Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Wittao mozi- és zeneszobája

Csutka

Re: Wittao mozi- és zeneszobája

Hozzászólás Szerző: Csutka »

fapaci írta:
2018.07.17., kedd 09:56
Csutka írta:
2018.07.17., kedd 09:43
De a hozzászólásod még Fapacinak is tetszett, aki pedig tápkábeleket gyárt. gondolkodik.gif
Mert szerintem jól leírta a helyzetet. De miért furcsa ez Neked?
Tápkábeleket (is) készítesz és elégedett vásárlóid vannak.
Nem a szépségük miatt veszik a kábeleket, ha jól gondolom.
Gondoltam az említett "PC tápkábel démon" és az istálló talán más véleményt vált ki belőled, de nekem mindegy!
:smile32:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10962
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Csutka írta:
2018.07.17., kedd 09:43
De a hozzászólásod még Fapacinak is tetszett, aki pedig tápkábeleket gyárt. gondolkodik.gif
Mert szerintem jól leírta a helyzetet. De miért furcsa ez Neked?

Csutka

ZolaBA írta:
2018.07.17., kedd 09:04
Csutka írta:
2018.07.17., kedd 08:21
Én azt kérdeztem, hogy mitől gagyi valami? Nem hiszem, hogy ezt a szót érdemes lenne használni bárkinek az erősítőjére mondjuk.
Bocs, de a "gagyi" szóhasználatot te kezdted tegnap este :) olvasd vissza.
Vinkler, majd Aszpirin és utána én. Csak azért, mert gondoltam egy régebbi olcsó Denon az gagyinak számít akkor.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Csutka írta:
2018.07.17., kedd 08:21
Én azt kérdeztem, hogy mitől gagyi valami? Nem hiszem, hogy ezt a szót érdemes lenne használni bárkinek az erősítőjére mondjuk.
Bocs, de a "gagyi" szóhasználatot te kezdted tegnap este :) olvasd vissza.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

giotto14 írta:
2018.07.17., kedd 08:10
Egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mennyit ér meg egy áramregeneráló / generáló eszköz. Felesleges matekozni, hogy hány forintos eszközparknál éri meg. Ez nem vudu, ahogy az eszközök rezgéscsillapítása, kábelezése sem az. Nekem a P10 már azért is megéri, mert védi a finom elektronikákat, megnövelve azok élettartamát.
Rendszeresen eljutunk mondjuk úgy a hívők és szkeptikusok közötti vitákhoz :) és a cérna többnyire ott szakad, hogy a hívők mindent konkrétan kihallanak, szerintük minden pénzt megér egy tápgenerátor vagy egy kábel és felesleges azon gondolkodni, hogy hány százaléka legyen a rendszer árának a kábelek ára vagy hány milliós rendszernél éri meg egy tápgenerátor :) A szkeptikusok meg állandóan védik a képzeletbeli idetévedő olvasót (vagy magukat, pénztárcájukat) a hívők tényként tálalt szubjektív véleményeitől. :D Szerintem ennek sosem lesz vége, ha nem alakul ki egy középvonal a nyers bitek és misztikum között. Ehhez viszont nyitottnak és befogadónak kellene lenni mindkét oldalon. Szerintem igenis jó megközelítés a 20% kábelár, vagy tápgenerátor kérdésben, hogy amíg a rendszer ára nem több, esetleg jóval több addig hatékonyabb másra költeni.

Korábban egy kábeles thread-ben volt egy megszívlelendő gondolat, hogy egy drága elemmel a rendszerét bárki teljes joggal érezheti jobbnak, mert végeredményben számára azzal örömtelibb a zenehallgatás, de ez egyáltalán nem jelenti azt is, hogy más jobbnak hallaná. Erőltetett példával két szőke nő közül a többség a híres színésznővel töltött estét értékelné többre, még akkor is, ha ezt "az árán kívül" semmi más jellemző nem indokolná :rolleyes:

Csutka

ZolaBA írta:
2018.07.17., kedd 07:11
a "gagyi" erősítő megszűnik gagyi lenni a drága kábeltől? ez számomra logikátlan.

