetik, ezzel nincs is gond!
De engem kicsit zavar hogy a "biziboltja árúkészletét" ide tólja valaki... vagy többen...
Igen, igen tudom hogy páran kintről "lomizott" dolgokat hirdetnek "reális áron" de nem egyszerre 5 - 15 terméket kategóriánkent.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ha jól látom a "vakera" meglepte az apróhirdetési részleget...
Persze, én megértem hogy vannak páran akik beszámolnak dolgokat és egyből hordetik, ezzel nincs is gond!
De engem kicsit zavar hogy a "biziboltja árúkészletét" ide tólja valaki... vagy többen...
Igen, igen tudom hogy páran kintről "lomizott" dolgokat hirdetnek "reális áron" de nem egyszerre 5 - 15 terméket kategóriánkent.
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Ez a kezdetek óta meg van, mielőtt belépek, az oldal így fogad:
Ez a kezdetek óta meg van, mielőtt belépek, az oldal így fogad:
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6467
Nem plusz munkát akarunk, hanem azt, hogy ha egy mód van rá ne nyitogasson már mindenki új topikot ugyanannak a cuccnak, ha van lehetőség a régi nyitására.bitrograde írta: ↑2018.07.31., kedd 21:23Nem igazán értem a dolgot, miért szeretnétek magatoknak plusz munkát.tonee73 írta: ↑2018.07.31., kedd 21:05...ott a jelentés gomb-le kell írni, hogy nyitást kér és kinyitjuk.A nyitási funkció nem lesz elérhető-csak zárni tudja mindenki a saját maga által nyitott topikokat.bitrograde írta: ↑2018.07.31., kedd 12:57Az előző fórum idején indított, majd annak idején lezárt adás-vételi témát hol és hogyan tudom megnyitni? Nem találok ilyen lehetőséget felkínáló menüpontot, lenyíló ablakot, stb. Lehetséges vajon, vagy újat kell indítanom. Előre is köszönöm a választ.
Közben nyitottam egy újat neki, amiben belinkeltem a régit.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Nem igazán értem a dolgot, miért szeretnétek magatoknak plusz munkát.tonee73 írta: ↑2018.07.31., kedd 21:05...ott a jelentés gomb-le kell írni, hogy nyitást kér és kinyitjuk.A nyitási funkció nem lesz elérhető-csak zárni tudja mindenki a saját maga által nyitott topikokat.bitrograde írta: ↑2018.07.31., kedd 12:57Az előző fórum idején indított, majd annak idején lezárt adás-vételi témát hol és hogyan tudom megnyitni? Nem találok ilyen lehetőséget felkínáló menüpontot, lenyíló ablakot, stb. Lehetséges vajon, vagy újat kell indítanom. Előre is köszönöm a választ.
Közben nyitottam egy újat neki, amiben belinkeltem a régit.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Az a legjobb ha megkéred az egyik admint hogy nyissa ki (ez a funkció nem aktív számunkra egyenlőre) és azt folytasd, ne nyiss másikat.bitrograde írta: ↑2018.07.31., kedd 12:57Az előző fórum idején indított, majd annak idején lezárt adás-vételi témát hol és hogyan tudom megnyitni? Nem találok ilyen lehetőséget felkínáló menüpontot, lenyíló ablakot, stb. Lehetséges vajon, vagy újat kell indítanom. Előre is köszönöm a választ.
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Az előző fórum idején indított, majd annak idején lezárt adás-vételi témát hol és hogyan tudom megnyitni? Nem találok ilyen lehetőséget felkínáló menüpontot, lenyíló ablakot, stb. Lehetséges vajon, vagy újat kell indítanom. Előre is köszönöm a választ.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 52
Még szerencse hogy nem töröltem, ha meg akarom nyitni akkor
tőlem kéri a törlés megerősítését.
A másik dolog v.szeg egy konkrét hirdetéshez kapcsolható (de én nem vagyok sz_ámítástechnikus)
most éppen nem tapaszalom a jelenséget
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,
holisztikus szemléletű gondolkodó, spirituális anyag suttogó…
mellesleg nem vagyok százas, sosem voltam olyan gyenge IQ-ra
- csandaz
- Adminisztrátor

- Kapcsolat:
Visszavont privát üzenet? Az hol van?
Milyen mining-ról beszélsz?
Google script van betéve 3 helyre, nekem is égeti a gépem a 3 animáció, ez ezzel jár!
Milyen mining-ról beszélsz?
Google script van betéve 3 helyre, nekem is égeti a gépem a 3 animáció, ez ezzel jár!
- cat7505
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 52
Két dolog:
A visszavont privát üzenetet biztos hogy kell nekem látni mint címzettnek és még jóvá is hagynom a törlést?
A másik, Reklámokról és kattintásokról volt szó, de Mining-ről viszont nem hallottam...
csak látom hogy "kapás" van az oldalon.
A visszavont privát üzenetet biztos hogy kell nekem látni mint címzettnek és még jóvá is hagynom a törlést?
A másik, Reklámokról és kattintásokról volt szó, de Mining-ről viszont nem hallottam...
csak látom hogy "kapás" van az oldalon.
Intuitív és autodidakta alkotó (DIY-er), középsúlyú pákaforgató,