Nem tudom ki találta ki ezt a "pc tápkábel" démont, de kezd az egész értelmetlen vallási dogma lenni. Minden ami fekete pvc (?) az látatlanul, meghallgatatlanul is szar és minden ami kígyóbőrbe van húzva az jobb, miközben helyenként már ott tartunk, hogy a standard gyári kábelnél nem csak a pofátlanul vastag keresztmetszet jobb, de már az életveszélyesen vékony is, pláne ha prím számú szálakból áll...

Következő baj, hogy ugyanaz a levegő van a hifinél, mint egy istállóban :D Ja nem, arra nem épülnek még bizniszek.

Előző oldalon a 16800 dodós kábelnél azért elgondolkodtam, ki meri állítani, hogy a mondjuk fele annyiba kerülő 8400 dolláros kábelben nincs benne a tudás, alapanyag és gyártástechnológia? .. és ha mondjuk az árat felezve elkezdünk lefelé menni, akkor hol lesz az a határ, ahol már nem fér az árba a valóban hallható minőségi munka?

Másik gondolat... szinte 99,9%-ban elmondható, hogy a gyártók ha akarnak valamit készíteni ez lehet bili, létra vagy tápkábel abból fognak kiindulni, hogy mijük van, milyen gépek, milyen alapanyagok, milyen szakember. Az asztalos fa létrát fog készíteni, a lakatos fémet, a kőműves csinál egy betonlépcsőt. Melyik a jobb? a célra talán mindegyik elég jó, miközben mindegyiknél megvan a marketing miért az övé a tökéletes választás.

végére egy hülye gondolat és befejezem:)) imádom olvasni a tesztelésekről írott véleményeiteket, de komolyan! pláne kábelekről. Megpróbáltam, nekem nem megy ... csomó leírás már hozza az irodalmi szintet, és annyira kíváncsi lennék, hogy aki több soron át tudja értékelni a nüansznyi különbségeket az milyen volt anno verselemzésből?:))) szerintem biztos brillírozott ott is:))
[/quote]

Az egészben az a jó, hogy semmi sem kötelező.
Amennyiben elégedett vagy az erősítőd mellé csomagolt tápkábellel, nem kell venned kígyóbőrbe bújtatottat.
De ha a topik gazdája írásait elolvasod, Wittao nagyon nem tartotta fontosnak ezeket és a legjobb a tesztjeiben, hogy kipróbál dolgokat és leírja azt is, amit másképpen gondolt és másképp tapasztalt.

A "gagyi nem lesz gagyi egy tápkábeltől"...
Ezt valaki leírta, vagy csak van egy elképzelésed a fejedben és azt akartad megosztani?
Nekem a legjobb hangú sztereó erősítőm egy 40 ezer forintos Bay Audio Chaconne volt. Na akkor ez gagyi?
Marhaság ehhez mondjuk egy 20 ezer forintos Audioquest tápkábelt venni? Szerintem nem hülyeség.

Ugyanaz a levegő a hifinél, mint egy istállóban?
Hát akkor kellemes lélegzést kívánok neked az istállóban! :D

A kábeles rész OK, de fogkefét is lehet venni több millióért. Nem kötelező - az a lényeg.

"Fa létra, fém létra, betonlépcső" - talán a DIY gyártókra igaz.

"PC tápkábel démon" - Igen, azok szarok. Érdekes, hogy egy gyártó sem csomagol semmilyen kategóriás erősítő mellé "komolyabb" kábelt.

A végső gondolathoz - Szerintem nem imádod olvasni ezeket, hanem felidegesít és dühít.
De szerintem is jó lehetett az verselemzésből, aki most is jól koptatja a billentyűzetet. Még az is lehet, hogy nem kőműves segédnek ment nyóc általános után. :D

giotto14
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 397

Hozzászólás Szerző: giotto14 »

Ha tiszta, stabil, tüskéktől, ingadozásoktól, torzításoktól mentes az áram valakinél, akkor Ő nagyon szerencsés és nincsen szüksége sem P10-re, sem más eszközre. Sajnos ezek az ideális feltételek, csak néhányunknál adottak (ha). Ezután már nem az a kérdés, hogy egy P10 kvalitású eszköz kell-e vagy sem szvsz. Teljesen mindegy, hogy egy Sokol rádió - Junoszty tv kombot kötök rá vagy egy százmilliós rendszert, javítani fog (mert ez a dolga). Ha ma kezdenék hifizni, mindenképpen az árammal kezdenék. Egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mennyit ér meg egy áramregeneráló / generáló eszköz. Felesleges matekozni, hogy hány forintos eszközparknál éri meg. Ez nem vudu, ahogy az eszközök rezgéscsillapítása, kábelezése sem az. Nekem a P10 már azért is megéri, mert védi a finom elektronikákat, megnövelve azok élettartamát.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

Aszpirin írta:
2018.07.17., kedd 07:45
Ha lenyúlod a “hi-fi air treatment spray” ötletemet wazze, akkor beperellek, és jogdíjat fogok követelni :fekverohog:
Bocs de a két termék teljesen más. A tiéd új anyag bejuttatásával kezeli a problémát, az enyém pedig nem juttat majd ki új anyagot csak begyűjti a hifi számára káros érzéseket! :D
Aszpirin írta:
2018.07.17., kedd 07:45
a P10 volt a kérdés elindítója, na meg az a vélekedés, hogy egy ilyen cuccot igazán csak nagyon “sokmilliós” cuccok mellett tudsz kihasználni... szóval miért is?
P10-ről az jutott eszembe, hogy van egy kedves ismerősöm, volt egy szuper autója. Majd két évesen eladta és vett egy ugyan olyat hibridben még több extrával. Nem kérdeztem, ő mondta: megteheti, akkor miért ne? Én meg mondtam, hogy igazad van... :rolleyes:

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5955

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

ZolaBA írta:
2018.07.17., kedd 07:11
Csutka írta:
2018.07.16., hétf. 22:23
Van mondjuk egy picit visszhangosabb szobád és egy magasokkal "nem fukarkodó" hangfalad és egy gagyi régebbi Denon erősítőd.
Az erősítőt lecseréled egy komolyabb, szikárabb hangú cuccra és bekötöd szgépes tápkábellel, vagy veszel a Denon-hoz és a forrásodhoz jobb elosztót és tápkábeleket - melyik a jobb megoldás?

A válasz az, hogy meg kellene hallgatni a végeredményt, de a másodikra fogadnék. ;)
a "gagyi" erősítő megszűnik gagyi lenni a drága kábeltől? ez számomra logikátlan.

Nem tudom ki találta ki ezt a "pc tápkábel" démont, de kezd az egész értelmetlen vallási dogma lenni. Minden ami fekete pvc (?) az látatlanul, meghallgatatlanul is szar és minden ami kígyóbőrbe van húzva az jobb, miközben helyenként már ott tartunk, hogy a standard gyári kábelnél nem csak a pofátlanul vastag keresztmetszet jobb, de már az életveszélyesen vékony is, pláne ha prím számú szálakból áll...

Következő baj, hogy ugyanaz a levegő van a hifinél, mint egy istállóban :D Ja nem, arra nem épülnek még bizniszek.
Ha lenyúlod a “hi-fi air treatment spray” ötletemet wazze, akkor beperellek, és jogdíjat fogok követelni :fekverohog:

De miközben szépen átcsúszott a kérdés a jó öreg kábeles hitvitába, az eredeti kérdésem megválaszolatlan maradt. Nem kábelekből indultunk ki, hanem aktív tápgenerátorokból / tápszűrőkből, talán emlékeztek mg a kabelhitvita hevében, hogy a P10 volt a kérdés elindítója, na meg az a vélekedés, hogy egy ilyen cuccot igazán csak nagyon “sokmilliós” cuccok mellett tudsz kihasználni... szóval miért is? Na mindegs, erre a kérdésre valszeg úgysem kapok itt valaszt...
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég

Csutka írta:
Van mondjuk egy picit visszhangosabb szobád és egy magasokkal "nem fukarkodó" hangfalad és egy gagyi régebbi Denon erősítőd.
Az erősítőt lecseréled egy komolyabb, szikárabb hangú cuccra és bekötöd szgépes tápkábellel, vagy veszel a Denon-hoz és a forrásodhoz jobb elosztót és tápkábeleket - melyik a jobb megoldás?

A válasz az, hogy meg kellene hallgatni a végeredményt, de a másodikra fogadnék. ;)

Előző oldalon a 16800 dodós kábelnél azért elgondolkodtam, ki meri állítani, hogy a mondjuk fele annyiba kerülő 8400 dolláros kábelben nincs benne a tudás, alapanyag és gyártástechnológia? .. és ha mondjuk az árat felezve elkezdünk lefelé menni, akkor hol lesz az a határ, ahol már nem fér az árba a valóban hallható minőségi munka?

Másik gondolat... szinte 99,9%-ban elmondható, hogy a gyártók ha akarnak valamit készíteni ez lehet bili, létra vagy tápkábel abból fognak kiindulni, hogy mijük van, milyen gépek, milyen alapanyagok, milyen szakember. Az asztalos fa létrát fog készíteni, a lakatos fémet, a kőműves csinál egy betonlépcsőt. Melyik a jobb? a célra talán mindegyik elég jó, miközben mindegyiknél megvan a marketing miért az övé a tökéletes választás.

végére egy hülye gondolat és befejezem:)) imádom olvasni a tesztelésekről írott véleményeiteket, de komolyan! pláne kábelekről. Megpróbáltam, nekem nem megy ... csomó leírás már hozza az irodalmi szintet, és annyira kíváncsi lennék, hogy aki több soron át tudja értékelni a nüansznyi különbségeket az milyen volt anno verselemzésből?:))) szerintem biztos brillírozott ott is:))

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 439

Hozzászólás Szerző: TSanyi »

Aszpirin írta:
2018.07.16., hétf. 22:10
Vinkler írta:
2018.07.16., hétf. 21:55
Aszpirin írta:
2018.07.16., hétf. 21:34

Pusztán elméletileg, ugyanis P10ben azért nem gondolkodom, és azt hiszem ezzel nem vagyok itt egyedül...
De tévedsz! Mert mi gyakorlatilag sem gondolkodunk a P10-ben! :fekverohog:

Tudom nem úgy értetted az "elméletileg"-et, és annyira nem vagyunk szegények hogy ne álmodozhassunk róla! :)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8806

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Csutka írta:
Aszpirin írta:
Vinkler írta:

A kevésbé komoly cucc jobban fog szólni, ha lecseréled egy sokkal komolyabbra, komolytalan árammal, mintha komoly áramot adsz mondjuk egy gagyi erősítőnek. Szerintem.
Ebben csöppet sem kételkedek. De a kérdés nem ez, hanem hogy ha már adott az erősítő, akkor a komolytalan áram komolyítása melyiken hoz érezhetőbb változást, egy mondjuk félmilliós “gagyin” vagy egy tízszser drágább “komolyan”. Pusztán elméletileg, ugyanis P10ben azért nem gondolkodom, és azt hiszem ezzel nem vagyok itt egyedül...
Pedig kételkedhetsz!
Vinkler megközelítése megint nem rendszer-szemléletű.

Akkor félreértetted, én nem ezt mondtam.
A példád picit fals, hiszen itt most valami hibát próbálnánk meg elfedni. Erre én azt mondanám, hogy tegyük rendbe a szobát akusztikailag. De nem akarom nagyon szétoffolni a topicot.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Csutka

Aszpirin írta:
Vinkler írta:
Aszpirin írta:

Laikusként azt gondoltam, hogy pont a kevésbé komoly cuccok érzékenyebbek a hálózati áram minőségére. Ezek szerint tévedtem.
A kevésbé komoly cucc jobban fog szólni, ha lecseréled egy sokkal komolyabbra, komolytalan árammal, mintha komoly áramot adsz mondjuk egy gagyi erősítőnek. Szerintem.
Ebben csöppet sem kételkedek. De a kérdés nem ez, hanem hogy ha már adott az erősítő, akkor a komolytalan áram komolyítása melyiken hoz érezhetőbb változást, egy mondjuk félmilliós “gagyin” vagy egy tízszser drágább “komolyan”. Pusztán elméletileg, ugyanis P10ben azért nem gondolkodom, és azt hiszem ezzel nem vagyok itt egyedül...
Pedig kételkedhetsz!
Vinkler megközelítése megint nem rendszer-szemléletű.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Vinkler írta:
Aszpirin írta:
Vinkler írta:
2018.07.16., hétf. 19:53
A kerdés inkább az, ha valakinek nincsenek egyebként 800 000 Ft-os komponensei, akkor megéri-e az áramellátásra ennyit költeni. gondolkodik.gif Szerintem nem.
Laikusként azt gondoltam, hogy pont a kevésbé komoly cuccok érzékenyebbek a hálózati áram minőségére. Ezek szerint tévedtem.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Vinkler írta:
Aszpirin írta:
Vinkler írta:
A kerdés inkább az, ha valakinek nincsenek egyebként 800 000 Ft-os komponensei, akkor megéri-e az áramellátásra ennyit költeni. gondolkodik.gif Szerintem nem.
Ebben igazad van de egy jó tápellátás elengedhetetlen része a rendszernek..
Akármilyen jó vagy alap cuccról van is szó ... :D
"Az igazi barát szemből támad."

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Aszpirin írta:
Vinkler írta:

Csutka

TSanyi írta:
2018.07.16., hétf. 21:07
[quote=Csutka post_id=2276999 time=1531767219
Szerintem viszont ilyen kütyükkel érdemes egy kicsit túllőni a rendszer többi elemén.
Baj nem lesz belőle. ;)
A régi aranyszabály hogy a rendszer kb. 20%-át költse kábelre, kiegészítőkre már nem állja meg a helyét???
[/quote]

Szerintem ez így sohasem volt jó elgondolás.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy a kiegészítők is a rendszer részei és egy lánc akkor erős, ha minden tagja erős.
A rendszer része a szoba is és a hallgató is.
A hallgatót persze nem lehet fejleszteni (pontosabban lehet, de ez nem vág ide) - de az ízlés és hallás is befolyásolja a pénzköltés szükségszerűségét.

Szerintem az akusztika és tápellátás lehetőségekhez képest elfogadhatóra kell alakítani és utána lehet belehelyezni a forrás-erősítő-hangfal hármast, majd ezekhez a legjobban passzoló és árban elfogadható IC- és hangfalkábeleket. Esetleg azokkal még finomhangolni a rendszert.

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Vinkler írta:

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Vinkler írta:
2018.07.16., hétf. 20:29
wittao írta:
2018.07.16., hétf. 20:11
Tobbetekkel is egyetertek.
Viszont ha valaki nem engedhet meg maganak egy ilyen keszuleket, vagy megengedhet de a rendszere nem olyan ami erzekelhetoen megmutatna a hatasat
Na így már igen! Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Egy ileyn P10 kategóriájú kiegészítő mögé, azért egy komoly rendszer kell. Olyan rendszer, amire ha rálocsolod a P10 több, mint 1 millás árát és kevesebbet hoz már, mint a P10. Amíg ez nem igaz, addig felesleges szvsz.

Megmutatja a p10-és a tudását de oda ahogy írtad komoly cucc kell sőt még egy jó tápkábel segít, de sajnos ahogy lépked felfelé az ember egyre többet kell fizetni egy kicsi javulásért. Viszont ilyenkor tudja igazán megmutatni magát egy felső kategóriájú cucc mert zenénél az ember szinte ott ül a koncert legjobb helyén és nem birja abbahagyni a a hallgatást. Mozinál is megnőtt a tér sokkal részletezőbb és pontosabb lesz a hang egy akció filmnél pl mintha a csata , jelenet kellős közepén ülnél, egyszerűen bármikor megnézel egy régebbi filmet mert sokkal élvezetesebb az egész... szóval egy bizonyos szint felett kötelező mert sokat hoz de olcsóbb rendszereknél érdemes másra beruházni (hsz erősítő stb csere) mint a p10.
Szóval jó cucc csak helyén kell kezelni :P :P :P
"Az igazi barát szemből támad."

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Ne is mondd, most hirdetnek 1.1-ert egy SF Cremona-t... pont ennyit kene radobni az ELAC-okra :D
[/quote]
Azért 1.1M alatt is lehet venni Cremona-t és akkor már nem is kell annyit rádobni! :D
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

[quote=Csutka post_id=2276999 time=1531767219
Szerintem viszont ilyen kütyükkel érdemes egy kicsit túllőni a rendszer többi elemén.
Baj nem lesz belőle. ;)
[/quote]

A régi aranyszabály hogy a rendszer kb. 20%-át költse kábelre, kiegészítőkre már nem állja meg a helyét???

Csutka

Hoppá - rákerestem a Stealth Indra XLR kábelre.
https://www.thecableco.com/indra-v10-xl ... -pair.html

16800 dollár a 2 méteres kábel? Ez az?
gondolkodik.gif gondolkodik.gif

Durva!!!
Ez majdnem 4 darab P10 ára, ugye? Nem is beszélve a többi komponensről.

A lényeg persze, amit Vinkler is írt - rendszerben kell gondolkodni.
Baj nem lesz belőle. ;)

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

wittao írta:
2018.07.16., hétf. 20:11
Tobbetekkel is egyetertek.
A P10 egy eleg kemeny joszag, araval es szolgaltatasaival szerintem mar boven a felso kategoria kiszolgalasara van kihegyezve (uj arat kell nezni). Ha valaki 5-10 MFt-bol gazdalkodik az audio rendszere eseten, akkor hasznaltan egy ilyen darab beleferhet es elvezheti minden elonyet. Ha valaki 20-30-at is belelapatolhat (kishazankban is van ilyen, nem is egy), ott egy uj tapregeneralo keszulek is beleferhet. Ha megnezzuk a konkurenseket, mindenhol ilyen arak vannak. A PS Audio is kinal most mar p12-15-20-at, hogy harom arszegmensben is tudjon ajanlani. Ugyanigy az AudioQuest a Niagarakkal (talan meg dragabb is, mint a PS termekei).

Viszont ha valaki nem engedhet meg maganak egy ilyen keszuleket, vagy megengedhet de a rendszere nem olyan ami erzekelhetoen megmutatna a hatasat (konkretan nem erdekli), akkor feleslegesen kidobott penz meg a hasznalt is.
Na így már igen! Tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Egy ileyn P10 kategóriájú kiegészítő mögé, azért egy komoly rendszer kell. Olyan rendszer, amire ha rálocsolod a P10 több, mint 1 millás árát és kevesebbet hoz már, mint a P10. Amíg ez nem igaz, addig felesleges szvsz.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

TSanyi
Beköltözött
Beköltözött

Csutka írta:
2018.07.16., hétf. 18:48
A kérdés, hogy megér-e 800 ezer forintot egy ilyen kütyü? gondolkodik.gif
800 ezerrel többért igencsak nagy lépést tennél akár hangfal terén is, a legjobbak közül válogathatnál.

Egyénbént nem szabad ilyeneket kipróbálni, mert bár később megszokja a füled a régi hangot, de hiányozni fog és ha esetleg valamit kipróbálsz, akkor is az lesz a kérdés - milyen lenne, ha meglenne a PS Audio is?

:tutiok:
Mondod te akinek csupa exclusive dolgai vannak! :)

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”